Любовта е магията, която ни поддържа живи. Обичайте без страхове!

Любовта е магията, която ни поддържа живи. Обичайте без страхове!
Любов и партньорство

Любовта е магията, която ни поддържа живи. Обичайте без страхове!

Любов. Една дума, а толкова много значима. Любовта е сила. Любовта е живот. Любовта е щастие. Любовта преобразява. Любовта те кара да вярваш в розовото. В красивото. В доброто. Любовта е онази магия, която те поддържа жив. Тя е лекарство. Лекува всичко. И преобразява всеки, който се докосне до нея. Любовта има различни форми. Но едно и също призвание. Да прави хората по-добри и да им покаже красивата страна на живота.

Ах, Любов! Любовта е мечта. Блян. И сън. За тези, които все още не са се докоснали до нея. А тези, които са – те са родени под щастлива звезда. Защото няма нищо по-красиво на този свят от това да обичаш и да бъдеш обичан. И да… Любовта е грижа. Подкрепа. Приятелство.

Представяме ти ползите, които носи любовта.

Преобразява те

За никого не е тайна, че и най-лошият звяр може да се превърне в нежно котенце, когато се влюби. Това е силата на любовта. Тя е способна да преобрази и най-лошият човек в по-добър. Когато се влюбиш всичко около теб се променя. Ти започваш да гледаш на живота по различен начин. Осъзнаваш, че всъщност той е красив.

Изпълваш се с надежди и мечти. И с желание за по-добър живот. Когато си влюбен и те обичаш, тогава ти се превръщаш в различен човек. По-добър. Започваш да се държиш учтиво с хората и да виждаш отвъд повърхността. Защото любовта е магическа сила, която променя света.

Кара те да мечтаеш

Никога за нищо на този свят не трябва да спира човек да мечтае. Престане ли да вярва в мечтите си и в чудесата, неговият живот ще се превърне в сив и монотонен и той няма да живее, а просто ще съществува. А когато си влюбен, ти се изпълваш с мечти и надежди, които ги виждаш толкова възможни, толкова близо до теб. Защото любовта те кара да вярваш, че дори и невъзможното е възможно. За теб светът е красив. Не защото е такъв наистина, а защото любовта те кара да гледаш на него по този начин.

Бориш се за целите си

„И представа си нямаш на какво си способен, ако има кой да вярва в теб.“ – Любомира Димова.

О, да. Любовта ти дава сила, която никога преди не си предполагал, че може да притежаваш. Когато си обичан, ти се чувстваш много по-сигурен, по-силен и смел. И започваш да гледаш на своите цели по друг начин. Започваш да вярваш в себе си и в качествата си. Защото друг е повярвал първо в тях. И ти е показал какъв стойностен човек си. Вярата е сила, която ни води напред и благодарение на нея, преминаваме през всички перипетии на живота. Независимо от това, че може да се провалиш. Независимо от всичките ти страхове, ти се изправяш срещу тях и ги побеждаваш. Защото имаш подкрепа. Имаш опора. И не си сам. Любовта ти помага да победиш. И го правиш.

Превръща те в позитивен човек

Когато се влюбим, започваме да отделяме високи нива на окситоцин („хормон на любовта“). Той е специален химикал, секретиран от хипофизната жлеза и неговата цел е да успокоява мозъка и да създава чувство на щастие и удовлетвореност. Хормонът на любовта предизвиква чувство на оптимизъм и започваме да изпитваме необичайно желание за обичайните си дейности, както и за целите, които все по-силно искаме и вярваме, че ще осъществим.Окситоцинът връща нормалния такт на работа на храносмилателната система. Облагодетелствана най-много е имунната система. След като всичко останало в организма е наред, тя функционира нормално и предпазва от навлизане на болестотворни агенти.

Любовта е прекрасна. Не се страхувайте от нея. Тя ще ви направи много щастливи и позитивни. Ще ви преобрази така, че дори и вие самите няма да може да се познаете. Обичайте! Обичайте без страхове! Без предразсъдъци. Обичайте смело! Защото любовта е всичко. А без любов – нищо няма значение. Любовта е навсякъде около нас. И ни трябва много малко, за да я видим. Просто шепа вяра и мъничко надежда. Че един ден и ти ще я срещнеш. И ще разбереш, че няма нищо по-важно от нея на този свят. Тя ще ти покаже, че всичко друго е преходно, освен нея. Защото любовта е единствената, която може да те направи истински щастлив и да те накара да се почувстваш жив. Любовта е мечтата, до която всеки иска да се докосне.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , ,
на горе