хороскоп за август 2022
Астрология

Хороскоп за АВГУСТ 2022

Хороскоп за Август 2022 за всички зодии: Хороскопът за август 2022 г. вещае за фундаментална промяна в позициите на небесните покровители. Енергията на Сатурн и Юпитер, които доминират в този цикъл, ще бъде отслабена, а Слънцето и Луната, които дълго време са били встрани, ще излязат на преден план. Марс ще бъде основният антагонист на периода. Това предполага, че последният месец от летният сезон ще ни изненада с поредица от ярки събития, на които трябва да реагираме пропорционално. Гъвкавостта и дипломатичността няма да са достатъчни, ще е необходимо нещо повече. Като минимум – самочувствие, като максимум – подкрепа от съюзници и покровители.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg 

20 юли – Илинден

Вашето КЪСМЕТЧЕ за 20.07.2022 

Молитви към Свети Пророк Илия

Рупите, вихър от космически енергии

Златолист, Източник на вяра и чудеса

ПРАВИЛА ЗА ПО-ЛЕК И БЕЗ СРАМ ЖИВОТ

СОДАТА – ОТ КУЛИНАРИЯТА ДО МЕДИЦИНАТА

ОВЕН

хороскоп за август 2022

Хороскоп за месец Август 2022 за зодия Овен: Хороскопът предсказва бурно време, тъй като Марс, управителят на вашия знак, ще действа като основен антагонист. Това означава, че трябва да помислите два пъти, преди да предприемете действие. Предупреждението важи за всякакви задачи, проекти и дори просто желания.

От друга страна, Сатурн, обикновено отговорен за проблемите и страховете на Овена, ще доминира в небесната лента, заемайки мощна благоприятна позиция. Това ще ви позволи лесно да обърнете хода на някои ситуации и да излезете победител на места, където не бихте имали шанс при нормални обстоятелства. Затова бъдете внимателни, съсредоточете се върху основното и действайте пропорционално на обстоятелствата.

В сферата на работата определено ще има пренареждания, които ще ви засегнат. Бъдете готови да поемете инициативата в свои ръце, дори ако ситуацията първоначално не предполага това.

В сферата на личните отношения ще помогнат истински приятели и неочаквани съюзници. Като цяло, личните въпроси вероятно ще избледнеят на заден план под натиска на обстоятелствата.

ТЕЛЕЦ

Хороскоп за АВГУСТ 2022

Хороскоп за месец Август 2022 за зодия Телец: Хороскопът предсказва не най-спокойното време за Телците, тъй като Марс, който традиционно ограничава възможностите на вашия знак, ще бъде подсилен поради настоящата астрологична обстановка. Това може да създаде затруднения в комуникацията. Можете да отделите много повече време за това, отколкото обикновено, тогава резултатът ще бъде положителен или поне задоволителен.

В същото време позицията на Луната, вашият активатор, ще се засили. Това ще доведе до повишена емпатия. Разчитането на емоции не е индивидуален избор, който няма да влияе на резултата. По-важно е да сте искрени и съпричастни. Сега това ще се отрази добре дори на онези Телци, които са известни в близкото си обкръжение с изключителен прагматизъм. В резултат на това ще придобиете нови умения и ще отворите неочаквани врати.

БЛИЗНАЦИ

Хороскоп за АВГУСТ 2022

Хороскоп за месец Август 2022 за зодия Близнаци: Хороскопът вещае динамичен период с няколко значими етапа. Като се има предвид, че Юпитер, който ограничава възможностите на Близнаците, ще загуби своята доминираща позиция, обстоятелствата ще бъдат положителни или неутрални. Тоест, всички проблеми ще бъдат резултат от вашите собствени грешки.

Меркурий, управителят и активаторът на знака, няма да заеме най-енергийно мощната, но стабилна позиция. Това означава, че има смисъл да се фокусирате върху кариерни и финансови въпроси. Ако има добра възможност, тя трябва да се използва.

Трудности могат да възникнат само за онези Близнаци, които сами не знаят какво искат. Периодът е много подходящ за бизнес пътувания на дълги разстояния.

