Филтър по град
ХРИСТИНА не е само име на козметична компания, а е също история. История на една жена, увлечена по аромотерапията, събирането и познаването на билките, желанието и стремежа да създава красота и младост. Вдъхновена от прабаба си Тина, която използва безценните свойствата на растенията, за да помага и лекува, Христина прилага наследените и тайни рецептури, вдъхва им нов живот и се превръща в козметична марка през 1997г. Неизчерпаемият интерес на Христина към растенията, съчетана с наследените автентични рецептури и страст към живота и младостта, прави така уникални и ценни по състав и действие създаваните от нея продукти.
Болница ВИТА предлага доболнична помощ (ДКЦ) и болнично лечение (МБАЛ). В диагностично-консултативните кабинети работят доказани специалисти от над 30 области на съвременната медицина. Болницата разполага с 13 отделения и клиники, 7 операционни зали, индивидуални родилни зали, болнична аптека, хотелски студиа и модерно оборудване, които да посрещнат нуждите на нашите пациенти.
Ursa осигурява продукти за качествена звуко и топлоизолация. Осигурете си акустичен комфорт с акустични панели URSA.
Labolous – вашата домашна лаборатория; бързи тестове за общо здраве, интимно здраве и семейно планиране.
CreativeHome е онлайн списание за интериорен дизайн в пълния смисъл на понятието. Сайтът работи в две направления: осигуряване на материали свързани с теми за интериорния дизайн и полезни съвети за ежедневието. В страниците на списанието ще откриете разнообразни статии за всяка стая в дома, за офис пространството, за градината, но и много качествени материали свързани с историята на интериорния дизайн и приложението му в съвременния дом. Списанието дава възможност на млади дизайнери от България да споделят своите проекти с широката аудитория, също така представя интервюта с български и световноизвестни дизайнери, които споделят своите знания и съвети за вас, нашите читатели.
DiasFlooring e сред лидерите на българския пазар в осигуряването, изграждането и поддържането на подови настилки. Компанията предлага иновативни решения за домашни подови настилки, за настилки в офис площи, търговски подови настилки и създаването на спортни настилки за училищни зали, за открити спортни площадки и спортни съоръжения на закрито. Продуктите, с които компанията работи отговарят на екологичните, дизайнерските и функционални изисквания на съвременния пазар. За вашите интериорни проекти можете да избирате от разширена продуктова база винилови настилки на ролки, дъски или луксозни LVT плочи, каучукови настилки, килими, ламинат, линолеум, акрилни спортни настилки. Инсталациите се изпълняват според нуждите на проекта с подобаващ професионализъм и качество на услугата.
на горе