дневен хороскоп за 30 юли 2022
Астрология

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 28 ЮЛИ 2022-четвъртък

Дневен хороскоп за 28 ЮЛИ 2022-четвъртък за всички зодии: Днес може да чувствате, че сте затрупани с работа. Но все пак се постарайте да почивате повече, ще ви е полезно и да се погрижите за дома си. Отложете, ако не е спешно, бизнес пътуването. Ако има някакви важни въпроси и те могат да бъдат отложени, по-добре е да го направите. Не е най-добрият период за тяхното решение. Финансовата ситуация изглежда стабилна, така че е време да помислите за себе си. Като цяло, денят се очертава добър и спокоен.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg 

Хороскоп за АВГУСТ 2022

Любовен хороскоп АВГУСТ 2022

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 25 юли – 31 юли 2022

Египетски хороскоп за 2022 г.

СЛАВЯНСКИ ХОРОСКОП

Кое е вашето ТОТЕМНО ЖИВОТНО (ваш небесен закрилник, духовен водач) според зодията?

ЗАБАВЕН ХОРОСКОП

ОВЕН

ОВЕН – Хороскоп за АВГУСТ 2022 

ЛЕТЕН хороскоп 2022 г. – ОВЕН 

дневен хороскоп за 28 юли 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Първо ще го направя, после ще помисля“

Дневен хороскоп за зодия Овен 28 юли 2022: Овни, в този ден се препоръчва да се въздържате от съмнителни предложения, да отложите бизнеса и проблемите, с които не можете да се справите сега, за по-добри времена. Отделете време и усилия, за да се погрижите за семейството и приятелите си. Тяхната искрена благодарност ще ви зареди с енергия.

Опитайте се да не се вкопчвате твърде много в негативни емоции, за да не изпаднете в депресия. Ако надцените силата си сега, нивото на енергията ще се понижи.

Днес ще бъдете в синхрон със зодия Рак.

ТЕЛЕЦ

ТЕЛЕЦ – Хороскоп за АВГУСТ 2022 

ЛЕТЕН хороскоп 2022 г. – ТЕЛЕЦ 

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 28 ЮЛИ 2022-четвъртък
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Не ми трябва чуждото, но не пипай моето“

Дневен хороскоп за зодия Телец 28 юли 2022: Телци, имате нужда от промяна, така както се нуждаете от въздух. Сега е подходящият момент за всякакви нови начинания. Желанието ви за успех днес ще бъде възнаградено. Ще бъдете търсени като професионалист, а отношенията с приятели и близки ще се развиват хармонично. Не се занимавайте с тежък физически труд. Вечерта е по-добре да се отпуснете сами и да възстановите силите си.

Днес ще бъдете в синхрон със зодия Дева.

БЛИЗНАЦИ

БЛИЗНАЦИ – Хороскоп за АВГУСТ 2022 

ЛЕТЕН хороскоп 2022 г. – БЛИЗНАЦИ 

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 28 ЮЛИ 2022-четвъртък
♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „Един ум е добър, но два са по-добри, особено ако и двата принадлежат на един и същи човек“

Дневен хороскоп за зодия Близнаци 28 юли 2022: Близнаци, не се колебайте да защитите интересите си. Звездите вещаят, че сте готови да пробиете и най-здравата стена и да се справите с всяко препятствие, което ви се изпречи! Това е ценно качество, но не забравяйте, че вашите сили не са неограничени. Ако радикално промените плановете си, може да се натъкнете на неочаквани проблеми. Жизненият ви потенциал, присъщият ви чар и изтънчен усет ще се увеличат днес. Творческите занимания или любимото хоби могат да ви доведат до състояние на вътрешна хармония.

Днес ще бъдете в синхрон със зодия Овен.

РАК

РАК – Хороскоп за АВГУСТ 2022 

ЛЕТЕН хороскоп 2022 г. – РАК 

дневен хороскоп за 28 юли 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Всичко идва при този, който знае как да чака“

Дневен хороскоп за зодия Рак 28 юли 2022: Раци, необмислените действия днес могат да доведат до проблеми в работата или у дома. Ситуацията ще започне да се променя към по-добро, когато успеете да се научите как да контролирате емоциите си. Инстинктът може да ви доведе до правилното решение, докато препоръките на другите, напротив, могат да ви подведат. Трябва да се грижите за здравето си. Пазете гърлото си, не пийте твърде студени напитки в тези летни горещини.

Днес ще бъдете в синхрон със зодия Козирог.

ЛЪВ

ЛЪВ – Хороскоп за АВГУСТ 2022 

ЛЕТЕН хороскоп 2022 г. – ЛЪВ 

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 28 ЮЛИ 2022-четвъртък
♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Ще те отведа в далечината на светлината“

Дневен хороскоп за зодия Лъв 28 юли 2022: Лъвове, колкото по-хладнокръвни сте през този ден, толкова по-малко проблеми ще си създавате. Можете да си позволите много, бизнесът ви ще бъде изключително успешен. На първо място, това се отнася за търговските сделки. Клюкарите ще плетат интриги около вас, но ще си получат заслуженото. Вашият авторитет в екипа само ще се засили. Трябва да се грижите за здравето си, тъй като неблагоприятното влияние на Марс се засилва. Сега не се препоръчва активен спорт и прекомерна физическа активност.

Днес ще бъдете в синхрон със зодия Стрелец.

