Методът "Синьо перо"
Интересно Психология

Методът „Синьо перо“

Едва ли има някой, който да не е чувал мотото: „Внимавай какво си пожелаваш, защото може да се сбъдне“? Методът, наречен „Синьо перо“ ще ви помогне да сбъднете най-съкровените ви мечти, да постигнете това, което искате и да се научите как, най-правилно, да използвате Закона за привличането.

Законът за привличането 

Знаци от Вселената, че ЛЮБОВТА на животът ви е все по-близо 

ЗАКОНЪТ и справедливостта на ВРЕМЕТО: За всички постъпки ще бъдем или възнаградени, или наказани 

Енергията на думите-с тях „градим или рушим“ мостове 

Трудно ли ви е да повярвате в ефективността на Закона за привличането? Искате ли веднага да разберете, дали мислите ви наистина притежават толкова голяма сила? Е, колкото и да не ви се вярва, но е факт, че притежаваме силата да управляваме природата.

Какво точно представлява методът „Синьо перо“?

Методът "Синьо перо"

Методът на синьото перо е експеримент, който всеки от нас може да използва, и до доста ефективно. Резултатът от него може да ви накара да почувствате присъствието на магия и вълшебство в живота ви.

Законът за привличането се базира на убеждението, че нашите мисли се материализират (реализират). Всяка наша мисъл притежава точно определена честота. Именно, точно чрез собствените ни мисли и честоти, които излъчваме чрез тях, привличаме в животът си подобни събития.

Ако сме се вторачили в това, от което се страхуваме, вероятно ще си го привлечем и ще ни се случи. Напълно достатъчно е да визуализираме мечтано преживяване, колкото се може по-често и да вярваме, че го заслужаваме – то наистина ще ни се реализира.

Но има много грешки, които хората несъзнателно допускат, когато искат да се опитат да използват Закона за привличането. Те не могат да контролират мислите си и затова им е трудно да поддържат постоянно оптимистично настроение. Ако отново започнат да се притесняват или да чувстват страх, желанието им няма да се сбъдне. Някои хора са скептични и се страхуват, че експериментите със Законът за привличането ще се отразят зле на живота им.

Методът "Синьо перо"

Как да се предпазим от негативното влияние на собствените ни мисли?

Съществува безопасен начин да тестваме ефективността на Закона за привличането и да разберем, дали сме готови да го приложим в живота си. Нарича се методът на „Синьото перо“ и е старателно описан от Ричард Бах в негова книга.

Методът „Синьо перо“ и как да го използваме?

Най-лесно се разбира как работи Законът за привличането, е като се използва споменатият метод. Никак не е трудно. Настанете се удобно, отпуснете си раменете, затворете очи и си представете синьо перо. Трябва да се концентрирате само върху него, да забележите и най-дребните детайли. След няколко минути трябва напълно да забравите за него.

Синьото перо е нещо, което вероятно виждате рядко, но знаете, че съществува.

Синьото перо е нещо, което лесно можете да си представите.

Синьото перо е нещо, което е лесно да привлечете в животът си, защото не чувствате никаква съпротива срещу него.

След няколко седмици в животът ви трябва да се появи синьо перо, защото толкова дълго сте го визуализирали в мислите си.

Методът "Синьо перо"

Имайте в предвид тънката, но съществена подробност, да не го търсите по никакъв начин. Защото така ще си мислите с разочарование: „Никъде не виждам синьото перо“. А Вселената ще долови тези ваши импулси и ще засили усещането за този недостатък.

Привържениците на Закона за привличането препоръчват използването на това упражнение. Изобщо не е необходимо да си представяте синьо перо. Може да визуализирате върху нещо различно – конкретен обект, растение или животно. С течение на времето сами ще установите, че можете да привлечете всичко, което поискате в живота си. Абсолютно всичко! Без изключение!

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , , , , ,
на горе