хороскоп за октомври 2022 лъв
Астрология

ЛЪВ – Хороскоп за АВГУСТ 2022

ЛЪВ – Хороскоп за Август 2022: Ако сте професионален спортист, тогава ситуацията очевидно ще се отнася до вашата сфера на дейност. В любовните отношения са възможни значителни промени, но това ще зависи повече от собствените ви решения, а не от това какво ви диктуват обстоятелствата. От друга страна, всичко ново е добре забравеното старо.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg 

Хороскоп за АВГУСТ 2022

Любовен хороскоп АВГУСТ 2022

ОВЕН – Хороскоп за АВГУСТ 2022 

ТЕЛЕЦ – Хороскоп за АВГУСТ 2022 

БЛИЗНАЦИ – Хороскоп за АВГУСТ 2022 

РАК – Хороскоп за АВГУСТ 2022 

ДЕВА – Хороскоп за АВГУСТ 2022 

ВЕЗНИ – Хороскоп за АВГУСТ 2022 

СКОРПИОН – Хороскоп за АВГУСТ 2022

СТРЕЛЕЦ – ХОРОСКОП за АВГУСТ 2022 

КОЗИРОГ – ХОРОСКОП за АВГУСТ 2022 

ВОДОЛЕЙ – ХОРОСКОП за АВГУСТ 2022 

РИБИ – ХОРОСКОП за АВГУСТ 2022

ЛЪВ – Хороскоп за месец АВГУСТ 2022

лъв - хороскоп за август 2022

Лъв – хороскоп за първото десетдневие на август 2022.

Прогнозата за първото десетдневие показва промяна в настроенията на Лъвовете. Това се отнася за роднини, колеги, ръководство. При вас всичко ще е стабилно, затова звездите ви съветват да не реагирате на всяка спорна ситуация. Ако се занимавате със собствен бизнес, вземете драстично решение да си осигурите комфортна атмосфера. Във всеки случай се придържайте към собственото си мнение. Само ако е напълно доказано, че грешите, тогава се примирете с този факт, поучете се от опита си и си изведете поука. Роднините ще помогнат в трудна ситуация, но трябва да сте готови да ги подкрепите в подходящия момент. Ако няма реципрочност, тогава не може да се говори за никакви перспективи. И колкото по-рано разберете това, толкова по-успешни ще бъдат бъдещите събития за вас.

Лъв – хороскоп за второ десетдневие на август 2022.

Всичко е във ваши ръце от гледна точка на възможността да промените нещо в себе си и в семейното огнище. Възможно е свободните представители на вашият знак буквално да сполетят съдбата си. Ако смятате, че това е така, направете всичко възможно да запазите новата връзка. За семейните са верни приблизително същите твърдения. Единствената разлика е, че не е нужно да хвърляте нищо на вятъра. Но е напълно по силите ви да промените подхода, особено ако въпросът се отнася до прословутия конфликт между бащи и деца. В сферата на професионалната дейност в средата на месеца си пазете нервите и не забравяйте, че доказаните решения са добри точно до момента, в който бъдат заменени от по-прогресивни и ефективни решения.

Лъв – хороскоп за трето десетдневие на август 2022.

Периодът се очаква да бъде най-спокойното време на месеца за вас, но не губете бдителност. Ако скоро сте сменили работата или тепърва планирате това, бъдете изключително внимателни, възможен е опит за измама. За Лъвовете, които са свързани с транспорта, да внимават. Ето защо, в никакъв случай не нарушавайте мерките за безопасност, дори и в малките неща. Последната част от месеца е много подходящо време за големи разходи, въпреки че някои придобивки може да дойдат във вид на подаръци. Тук ще ви помогнат роднини, изслушайте тяхното мнение. В любовните отношения най-значимите ситуации ще стигнат до своя край и ще вземете важно решение. Ако решението е взето от самите вас, това не е най-добрият вариант.

Tagged , , , , , , , , , , , ,
на горе