Любовен хороскоп АВГУСТ 2022 - Щастливите жени - HappyWoman.bg

Любовен хороскоп АВГУСТ 2022

любовен хороскоп за август 2022
Астрология

Любовен хороскоп АВГУСТ 2022

Любовен хороскоп за Август 2022 за всички зодии: През този месец звездите препоръчват на всички знаци от Зодиака да преразгледат основните си планове и цели. Изглежда, че някаква грешка се е промъкнала в любовната ви стратегия и докато не я намерите, връзката с любимия човек ще остане крехка. През август трябва да погледне отвън на всичко, което правите и към което се стремите. Достатъчно е да промените само някои приоритети, така че всичко да започне да се развива по съвсем различен начин, в посоката, от която се нуждаете на този етап.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg 

Зодии, които внезапно ще извадят късмет в края на юли 2022 г

Хороскоп за АВГУСТ 2022

ЛЮБОВ или страх? Ти избираш!

Хороскоп за ЛЯТО 2022

Икономично пране? Ето как…

Етапи на развитие на връзката

Как знаците на Зодиака разпознават своята сродна душа, без да я объркат?

ОВЕН

Любовен хороскоп за месец Август 2022 за зодия Овен: През този месец можете да срещнете личност, която преди изобщо не би ви заинтригувала. Но сега, след промяната на определени приоритети, тази особа, не само ще привлече вниманието ви, но и ще събуди много силни любовни чувства у вас. И въпреки че е малко вероятно да успеете бързо да очаровате този човек, в един момент вие и той най-вероятно ще успеете да изградите дългосрочен съюз.

Ако, вече имате сродна душа, тогава от 1 до 17 август отношенията ви с нея по някакъв начин ще се променят: в някои области и въпроси ще има повече лекота, а в други отношения ще трябва да поемете допълнителна отговорност. След 17-ти не са изключени недоразумения, поради желанието на партньора да се намеси в онези ваши дела, които, както смятате, изобщо не го засягат и не са свързани с вашия съюз.

любовен хороскоп за август 2022

ТЕЛЕЦ

Любовен хороскоп за месец Август 2022 за зодия Телец: През този месец може да се появи някой, който ви е отреден от самата съдба. Много е вероятно да срещнете човек, с който основните ви дългосрочни желания, приоритети, отношение към семейния живот и децата, до голяма степен съвпадат и това ще се превърне в отлична основа за дългосрочна и в повечето случаи щастлива връзка. И между другото, възможно е благодарение на тях да спечелите още нещо много важно.

Ако, вече имате сродна душа, са възможни различия в мненията, заради ваши роднини и поради разминаване в разбиранията, относно някои бъдещи събития (почивки, посещения при роднини и др.). След 17-и вие и вашият партньор ще трябва да започнете нов етап в отношенията и да вземете няколко важни съвместни решения, вероятно е съдбовно събитие, което ще ви обедини с този човек за още много години напред.

БЛИЗНАЦИ

Любовен хороскоп за месец Август 2022 за зодия Близнаци: Близнаци, може да имате сериозни намерения през този месец по отношение на някой, който сте приемали твърде повърхностно и несериозно преди. Възможно е някой от вашите стари обожатели или просто приятели внезапно да стане най-близкият ви човек. Внезапно ще се избухнат любовни чувства, ще искате да свържете живота с него, ще искате, колкото се може по-скоро да вдигнете приказна сватба. Всичко е възможно, освен ако, разбира се, импулсът да се установите не изчезне така внезапно, както се е появил.

Ако, вече имате сродна душа, тогава от 1 до 14 август някакво интересно събитие ще даде нова посока на обичайната връзка, ще добави страст към интимността и дълбочина към разговорите. Освен това, трябва да затворите проблема, който преди това често е ставал причина за конфликт. Но след това ще трябва да докажете на партньора си задълбочеността и дългосрочността на някои ваши намерения, както и да отстъпите или да потърсите компромис в нещо.