РАК

хороскоп за август 2022

Хороскоп за месец Август 2022 за зодия Рак: Хороскопът обещава ярък и успешен период за Раците, тъй като Луната, вашият управител, ще заеме една от доминиращите позиции. Силната позиция на Слънцето ще успокои негативността на Сатурн, който обикновено е отговорен за ограничаването на възможностите на Рака. Марс, отговорен за вашите проблеми и страхове, също ще бъде подсилен, но с такива съюзници не трябва да се страхувате от него. Влиянието на червената планета ще определи общата динамика на периода и ярки събития в живота на Раците. Основното нещо е да не доведете ситуацията до конфликт. Ако се съмнявате, или незабавно разсечете гордиевия възел, или положете всички усилия за разрешаване на проблема.

Периодът ще бъде особено успешен по отношение на личните отношения, където ще намерите сбъдване на желания. Ще са необходими постоянство и харизма, останалото ще последва.

От финансова гледна точка месецът също може да бъде успешен, но трябва да действате.

ЛЪВ

Хороскоп за АВГУСТ 2022

Хороскоп за месец Август 2022 за зодия Лъв: Хороскопът предсказва умерен период за Лъва, когато определено ще имате няколко отлични възможности да промените всичко. За добро или за лошо, за себе си или за другите, зависи от вас. Но трябва да помним, че не всички ситуации са очевидни и често истината може да бъде скрита под няколко слоя лъжи или полуистини. Тъй като Слънцето, вашият управител, ще бъде в силна позиция, ще имате много лична мотивация, но това не е достатъчно. С тази мотивация е необходимо да заредите другите, поне колегите и най-близките хора. Това е необходимо, защото можете да продължите напред само заедно. Индикацията се отнася за всички области на живота ви, въпреки че тук също ще има нюанси. Обърнете внимание на малките неща и моменти, които обикновено не забелязвате. Тук ще бъдат скрити най-важните неща.

ДЕВА

Хороскоп за АВГУСТ 2022

Хороскоп за месец Август 2022 за зодия Дева: Хороскопът предсказва на Девите спонтанно време, когато много решения ще се вземат независимо от плановете и в последния момент. Тази ситуация ще възникне, защото Меркурий, вашият владетел и активатор, ще заеме нестабилна позиция. От друга страна, той ще бъде подкрепен от Слънцето, едно от доминиращите небесни тела в този период, когато ще потисне негативизма на Венера, отговорна за проблемите и страховете на вашия знак.

Ето защо, в личните отношения не се очакват проблеми, но в други области ще трябва да опитате. Възможно е краят на летния сезон да ви донесе нови перспективи. Това е чудесно време за кариерно израстване и самоусъвършенстване. Периодът е подходящ за различни обучения, разширяване и техническо модернизиране на производството.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

ВЕЗНИ

хороскоп за август 2022

Хороскоп за месец Август 2022 за зодия Везни: Хороскопът обещава на Везните активно и светло време, което се характеризира с голям брой сериозни, но интересни ситуации. Можете да благодарите на Марс за това подравняване, което ограничава възможностите на вашият знак. Не се притеснявайте, това няма да създаде значителни затруднения за вас, въпреки че ще ви принуди да преразгледате някои планове.

Слънцето, отговорно за проблемите и страховете на Везните, ще доминира в небесната лента през целия месец, което ще позволи да се заобиколят конкурентите и недоброжелателите (ако има такива), благодарение на професионализма и личните качества.

Като цяло на финала на летният сезон вашия опит и специални умения ще излязат на преден план. Следователно, както и за много знаци, месецът ще бъде финансово продуктивен и чудесен за личностно развитие.

СКОРПИОН

хороскоп за август 2022

Хороскоп за месец Август 2022 за зодия Скорпион: Хороскопът предсказва обещаващ период, по отношение на професионалната дейност. Благоприятната позиция на Плутон, вашият управител, върви добре с подсилената позиция на Луната. Луната обикновено е отговорна за проблемите и страховете на вашия знак, но през този период, под хармоничното влияние на звездите, тя ще промени модалността на енергията. Това ще доведе до факта, че много конфликти ще се изгладят сами, а на преден план ще излезе дипломацията и способността ви да поставяте навременни ултиматуми.

