Привличането и страстта между двама души невинаги водят до любов

Привличането и страстта между двама души невинаги водят до любов
Любов и партньорство

Привличането и страстта между двама души невинаги водят до любов

Срещали ли сте някога някого, при когото чувството за привличане към него е невероятно силно и изпитвате необяснима физическа сила?  Това магнетично привличане може да бъде поразително и невероятно. Магнетично привличане също е доста различно от обикновеното такова или от романтичното увлечение.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Как да разпознаете магнетичното привличане

 

Не може да спрете да го гледате

Първо, нека поговорим за зрителния контакт. Няма как да пропуснем факта, че всичко започва с зрителен контакт и гледане на някого. Нека го кажем така: Гледаме внимателно и дълго време нещата, които намираме за интересни по някакъв начин. На еволюционно ниво ние разглеждаме нещо внимателно, когато може да ни навреди или да ни донесе физическо или емоционално удоволствие и удовлетворение.

Ако не можете да спрете да гледате някого и той не може да спре да гледа вас, вие или се мразите един друг, уплашени сте или имате силно магнетично привличане. Сега си спомнете за всички онези ваши приятели, познати и непознати, които не отлъчват поглед от вас и които и вие не може да спрете да гледате.

Усещането, което изпитвате, когато ги докоснете, е необяснимо

Физическият контакт с някого, към когото сте привлечени, се чувства много добре. Физическият контакт с някого, към когото сте магнетично привлечени, се усеща като истинско щастие, необяснима радост, която те кара да подскачаш и да се чувстваш така, сякаш си на седмото небе. Трябва да се изпита, защото е прекалено трудно подобно чувство да се опише с думи.

Когато този човек те докосна, никога след това не би забравил неговия допир. Имаш чувството, че сте създадени един за друг. Изключително красиво усещане, което пожелавам на всеки да изпита.

Запълва се празнината в теб

Чувството, че част от теб липсва или да прекараш живота си в търсене на „другата си половина“ може наистина да те накара да се чувства недостатъчно добър, пълноценен и може дори да те направи нещастен. Един от основните признаци на магнетично привличане между двама души е, когато тази празнина бъде запълнена след като си срещнал този човек. Да, колкото и да не ви се вярва, така действа магнетичното привличане. То те кара да се чувстваш цял.

Силно усещане за дежа вю

Някои хора вярват, че сме живели минали животи и сме срещали другата си половина в някои от тях. Идеята за сродна душа всъщност има своята предистория. По принцип нашата сродна душа е някой, който е другата ни половина и ние влизаме в контакт с него в различни животи. Въпреки това, силното усещане за дежа вю е огромен показател по отношение на магнитното привличане между двама души.

Може би повечето от вас са изпитвали това чувство, наречено дежа вю. Понякога не е свързано с хора, а с места, на които сте били в някой друг живот, както и със ситуации от предишни също животи.

Можете да говорите един с друг само с поглед

Още в началото споменах значението на визуалния поглед и зрителния контакт при влюбването и магнетичното привличане. Откривате, че можете да общувате, само като гледате този човек. Гледайки го, разбираш какво мисли той и чувства и имаш усещането, че може да изпращаш сигнали и мисли обратно към него.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Новото модерно: Защо зрелите жени харесват млади момчета

Любовта е най-прекрасното чувство на този свят. И пожелавам на всеки да я изпита

Пошлият външен вид отблъсква мъжете. Ето какво още НЕ харесват те

Tagged , , , , , , ,
на горе