любовен хороскоп август 2022

РАК

Любовен хороскоп за месец Август 2022 за зодия Рак: През август можете да срещнете някой, който ще ви обича с цялото си сърце, за когото ще станете най-важният човек на света. Вероятно това ще бъде значително улеснено от промяна в приоритетите ви, отърваване от някакъв очевиден навик или промяна на външния ви вид. Звездите ви обещават, макар и не много прости, но доста щастливи и дълги връзки, които ще ви дадат много не само в любовната сфера.

Ако, вече имате сродна душа, тогава от 3 до 18 август ще почувствате потребност да я изненадате с нещо, умишлено ще избягвате неудобните въпроси в отношенията и разговорите, ще изпълните някакво желание на партньора. Постарайте се да удържите чувството на ревност. След този период ще трябва да изведете съюза по между ви на съвсем различно качествено ниво и да започнете нещо, което ще ви достави голямо и взаимно щастие.

ЛЪВ

Любовен хороскоп за месец Август 2022 за зодия Лъв: През август 2022 ще можете да започнете връзка с някой много труден, затворен, със сложен и не винаги приятен характер. Може би нещо ще ви привлече толкова много в този човек, че ще сте готови да се примирите с всичките му излишъци и странности, ще започнете да ги възприемате не като недостатъци, а като сладки чудатости. Съюзът има всички шансове да продължи достатъчно дълго, освен ако, разбира се, не се уморите да се приспособявате и да прощавате.

Ако, вече имате сродна душа, тогава ще направите много съвместни открития, ще организирате интересни събития, лесно можете да се споразумеете за нещо важно и свързано със съвместното бъдеще. Ако с вашият партньор живеете под един покрив, тогава някои домашни проблеми могат да станат повод за конфликт; все пак ще намерите начин да не внасяте негативизъм в спалнята.

ДЕВА

Любовен хороскоп за месец Август 2022 за зодия Дева: През август може да се сближите с някого, с когото впоследствие да създадете силен любовен или дори семеен съюз. Много е вероятно вече да познавате този човек, но по-важното е, че наистина можете да му се доверите. Дадено събитие ще помогне да превърнете приятелската, съседска или бизнес комуникация в по-личен и донякъде интимен контакт. Вярно, бъдете готови за факта, че няма веднага да си разкриете всички тънкости.

Ако, вече имате сродна душа, тогава от 1 до 17-ти не са изключени конфликти и спорове. Вие и вашият любим човек е малко вероятно да се съгласявате един с друг, някои събития ще предизвикат във всеки от вас свои и най-вероятно противоположни отговор. Но след това се очаква нещо, което ще направи вашата двойка наистина силна, ще помогне за укрепване и задълбочаване на чувствата и ще укрепи съвместните ви отношения.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

ВЕЗНИ

Любовен хороскоп за месец Август 2022 за зодия Везни: През август може да станете обект на не особено здравословна привързаност и дори натрапчиво внимание. Може би на някое събитие човек, който просто не знае как да ви очарова и компетентно да изгражда отношения, ще си падне по вас и следователно ще избере тактиката на преследване. Малко вероятно е да отвърнете със същото, въпреки че това не е изключено, особено ако в даден момент обожателят ви предизвика у вас силно чувство на съжаление.

Ако, вече имате сродна душа, очаквайте много нови и интересни неща във връзката. Ще научите много нови неща от нея, изобщо благодарение на този съюз ще се справите с някои лични, работни или домашни затруднения. Бъдете внимателни и не позволявайте на партньора да ви притиска, защото може да се опита да ви принуди да направите нещо, което е нежелано от вас, или да се опита да ви привлече да вземете решение, за което не сте готови.

любовен хороскоп август 2022

СКОРПИОН

Любовен хороскоп за месец Август 2022 за зодия Скорпион: През август може да се сближите с някой, който е много подобен на вас в много аспекти от живота. Някой, който ви разбира добре и може да подкрепи тези разговори, които по някаква причина не могат да се водят с други хора. Романтика и дори брак с този човек е доста вероятно (подгответе брачните халки). Въпреки това, бъдете подготвени за факта, че в първите няколко етапа от връзката или парите, или неговите или вашите роднини често ще се изправят между вас. Но силната любов между вас ще пребори всички възможни препятствия.

