Законът за привличането
Любов и партньорство

Законът за привличането

Законът за привличането е най-успешният начин да получите това, за което мечтаете. Той се основава на силата на вярата, че Вселената ни дава всичко, за което мислим и мечтаем.

Силата на думата „БЛАГОДАРЯ“ 

Енергията на думите-с тях „градим или рушим“ мостове 

Законът за привличането гласи следното:

„Вече имаме това, което искаме. Трябва само да изчакаме мислите ни да се материализират.“

Този безотказен закон е най—популярният метод за работа с нашето подсъзнание, за да си осигурим възможността да сбъдваме желанията си. Много е лесно да се разбере, защото се основава на убеждението, че мислите се материализират. Казано по-просто, според привържениците на този метод, всеки от нас подсъзнателно привлича всичко, за което мисли в живота си.

Как можем да използваме Закона за привличането в наша полза?

За да направите това, трябва да поемете контрола над мислите си. Само вярвайки в собствените си сили, чудесата ще започнат да се случват в живота ви.

Ако разберете как работят тези 3 принципа, можете да сбъднете най-съкровените си желания:

Първи принцип: Нашите мисли излъчват конкретна енергия.

Втори принцип: Подобните енергии се привличат една към друга.

Трепи принцип: Вселената ни дава това, за което мислим.

Законът за привличането се базира на идеята, че нашите видове мисли имат конкретна честота и привличат преживявания, които имат подобна енергия. Човек, който вярва, че няма късмет в любовта, ще бъде убеден в това на всяка крачка. На свой ред някой, който е убеден, че действа върху хората като магнит и предизвиква универсална привързаност, ще има опит, който да го потвърди.

Запомнете, че Вселената ни дава това, в което вярваме!

Според закона за привличането всеки от нас може да мечтае осъзнато. Може да управлява мислите си по начин, който променя живота и получава всичко, което иска. Трябва да направим само едно — да си представим, че вече го имаме. Изглежда просто, нали?

Въпреки, че този метод е тривиално прост, той често не дава желаните резултати. Навикът на старите мисловни модели ни пречи да използваме Закона за привличането по начин, който ни осигурява щастие. С течение на времето обаче можем да се научим да мислим различно и да помним грешките, които не трябва да правим.

За целта предоставяме кратък списък на моделите на поведение, които трябва да избягваме:

Законът за привличането не работи, когато се фокусираме върху мисълта, че нямаме нещо. Ако се концентрираме върху факта, че ни липсват пари, оставаме в съзнание, че постоянно живеем в недостиг. Вселената „чува“ тези наши мисли.

Когато ежедневно наслагваме в съзнанието си, че се чувстваме самотни или недооценени, ние укрепваме това убеждение в себе си. Сякаш се опитваме да кажем на реалността около нас, че това е, което искаме да получим. Т.е. получаваме все повече и повече ситуации, които потвърждават нашите мисли. Ако променим самочувствието си и се съсредоточим върху това да сме благодарни за това колко много получаваме от другите, животът ни ще се подобрява с всеки изминал ден.

Друга грешка, която трябва да се избягва, е честото използване на думата „не“. Когато мислим, че не искаме да бъдем обидени от някого, тогава най-вероятно точно това ще се случи. Защото с вниманието ни към думата „не“ я привличаме към себе си. Просто се настройте, че този човек със сигурност ще се отнася добре с вас и го очаквайте много преди да го срещнете.

В Закона за привличането не трябва да имаме никакво съмнение.

Ако искаме той да ни помогне, да променим живота си, трябва да се научим да мислим осъзнато (да контролираме мислите си) и да се грижим за положителния си подход към живота. Вместо да се оплакваме, че ни липсва нещо или да се концентрираме върху страха, трябва да се съсредоточим върху благодарността за доброто, което ни се случва. По този начин ще привлечем повече положителни ситуации като тази.

Бъдете позитивни! Вярвайте! И ще успеете!

Tagged , , , , , , , , , ,
на горе