Филтър по град
Ursa осигурява продукти за качествена звуко и топлоизолация. Осигурете си акустичен комфорт с акустични панели URSA.
Labolous – вашата домашна лаборатория; бързи тестове за общо здраве, интимно здраве и семейно планиране.
CreativeHome е онлайн списание за интериорен дизайн в пълния смисъл на понятието. Сайтът работи в две направления: осигуряване на материали свързани с теми за интериорния дизайн и полезни съвети за ежедневието. В страниците на списанието ще откриете разнообразни статии за всяка стая в дома, за офис пространството, за градината, но и много качествени материали свързани с историята на интериорния дизайн и приложението му в съвременния дом. Списанието дава възможност на млади дизайнери от България да споделят своите проекти с широката аудитория, също така представя интервюта с български и световноизвестни дизайнери, които споделят своите знания и съвети за вас, нашите читатели.
DiasFlooring e сред лидерите на българския пазар в осигуряването, изграждането и поддържането на подови настилки. Компанията предлага иновативни решения за домашни подови настилки, за настилки в офис площи, търговски подови настилки и създаването на спортни настилки за училищни зали, за открити спортни площадки и спортни съоръжения на закрито. Продуктите, с които компанията работи отговарят на екологичните, дизайнерските и функционални изисквания на съвременния пазар. За вашите интериорни проекти можете да избирате от разширена продуктова база винилови настилки на ролки, дъски или луксозни LVT плочи, каучукови настилки, килими, ламинат, линолеум, акрилни спортни настилки. Инсталациите се изпълняват според нуждите на проекта с подобаващ професионализъм и качество на услугата.
ДиасБилд е най-прогресивната компания за строителство и ремонт, която се позиционира на българския строителен пазар от 2020 г. Компанията разполага с екип от майстори и специалисти на всички нива, които имат огромен опит в изпълнението на строителни проекти в цяла България. Портфолиото предлага широк набор строителни и ремонтни услуги: ново строителство, строителство на еднофамилни къщи, строителство на апартаменти; строителство на спортни съоръжения, зали, открити и закрити спортни площадки; изграждане на складовr базr и халета; строителство на търговски и промишлени сгради и обекти. Компанията работи с най-качествените строителни материали, спазва всички строителни стандарти, като изпълнява всички услуги с пословична работна етика и професионализъм.
ХидроСТОП (HydroSTOP) е компания, която специализира в изграждането на хидроизолационни решения за битови, търговски и промишлени сгради ; за инфраструктурни обекти с голямо обществено значение: пътища, мостове, тунели, водоеми и резервоари, открити и закрити паркинги. Компанията предлага консултации за обекти от различно естество, проектиране на хидроизолационните системи и инсталация на хидроизолационни мембрани, битумна хидроизолация, течна хидроизолация, продукти за инжектиране, битумни керемиди. В портфолиото с услуги влиза изграждането на хидроизолация за плоски, ниско скатни и скатни покриви; хидроизолация на тераси и балкони; хидроизолация на основи, стени и сутерени; дренажи. Хидроизолационните проекти се осъществява с най-качествените продукти на фирми еталон на европейския и световен пазар като Fatrafol, GEDACO, Sika, Isomat и много други. HydroSTOP спестява грижи, които не можете да си представите.
на горе