любов или страх
Психология Интересно

ЛЮБОВ или страх? Ти избираш!

Защо или ЛЮБОВ, или страх? Защо този избор е само и единствено Твой? Какъв избор направи днес? Избери Любовта към живота, не се пречупвай пред страха! Избери живот обгърнат в Любов, в свобода, в благородство, в добро… Не е трудно, просто: Ти избираш!

Човешките същества сме надарени с доста дарби, но една от най-големите е, че имаме тази, наречена право на избор. И, колкото повече лични избори правим, без да се страхуваме от това, толкова по-малко ще се нуждаем от хора и авторитети, които да решават вместо нас.  

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg 

Златолист, Източник на вяра и чудеса

КАК МИСЛИТЕ РАЗБОЛЯВАТ?

Притча за страха и тревожността

Никога повече страх от бременност и раждане!

Методът “Синьо перо”

Пет начина успешно да се отървете от натрапчивите мисли

ЛЮБОВ или страх… СВОБОДА или ограничение… Ти избираш!

Могат ли Любовта и страхът да съществуват заедно на едно и също място, по едно и също време?

Отговорът на този въпрос не е толкова сложен за разбиране, защото любовта и страхът са двете страни на една и съща монета. Разбирайте, че там, където има Любов страхът няма как да съществува, и обратното – където има страх, няма как да има Любов.

Само чистата и искрена Любов е способна да постави страхът на колене пред себе си!

Любовта и страхът са антагонисти. Повечето хора отдавна са направили своят избор, за съжаление в съвременният свят той е в полза на страха. Те не вярват на любовта, вярват, че любовта ги прави слаби, дори глупави. Не осъзнават, че така мамят себе си.

Любов или страх, как да ги различим?

Любов и страх, е като връзката между светлина и тъмнина. Първоначално те ни изглеждат като два полюса с еднаква сила. Но наистина ли са еднакво силни? Категорично, не!!! Светлината винаги побеждава! Запомнете това! И ето тук, отново е важен вашият личен избор, да внесете светлина или ще оставите тъмнината да надвие. В крайна сметка, тъмнината сама по себе си няма сила. Тъмнината не е нищо друго, освен липсата на светлина.

Според множество проучвания, се твърди, че хората можем да изпитваме две основни групи емоции: Любов или страх. Но, незнайно защо, повечето се боят от любовта, а опасението им създава лъжливо чувство за безопасност.

Запомни, че страхът е една огромно лъжа! Той се „храни“ с лъжи! Днес избери и го остави „гладен“! Избери да „захраниш“ сърцето си с голяма доза Любов!

Тези две основни групи определят видът на нашите мисли, желания, мечти…

С помощта на тази таблица много лесно сами ще си направите сравнение и анализ. А, може би ще ви помогне да откриете дълго търсени отговори. Ще се убедите, колко е важен личният ви избор.

Емоции на ЛЮБОВТА

Емоции на страха

Щастие Гняв
Радост Яд
Обич Паника
Блаженство Тревожност
Екстаз Апатия
Наслада Омраза
Благодарност Негодувания
Удоволствие Ненавист
Покой Възмущение
Възторг Раздразнителност
Облекчение Нервност
Прошка Тъга
Смелост Отхвърляне
Увереност Срам
Доверие Критичност
Вълнение Притеснение
Доброта Чувство за нещо лошо
Благородство Враждебност
Съчувствие Агресия
Приемане Обсебващи мисли

За да бъдете щастливи – изберете Любовта и нейните плодове с висока честота на вибриране в света и пространството!

В заключение…

Запомнете, че чувството на страх е източник на всички негативни емоции, които създават у вас песимистична, тревожна и неуверена личност. Източник на множество фобии, тревожни разстройства, панически атаки, натрапливости и т.н.

А, Любовта… Тя е просто Велика! Най-прекрасното нещо на света! Най-хубавото, което е заложено във всички нас. Ние носим това вълшебно чувство в душите си. Чувството на Любов е мощен катализатор, то ни прави оптимисти, то ни зарежда с емоционална стабилност, позитивност, креативност, творчество, самоусъвършенстване. Любовта гледа животът с очите на душата.

Ти решаваш, която страна на монетата да избереш!

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , , , , ,
на горе