Ако вече имате сродна душа, най-после ще се справите с някои разногласия, ще решите нещо и за двама ви. По някакъв, уникален начин ще си улесните изпълнението на някои задачи. Това ще даде възможност да предприемете нещо, което ще формира основата на близкото и дори дългосрочно съвместно бъдеще, но изпълнението на плана ще изисква по-големи материални инвестиции и разходи от предварително планираните.

СТРЕЛЕЦ

Любовен хороскоп за месец Август 2022 за зодия Стрелец: През този месец, август, можете да спечелите доверието на някого, когото познавате отдавна, но който по някаква причина е бил нащрек с вас, спазвал е дистанция, разказвал ви е малко за себе си. Може би някой ваш, много показателен акт ще докаже на този човек, че сте по-добър, отколкото той си мислеше за вас, и от този момент ще започне общата ви история – първо приятелство и откровени разговори, а след това любов.

Ако вече имате сродна душа, тогава в първата половина на месеца не са изключени доста бурни емоционални изблици, които дори могат да надхвърлят личния живот и да станат собственост на онези хора, от които бихте искали да скриете домашните проблеми. След това ще ви стане по-лесно, особено ако намерите сили в себе си да признаете, че грешите там, където наистина грешите, и да поискате прошка; очакват се и някои значими събития за вашата двойка.

КОЗИРОГ

Любовен хороскоп за месец Август 2022 за зодия Козирог: Може да се влюбите през този месец. Не е сигурно обаче, че чувствата ще са взаимни. И въпреки, че най-вероятно ще имате шанс да бъдете с този човек в даден момент, това няма да се основава на реципрочна любов, а на материална изгода. Ще бъдете приети, ако можете да предложите нещо, от което той има нужда (пари, социална или кариерна позиция и т.н.). Може би ще направите нещо по този въпрос.

Ако вече имате сродна душа, ще трябва да разрешите много спорни въпроси заедно и да спрете да чупите копия заради ситуации, на които нито вие, нито избраният можете да повлияете. Много ще зависи от това колко емоционално сте потопени в живота на партньора, дали го усещате, дали можете да разпознаете навреме настроението му, дали го подкрепяте, ако чака това от вас, или го оставете на мира за кратък период, ако има нужда да остане за малко сам.

ВОДОЛЕЙ

Любовен хороскоп за месец Август 2022 за зодия Водолей: През август 2022 може да започнете връзка с някой от старите ви приятели или човек, с който сте били в една компания. Много е вероятно изведнъж да почувствате, че изпитвате не само топла приятелска симпатия, но и любовни чувства към ваш приятел от противоположния пол. Това ще ви даде повод да започнете да съблазнявате. Най-вероятно ще постигнете целта си, но не е факт, че ще ви донесе това, на което разчитате. Романът може да се окаже труден и изтощителен.

Ако, вече имате сродна душа, то в рамките на един месец ще трябва да преминете от защита на някои свои права и свободи към доброволно поемане на някои нови дългосрочни задължения, свързани с любимия човек. Може да осъзнаете, че някои от добрите ви намерения са насочени към благосъстоянието на партньора, а всъщност да са израз на свободолюбие и да са необходими преди всичко на вас, а не на него.

РИБИ

Любовен хороскоп за месец Август 2022 за зодия Риби: През август 2022 можете да се сближите с някой, който ви подхожда идеално и е способен да ви даде чувство на сигурност, увереност, щастие. Много е вероятно вече да познавате този човек, макар и задочно, и някакво събитие или много лично събитие ще позволи и на двама ви да се опознаете по-добре, да заздравите контакта и да започнете да изграждате съвместно бъдеще.

Ако, вече имате сродна душа, то от 1 до 17 август не са изключени някои напълно ненужни недоразумения, които лично за вас ще станат причина за негодувание и отчуждение; но най-вероятно някои външни фактори ще ви помогнат да разберете, че е по-добре да проявите търпение и разбиране, за да не навредите на бъдещето на вашия съюз. След това отношенията ще се заздравят, което ще бъде значително улеснено от поверителни разговори и някои материални стимули.

0 Shares
Tagged , , , , , , , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица