Пошлият външен вид отблъсква мъжете. Ето какво още НЕ харесват те

Пошлият външен вид отблъсква мъжете. Ето какво още НЕ харесват те
Любов и партньорство

Пошлият външен вид отблъсква мъжете. Ето какво още НЕ харесват те

Дами, тази тема е много важна за вас. Ако сте необвързани, но искате много скоро да промените това, трябва да знаете какво най-много отблъсква мъжете. Няма как да кажем, че това е свързано само и единствено с външния вид или пък с характера на жената. Защото за никого не е тайна, че има много красиви жени, които са необвързани, както и много добри и мили, които също са сами.

Вярно е, че мъжете понякога имат прекалено високи изисквания за своята бъдеща партньорка и забравят, че дори и те самите са далеч от съвършенството, но все пак е добре да бъдете запознати с някои от нещата, които мъжете не харесват. Може би някои от вас ще се припознаят в следващите редове и ще си отговорят на въпроса защо все още нямат човек до себе си. Но искаме да ви кажем, че понякога това няма общо с любовното ви положение. В крайна сметка ще срещнем правилния мъж, когато Бог ни го изпрати и понякога, дори доста често нещата не зависят само и единствено от жената.

В никакъв случай не бива една жена да изпада в депресия и съжаление, че е сама. Бог най-добре знае от какво и от кого има тя нужда в живота си. Но все пак е добре да знаете какво най-силно отблъсква мъжете от вас.

Ето кои неща НЕ харесват мъжете.

Силен грим

За жените гримът е изкуство. И те обожават не само гримовете си, но и им доставя истинско удоволствие, докато се гримират. Всяка една представителка на нежния пол има различни предпочитания относно грима. Някои жени обичат по-изчистения грим, с който просто да подчертаят красивите си черти на лицето. Друг път са почитатели на тежкия грим и не изпитват проблем да се появяват в такъв вид дори и през деня или просто докато разхождат кучето си.

Е, скъпи дами, вярно е, че всеки има вкус и може да изглежда така, както си пожелае, но истината е, че мъжете никак не харесват силния и тежък грим. Дори доста често те го определят като „шпакловка“ и в повечето случаи това ги отблъсква от едно момиче, колкото и да го харесват. А и може би почти всяка от вас е чувала думите „по-красива си без грим“. И да, мъжете обръщат внимание на тези „женски“ работи и никак не им допадат. Те предпочитат естествения вид на жената, за разлика от повечето дами. Но в крайна сметка всеки сам определя как да изглежда.

Изкуствена коса и нокти

Тема, която завинаги ще си остане една от най-обсъждани и най-оспорвани. Изкуствената коса и изкуствените нокти в никакъв случай не бива да определят същността на една жена, но за съжаление мъжете често слагат етикети на дамите, които са любителки на тези „екстри“. И докато за жените екстеншъните и изградените нокти са оръжие, което ги прави по-красиви, за мъжете са точно обратното.

Тук е моментът да споменем, че има жени, които цял живот имат проблеми с растежа на косата и въпреки усилията, които полагат, естествената им коса отказва да расте. А за никого не е тайна, че всяка дама си мечтае за дълга и красива коса и това е причината повечето от тях да прибягват до изкуствените удължители.

Но за мъжете това няма никакво значение. Те не харесват подобни неща и често определят тези жени като „кифли“ и „повърхностни“ и че изглеждат по този начин, за да привличат внимание. Е, да – има и такива жени, но не всички. И в никакъв случай не бива да поставяте всички под общ знаменател за каквото и да е. Това са просто коса и нокти, които в никакъв случай не са огледало на душата на жената.

Провокативно  облекло

Красивата жена ще бъде красива всякак. Късите поли и рокли, както и големите деколтето биха привлекли мъжкото внимание само с една единствена цел – сексуална. Мъжете възприемат жените, които се обличат провокативно като сексуални обекти, но в никакъв случай не биха погледнали на тях сериозно. Скъпи дами, има разлика от пошло и провокативно, както и от евтино и секси. И да не забравяме, че най-важно е присъствието на жената, енергията, която излъчва, както и нейното поведение.

Неприличното държание и подкъсените дрехи отблъскват мъжете. И ако продължите да се обличате и държите по този начин, може би това ще ви попречи да си намерите сериозен партньор в живота. Никога не трябва да забравяме, че чрез стила и начина на обличане жената изразява себе си.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , ,
на горе