хороскоп за октомври 2022 козирог
Астрология

КОЗИРОГ – ХОРОСКОП за АВГУСТ 2022

КОЗИРОГ – Хороскоп за Август 2022: Хороскопът предвещава изключително необичаен период за Козирозите. Това означава, че откровено губещите ситуации ще доведат до неочаквани резултати и в онези области, където хоризонтът е ясен от дълго време, ще възникнат непредвидени обстоятелства. Това не е задължително да са очевидни пречки, но ще трябва да промените плановете си. Бъдете гъвкави и адаптивни. Понякога има смисъл да се съсредоточите върху комуникацията, но без субективност, дори и в семейните среди.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg 

Хороскоп за АВГУСТ 2022

Любовен хороскоп АВГУСТ 2022

ОВЕН – Хороскоп за АВГУСТ 2022 

ТЕЛЕЦ – Хороскоп за АВГУСТ 2022 

БЛИЗНАЦИ – Хороскоп за АВГУСТ 2022 

РАК – Хороскоп за АВГУСТ 2022 

ЛЪВ – Хороскоп за АВГУСТ 2022 

ДЕВА – Хороскоп за АВГУСТ 2022 

ВЕЗНИ – Хороскоп за АВГУСТ 2022 

СКОРПИОН – Хороскоп за АВГУСТ 2022

СТРЕЛЕЦ – ХОРОСКОП за АВГУСТ 2022 

ВОДОЛЕЙ – ХОРОСКОП за АВГУСТ 2022 

РИБИ – ХОРОСКОП за АВГУСТ 2022 

КОЗИРОГ – ХОРОСКОП за месец АВГУСТ 2022

козирог - хороскоп за август 2022

Козирог – хороскоп за първото десетдневие на август 2022.

Първата третина от месеца ще бъде добра за Козирозите, по отношение на личните постижения и всякакви дейности, свързани със здравето. Звездите ви съветват да не бъдете стиснати, ако въпросът опира до пари. По-важно е да получите всички отговори и да откриете необходимите възможности. Ако се занимавате с личен бизнес, не се страхувайте от иновациите. Може би ще срещнете някой, който е особено активен и иновативен. Въпреки това, не обещавайте нищо, ако не сте сигурни. Проверявайте всяка дума и действие. Това ще отнеме време, но ще ви позволи да напреднете, поради безупречното отстраняване на евентуалните пропуски.

Козирог – хороскоп за второто десетдневие на август 2022.

Втората декада се очаква да бъде по-стабилен и сдържан период. Свободните представители сами ще стигнат до основни изводи за себе си. Ако искате връзка, имате нужда от взаимност. Тук ще бъде подходящо известно количество меркантилизъм, така че не се давете изцяло в романтика. Семейните Козирози ще могат веднъж завинаги да приоритизират текущите конфликти. Използвайте това време за изграждане на отношения с далечни роднини и стари приятели. Това ще ви помогне в бъдеще. Ако ви очаква голямо събитие в областта на професионалната дейност, участвайте в него на всички нива.

Козирог – хороскоп за третото десетдневие на август 2022.

Този период носи със себе си добри новини на представителите на зодия Козирог. Ако сте справедливи към себе си и другите, ще можете да разрешите всяка спорна ситуация. В даден момент ще си струва да отвлечете вниманието от собствените си проблеми и да помогнете на друг човек. Ползите може да не са очевидни веднага, но тук перспективите не са основното. Представителите на вашата зодия, които не са във връзка, ще трябва да направят окончателния избор, а членовете на семейството ще се изправят пред трудна и интересна ситуация, която ще завърши с ярко и запомнящо се събитие. Дипломацията ще помогне, само ако имате достатъчно информация. Така че гледайте и анализирайте.  Печели този, който може да изчисли развитието на събитията за по-голям брой стъпки. А вие притежавате всичко необходимо за това.

Tagged , , , , , , , , , , , ,
на горе