Кейт Мидълтън дебютира като покровител на ръгбито, след като пое ролята от принц Хари

Любов и партньорство

Кейт Мидълтън дебютира като покровител на ръгбито, след като пое ролята от принц Хари

Кейт Мидълтън е новият кралски покровител на Британската ръгби федерация и местната лига.

Херцогинята на Кеймбридж посети най-големият стадион на света Туикенхам Стейдиъм (Twickenham Stadium), който се използва изцяло за ръгби, за да се срещне с играчите от мъжките и женските отбори, които се подготвят за Шампионата на Шестте Нации.

Кейт Мидълтън е новият кралски покровител на Британската ръгби федерация и местната лига.

Тя се появи изненадващо в различен от нейния стил по анцуг. Но дори и принцесите харесват спортното облекло, а Кейт изглежда повече от перфектна в този вид.

Както се спекулира миналата седмица, Кейт получи патронажа от кралица Елизабет, след като ролята преди това беше заемана от принц Хари. Това бележи първия от бившите патронажи на принц Хари, които се преразпределят на друг член на кралското семейство, откакто херцогът и херцогинята на Съсекс отстъпват от ролите си на кралски особи и се отказват от участието си с множество благотворителни организации и организации на Обединеното кралство.

Принц Хари и съпругата му Мегън Маркъл се оттеглиха от кралските задължения още миналата година след скандал.

Кейт посети стадион Туикенхам, за да се срещне с играчи от Англия от мъжките и женските отбори, докато се подготвят за Шампионата на шестте нации, както и с треньори и рефери.

По-рано от офисът й в Кенсингтън Палас пусна нов клип в социалните мрежи, за да отпразнува първия си ден на работа. Тя каза, че двете „фантастични“ организации „се ангажират да оползотворят силата, която спортът може да има при обединяването на общностите и подпомагането на индивидите да процъфтяват.

„Това са две организации, които използват силата на спорта, за да обединяват общностите и да карат хората да се развиват. Нетърпелива съм да работя с тях!“, споделя тя в профила си в Инстаграм.

Кейт Мидълтън е известна с любовта си към спорта, особено към тениса. Тя вземаше уроци в престижния клуб „Хърлингъм“ във Фулъм и притежава отлични умения. А през изминалата година взе участие в събитие, организирано от младежката програма на Lawn Tennis Association в Националния тенис център в Лондон. Херцогинята на Кеймбридж се срещна с британски тенисисти и шампионите на US Open Джо Солсбъри, Ема Радукану, Алфи Хюет и Гордън Рийд.

Пипа Мидълтън, по-малката сестра на Кейт, разкри пред Vanity Fair през 2014 г., че ръгбито е като семеен спорт, който много обичат.

Английското ръгби беше сред организациите, които благодариха на принц Хари за подкрепата му през февруари 2021 г., когато беше потвърдено, че херцогът и херцогинята на Съсекс няма да се върнат към своите кралски роли.

В допълнение към благотворителните позиции, които преди това принадлежаха на принц Хари и Меган, всички военни принадлежности и кралски патронажи на принц Андрю бяха върнати на кралицата по-рано този месец на фона на делото за сексуално насилие срещу него. Очаква се те също да бъдат преразпределени на други членове на семейството.

Футболния съюз по ръгби е една от най-големите спортни организации в страната с около 1900 членове на клуба. Основана е през 1871 година и целта на RFU е да укрепи и обедини ръгби съюза в Англия и да създаде успешни английски отбори, които да бележат множество победи, споделя списание „People”

Tagged , , , ,
на горе