В областта на личните отношения това няма да е достатъчно. Тук Скорпионите ще трябва да свържат цялото си внимание и вродено шесто чувство. Много ситуации не можете да предвидите, но тук е по-важно да разберете първи какво ще промени всичко. Използвайте правилно наличната информация.

СТРЕЛЕЦ

Хороскоп за АВГУСТ 2022

Хороскоп за месец Август 2022 за зодия Стрелец: Хороскопът предвещава светъл, но противоречив период. Меркурий, който обикновено ограничава възможностите на вашият знак, ще се премести в неутрална позиция, поради текущата астрологична ситуация. Това ще отвори нови възможности в кариерата и финансите, така че много планове ще се променят.

Юпитер, управителят на зодията, ще заеме силна положителна позиция и ще помогне в трудни ситуации, когато решението не е очевидно. Като цяло звездите препоръчват да наблегнете на дипломацията, но това няма да е достатъчно за постигане на целта. Трябва да действате, но без много бързане. Времето ще играе решаваща роля, особено по въпроси от личен характер.

КОЗИРОГ

Хороскоп за АВГУСТ 2022

Хороскоп за месец Август 2022 за зодия Козирог: Хороскопът предсказва за Козирозите разнообразен период, който ще бъде свързан с поредица от лични изпитания. Никой няма да ви тества, вие сами ще го направите. И най-вероятно това ще се случи случайно, без предварителна подготовка. Спонтанността на периода ще се определя от Луната, която е отговорна за ограничаването на възможностите на Козирога.

Сатурн и Марс, управителят и активаторът на знака, ще бъдат по-стабилни, но тяхната енергия явно не е достатъчна, за да ви помогне във всяко малко нещо. Затова по-често обръщайте внимание не на глобалните проблеми, а на това, което е пред вас. Ще завършите големи проекти без излишни затруднения, въпреки че ще изискват известно умение и концентрация. Понякога ще трябва да потърсите подкрепа отвън, опитайте се да предвидите тези моменти предварително. Не вървете срещу системата, невъзможно е.

ВОДОЛЕЙ

Хороскоп за АВГУСТ 2022

Хороскоп за месец Август 2022 за зодия Водолей: Хороскопът предсказва стабилно и изненадващо спокойно време за Водолеите, въпреки че за много зодии периодът ще е динамичен и напрегнат. Водолеят веднага може да се възползва от това. Глупаво е да не се възползвате с обстоятелствата, когато те са изцяло на ваша страна! Затова действайте, не обръщайте внимание на мнението на другите, сега не е толкова важно, колкото постигането на целта. Това важи особено за семейните Водолеи, на които им предстоят мащабни задачи.

Самотните представители на вашият знак ще получат своя шанс за романтика, въпреки че някои моменти ще изненадат и поставят под въпрос житейските насоки. Можете да благодарите за това на планетарната позиция на Слънцето, което е отговорно за възможностите на вашият знак.

РИБИ

Хороскоп за АВГУСТ 2022

Хороскоп за месец Август 2022 за зодия Риби: Хороскопът предполага, че трябва да се съсредоточите изцяло върху себе си. Без егоизъм, просто здравословна нужда. Нептун, управителят на вашия знак, ще заеме умерено-силна позиция, което ще даде значително предимство под формата на повишено ниво на контрол върху емоциите.

Позицията на Венера, активаторът на Риби, ще бъде стабилна и ще ви позволи да неутрализирате потенциалния негатив на Меркурий, който е отговорен за ограничаването и упадъка на вашия знак. В резултат на това в професионалната дейност няма да има критични ситуации, а в сферата на личните отношения вие ще контролирате напълно средата си. Затова се фокусирайте върху личните си цели и използвайте всяка възможност, за да ги постигнете. Звездите ви съветват да обръщате по-малко внимание на чуждото мнение и по-често на личните качества и умения.

Оценете тази статия
Tagged , , , , , , , , , , , , , , ,
на горе