Да изневериш на жената, която те обича е подла и долна постъпка, но всичко се връща

Да изневериш на жената, която те обича е подла и долна постъпка, но всичко се връща
Любов и партньорство

Да изневериш на жената, която те обича е подла и долна постъпка, но всичко се връща

Изневярата е болезнена. Независимо каква е била причината тя да се случи, никой няма право да нарани своя партньор по този ужасен начин. Това е подла постъпка. Няма значение дори и кой от двамата е по-виновният – откровеният разговор и споделянето на притесненията, които имате за вашата връзка е в пъти по-добра идея от това да изневериш на своя партньор. Дори и да е моментно.

Дори и да е незначително. Изневярата боли – без значение кога, къде и защо се е случила. И след нея отношенията никога повече не могат да бъдат същите. А представете си да ви изневерят с бивша любов – най-големият ви кошмар се сбъдва. А след това какво? Как се продължава животът след подобен удар? Нима може да бъдете същите като преди? Нима може да докоснете и целунете човека, който ви е предал по този подъл и долен начин? Нима е възможно да започнете отначало? Достатъчно силна ли е любовта, за да надделее над омразата и финалът да е щастлив, завършващ с прошка и целувка?

Хората сме толкова различни, но всички ние си приличаме по едно – имаме чувства. И понякога сърцето ни е толкова разбито, че минават години, докато съберем отново парченцата и то стане едно цяло. След изневяра се чувстваме съкрушени, прекършени. Така, сякаш някога сме имали криле и сме можели да летим свободно и щастливо. А днес тези криле са отрязани. И се чувстваме пусти. Празни. Без надежда за щастие. Без надежда за бъдеще.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Съвети как се преживява изневяра

Не прикривай болката

Мила, колкото и да триеш тези сълзи и да се преструваш, че всичко е наред – те няма да спрат да се стичат по лицето ти. Да, гадно е. Да, наранена си и боли ужасно много. Но не потискай нито една емоция в себе си. Плачи, крещи на воля. Плачи толкова, колкото е нужно. Изплачи всичко – тъгата, яростта, болката, омразата… Солената вода лекува всичко – понякога е потта, понякога морето и доста често сълзите. Не прикривай чувствата си и остави на болката сама да напусне тялото ти. Прегърни я, бъди неин приятел. И ще видиш колко скоро тя ще си тръгне от теб.

Време е за хоби

Хобито е спасение. Хобито е смисъл. Хобито е най-готиното нещо, което може да има човек. И точно, когато имаме чувството, че сме на ръба от емоционален срив, то ни спасява. Сега е моментът да се замислиш какво най-много обичаш да правиш? Обичаш ли да гримираш, рисуваш, спортуваш или четеш? Е, давай! Прави го! Прави това, което ти харесва и ти доставя удоволствие. Запиши се на любимия ти спорт, прочети хубава книга. Време е да се погрижиш за себе си и няма нищо по-хубаво от това да прекараш времето, правейки нещо, което обичаш.

Излизай с приятелки

Една от най-големите грешки, които допускат повечето жени е след раздяла да се затворят в себе си. Сякаш светът свършва за тях, затварят се в своята черупка и не позволяват на никого да се доближи до нея. А светът е толкова жив и животът е толкова красив. Има хиляди неща, които може да правиш. Излизай с приятелки, забавлявай се. Отиди на фризьор, на маникюр, на шопинг.

Смени стила си, обнови гардероба си. Казват, че с новата прическа в живота ти скоро идва и нов мъж. Е, момиче, какво чакаш още? Бързо във фризьорския салон! Ако ще страдаш – поне страдай красива. Нека те гледа този, който те е изоставил и нека да съжали, че те е изпуснал. Ах, какъв глупак!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Проблем ли е изневярата преди брака? Прости, забрави и продължи напред

Отношенията днес, никога няма да бъдат като онези в миналото. Онези, които нашите баби и дядовци са имали

Любовта не може да компенсира липсата на уважение. За щастлива връзка са нужни и двете

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , ,
на горе