ДЕВА

ДЕВА – Хороскоп за АВГУСТ 2022 

ЛЕТЕН хороскоп 2022 г. – ДЕВА 

дневен хороскоп за 28 юли 2022
♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Редът е необходим навсякъде: и в мислите, и в кухнята“

Дневен хороскоп за зодия Дева 28 юли 2022: Деви, ако не искате да станете обект на клюки на злобни критици, тогава не трябва да презентирате пред всеки личния си живот. По-добре е да изглеждате потайни, отколкото да си навредите. През този ден се концентрирайте върху трудностите, с които можете да се справите сами и игнорирайте всичко останало. Пийте прясно изцедени сокове, правете разходки в парка. По-добре е да отложите спорта и тежката физическа работа за друг път.

Днес ще бъдете в синхрон със зодия Скорпион.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Новолунието на 28 юли 2022 г.: Какво да правим и какво не

ВЕЗНИ                                                               

ВЕЗНИ – Хороскоп за АВГУСТ 2022 

ЛЕТЕН хороскоп 2022 г. – ВЕЗНИ 

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 28 ЮЛИ 2022-четвъртък
♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Красотата ще спаси света“

Дневен хороскоп за зодия Везни 28 юли 2022: Везни, Юпитер ще ви покровителства днес, така че този ден може да се използва за научаване на нова информация. Вашите способности за учене и аналитичен ум ще се увеличат значително. Неблагоприятно време за нови запознанства. Флиртът на работа няма да доведе до връзка, но е за добро. Метеозависимите хора може да изпитат болки в ставите през този ден. Неблагоприятните симптоми ще продължат няколко часа.

Днес ще бъдете в синхрон със зодия Близнаци.

СКОРПИОН

СКОРПИОН – Хороскоп за АВГУСТ 2022

ЛЕТЕН хороскоп 2022 г. – СКОРПИОН 

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 28 ЮЛИ 2022-четвъртък
♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Аз съм като кактус – моето приказно цвете се отваря за избраните“

Дневен хороскоп за зодия Скорпион 28 юли 2022: Скорпиони, днес ще сте пълни със сила и вдъхновение. Ако имате интересни идеи, не говорете за тях – недоброжелателите ще се опитат да ви спрат. Опитайте се да подредите правилно приоритетите днес, придържайте се към ясен план и го следвайте, тогава успехът няма да закъснее. Астролозите предупреждават, че трябва да прецените силата си и да не поемате задължения, които не можете да изпълните.

Днес ще бъдете в синхрон със зодия Риби.

СТРЕЛЕЦ

СТРЕЛЕЦ – ХОРОСКОП за АВГУСТ 2022 

ЛЕТЕН хороскоп 2022 г. – СТРЕЛЕЦ 

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 28 ЮЛИ 2022-четвъртък
♐ Зодия СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Невъзможно е да ми се сърдиш“

Дневен хороскоп за зодия Стрелец 28 юли 2022: Стрелци, всяка комуникация в този ден може да доведе до конфликт. Днес ще трябва да давате много съвети и да общувате с други хора през целия ден. Опитайте се да покажете сдържаност. Възможни са събития, които ще подложат на изпитание жизнената ви енергия. Днес вашият стомах и храносмилателна система ще бъдат уязвими. Внимавайте с какво се храните и какви напитки поемате.

Днес ще бъдете в синхрон със зодия Телец.

КОЗИРОГ

КОЗИРОГ – ХОРОСКОП за АВГУСТ 2022 

ЛЕТЕН хороскоп 2022 г. – КОЗИРОГ 

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 28 ЮЛИ 2022-четвъртък
♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Животът е като влак, който пристига на всяка гара точно по график“

Дневен хороскоп за зодия Козирог 28 юли 2022: Козирози, този ден е за подреждане на мислите ви. С помощта на организираност и концентрация вашите задачи ще бъдат решени. Ще започне светъл период за онези, които търсят своята сродна душа. Вземете решение, разчитайки на интуицията, то няма да ви подведе. Не пренебрегвайте съветите на надеждни приятели. Недостигът на витамини, отслабената имунна система, недохранването и нарушенията на съня могат да окажат влияние върху вашето благосъстояние. Имайте предвид това.

Днес ще бъдете в синхрон със зодия Лъв.

ВОДОЛЕЙ

ВОДОЛЕЙ – ХОРОСКОП за АВГУСТ 2022 

ЛЕТЕН хороскоп 2022 г. – ВОДОЛЕЙ 

дневен хороскоп за 28 юли 2022
♒ Зодия ВОДОЛЕЙ (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Колко скучно е да си като другите“

Дневен хороскоп за зодия Водолей 28 юли 2022: Водолеи, важните задачи през този ден трябва да се отложат. Днес трябва да се избягват активни действия, неоправдани рискове и изкушения. Хороскопът предупреждава представителите на вашата зодия срещу дълги пътувания. По пътя ви могат да възникнат непредвидени трудности. Здравето няма да ви подведе в решаващ момент – напротив, можете да разчитате на прилив на сили. Единственото нещо, от което трябва да се страхувате, са вашите собствени съмнения.

Днес ще бъдете в синхрон със зодия Везни.

РИБИ

РИБИ – ХОРОСКОП за АВГУСТ 2022

ЛЕТЕН хороскоп 2022 г. – РИБИ 

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 28 ЮЛИ 2022-четвъртък
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Не ме притискайте, иначе ще се изплъзна като риба от ръцете ви“

Дневен хороскоп за зодия Риби 28 юли 2022: Риби, в този ден ще можете да коригирате старите си грешки, както и да създадете нови проекти, в които да включите стартиране на нов бизнес. Опитайте се да станете рано днес и тогава ще имате време да свършите някои от нещата, които сте планирали за сутринта. Опитайте се да избягвате неразумни претенции към себе си и хората около вас. Проявете толерантност и разбиране. Ходете повече, но нека това бъде в парка, след като отмине дневната горещина. Лекото кардио ще ви се отрази добре. Отделете достатъчно време за вашето здраве.

Днес ще бъдете в синхрон със зодия Дева.

Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , ,
на горе