ТЕЛЕЦ - Хороскоп за АВГУСТ 2022 - Щастливите жени - HappyWoman.bg

ТЕЛЕЦ – Хороскоп за АВГУСТ 2022

хороскоп за октомври 2022 телец
Астрология

ТЕЛЕЦ – Хороскоп за АВГУСТ 2022

ТЕЛЕЦ – Хороскоп за Август 2022: В никакъв случай не бъдете конфликтни, не стигайте до пряка конфронтация, сдържайте агресията. Ако успеете, ви очаква достойна награда. Съдбата няма да ви сложи спици в колелата. Ако искате да постигнете нещо, тогава не чакайте някой друг, не губете време, а действайте. Това със сигурност ще доведат до желаните резултати.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg 

Хороскоп за АВГУСТ 2022

Любовен хороскоп АВГУСТ 2022

ОВЕН – Хороскоп за АВГУСТ 2022 

БЛИЗНАЦИ – Хороскоп за АВГУСТ 2022 

РАК – Хороскоп за АВГУСТ 2022 

ЛЪВ – Хороскоп за АВГУСТ 2022 

ДЕВА – Хороскоп за АВГУСТ 2022 

ВЕЗНИ – Хороскоп за АВГУСТ 2022 

СКОРПИОН – Хороскоп за АВГУСТ 2022

СТРЕЛЕЦ – ХОРОСКОП за АВГУСТ 2022 

КОЗИРОГ – ХОРОСКОП за АВГУСТ 2022 

ВОДОЛЕЙ – ХОРОСКОП за АВГУСТ 2022 

РИБИ – ХОРОСКОП за АВГУСТ 2022

ТЕЛЕЦ – Хороскоп за месец АВГУСТ 2022

телец - хороскоп за август 2022

Телец – хороскоп за първото десетдневие на август 2022.

Първата декада е интересна за Телците, от гледна точка на това, че във всички области на живота моментите на неистова активност ще бъдат прекъсвани от периоди на затишие. Ако работите в организация, опитайте да подходите към проблема по различен начин. За Телците, които имат собствен бизнес, началото на месеца ще предостави възможност за вземане на важно решение относно текущи проекти. Решете сами бъдещите задачи, но не се вкопчвайте в тях. Живейте в настоящето. В личните отношения през този период не се очакват значителни промени, така че по възможност се насладете на спокойствието.

Телец – хороскоп за второ десетдневие на август 2022.

Втората декада ще предостави на Телците, които не са във връзка, възможност да променят статуквото. Ако сте готови да направите крачка напред, въпреки несигурността и дори страха, ще бъдете възнаградени. Най-вероятно няма да е същото, както си мислите. Но скоро ще разберете, че сте получили нещо наистина ценно. Семейният Телец трябва да слуша вътрешния глас, но само по отношение на сродната душа. Ако има известно напрежение между поколенията, опитайте се да приемете съвет отвън. В средата на месеца е възможна внезапна промяна на курса  в работата. Ако сте го планирали, не се предвиждат проблеми. Вдигнете платното и бъдете първи. Ако ситуацията ви изненада, ще трябва бързо да се адаптирате.

Телец – хороскоп за трето десетдневие на август 2022.

Третата декада за Телците ще бъде най-балансираният период и в същото време най-динамичният от месеца. Необвързаните трябва да продължат текущите тенденции, ако им подхождат. Ако не, помислете добре, дали да не потърсите нещо друго. За семействата финалът на месеца ще се окаже чувствен. Само ако не решите по някаква причина да се отдалечите от тези, с които ви свързват общи преживявания. За Телците, които имат собствен бизнес, звездите препоръчват настъпление във всички посоки. Просто изградете мостове предварително, това ще изисква харизма и комуникативни умения. Ако самите вие ​​нямате, намерете някой, който може да ви помогне. Телците, които работят в организация, сами ще разберат отлично как да постигнат целта. Най-важното тук е да не се забърквате в авантюри, които могат да навредят на здравето ви. Затова внимавайте и не бързайте да вземете решение. Всичко е на ваша страна.

0 Shares
Tagged , , , , , , , , , , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица