Стойностната жена иска най-доброто за мъжа, в когото е влюбена!

Стойностната жена иска най-доброто за мъжа, в когото е влюбена!
Любов и партньорство

Стойностната жена иска най-доброто за мъжа, в когото е влюбена!

Страхотно е да си влюбен, нали? Но понякога е трудно да разбереш какво наистина чувства отсрещният човек. Да, ти си влюбен в нея до полуда. Би направил всичко за нейното щастие, но дали любовта ви е взаимна? Въпреки че имаш планове за бъдещето с тази жена, все още изпитваш съмнения в искреността на чувствата ѝ към теб. Ами ако всичко е една голяма, красива, но все пак лъжа? Ами ако тя е с теб, заради интерес или от скука? Но ако е наистина влюбена в теб и държи на връзката ви?

Не бива да бъдем черногледи. Лошите неща се случват в живота ни, да това е факт. Но те са неизменна част от нашето израстване и идват, за да ни научат да бъдем по-мъдри, по-търпеливи и разбира се – по-добри. Истинската любов ли? О, тя се разпознава от километри. А влюбеният поглед на една жена никога не би се сбъркал.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Знаци, че тя е влюбена в теб

Тя иска да знае всичко за приятелите ти

Показването на интерес към приятелите ти определено е признак на любов. Тя проявява интерес – не само как се справят, но и дали всички малки подробности, които си ѝ казал са истина. Това е много важно за нея. Да бъдеш внимателен и грижовен е страхотно. Полагането на усилия да ти покаже, че я е грижа, е нейният начин да се опита да те впечатли и да изрази любовта си към теб.

Всяко едно пътуване е прекрасно изживяване

Пътуванията всъщност са огромен тест за силата на връзката ви. Ако искаш да разбереш дали тя те обича, отидете на почивка заедно. Само ти и тя. Далеч от всички проблеми, драми и интриги. Когато заминете двамата на море или балкан или просто в друг град за няколко дни, наблюдавай нейното поведение. Ако всичко върви по мед и масло и си прекарвате повече от страхотно и ако успяваш да забравиш за всички проблеми и неприятности, благодарение на нейната компания, то тя е жената за теб.

Да прекарате малко време заедно далеч от всички, не само ще изясни чувствата ви един към друг, но и ще ги засили ако има такива.

Тя те проверява

Независимо дали се срещате от няколко месеца или от няколко години, тази жена те мисли за супер привлекателен. И ако тя те проверява постоянно къде си, с кого си и те кара да ѝ доказваш, че си на даде място, за което си споменал, то тази жена те ревнува. Да, може би понякога всичко това ще ти идва в повече, но тя го прави от любов. Ревността е знак, че има чувства. Но бъдете внимателни и двамата, защото градината между ревността и обсебващото поведение е доста тънка.

Искате едни и същи неща за вашата връзка

Винаги е добра идея да проведете този разговор възможно най-рано. Няма смисъл да се придържаш към жена, която има съвсем различен поглед върху света и очаква съвсем различни неща от живота. Споделянето на едни и същи ценности и уважението, загрижеността и наслаждаването на еднакви неща означават, че сте родени един за друг.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Любовта е магията, която ни поддържа живи. Обичайте без страхове!

Да изневериш на жената, която те обича е подла и долна постъпка, но всичко се връща

Жената, която обича истински е благословията, от която всеки мъж се нуждае

Tagged , , , , , , , , , ,
на горе