Отворена връзка – харесваната тенденцията, която съсипва отношенията

Отворена връзка – харесваната тенденцията, която съсипва отношенията
Любов и партньорство

Отворена връзка – харесваната тенденцията, която съсипва отношенията

Много от дамите са попадали без да искат в любовен триъгълник. Да, това е странна и неприятна ситуация, която понякога не може да се обясни. Мина време от раздялата ти с него. Не сте се разделяли с лоши чувства и успяхте да запазите добрия тон между вас. Това е много хубаво решение и постъпка, която показва, че и двамата вече сте достатъчно зрели хора. Само че има нещо. Той не спира да те търси. Няма нищо нередно в това да търсиш бившата, стига да си свободен и да нямаш никого до себе си.

Но уви – той вече има друга жена в живота си. Продължил е напред, както каза. Но тогава защо продължава да търси теб – бившата? Какво му липсва в сегашната си връзка, за да търси контакт с теб? Може би се чувстваш странно и си объркана. Не знаеш как да постъпиш. Единственото, в което си сигурно е, че този човек не ти е безразличен. Но не може да направиш много, скъпа. Ти сама избираш дали ще си част от тази игра.

Ето някои от причините, поради които той продължава да те търси, а има връзка с друга жена.

 

Иска да спи отново с теб

Една от най-честите причини, поради които обвързаните мъже търсят бившите си приятелки е, че искат отново да спят с тях. Не е никак приятно, но пък е истина, която искаме или не – трябва да приемем. Независимо, че демонстрира силна любов към настоящата си партньорка, ти най-добре знаеш неговата същност.

Може би не си изненадана от поведението му, което е далеч от романтичния образ, който всички му дават. Неговата репутация е в твоите ръце. Ще разкриеш ли истинския му образ или ще се смилиш над него и ще оставиш приятелката му да живее в тази заблуда, мислейки, че има най-всеотдайния мъж до себе си?

Изпитва те

Още една странна причина, поради която може да го прави е да те изпитва. Може би неговият интерес към теб е просто игра и той наистина се забавлява от това. Мъжете обичат да играят с чувствата за жените, за никого не е тайна. И той не е по-различен от този тип мъже. Ако все още те търси, въпреки че си има приятелка, най-вероятно иска да разбере дали все още си готова да му помогнеш и дали ти пука за него, въпреки раздялата ви преди време. Това поведение е присъщо за мъжете, които са объркани и не знаят какво искат.

Има нужда от помощ

Тук оставяме шегите и странни причини настрани. Време е да погледнем по-сериозно на ситуацията. Ако той не спира да те търси, когато си има приятелка, може би причината е, че има нужда от помощ. Мислила ли си да го питаш директно за това? Може би откровения разговор ще помогне в случая. Вярно е, че загубихте доверието помежду ви преди време, но никога не е късно да се опитате отново да го изградите.

А и щом търси теб, значи намира утеха и спокойствие в компанията. Което пък означава, че все още малка част от него ти се доверява. Но въпросът е друг, съвсем различен. Когато се нуждае от помощ, защо не се обърне към приятелката си и семейството си, а търси теб? Не е ли малко неловко за дамата, с която споделя живота си?

Той е в отворена връзка

Трябва да признаем, че тенденцията „отворена връзка“ става все по-предпочитана сред хората и все повече двойките избират нея пред класическата. Също трябва да признаем, че модерните отношения носят много повече проблеми, а последиците са опустошителни. Една от причините, поради която все още те търси, въпреки че е обвързан може да бъде точно тази. С неговата приятелка са в отворена връзка и взаимно се виждат с други, като това не се приема за изневяра. Да, звучи като пълна лудост, но е факт, че това са съвременните отношения. Но какъвто е светът, такива са и хората.

Знаем, че ти си умно момиче, което предпочита класическите отношения, в които все още има истинска любов и останала романтика. Това определено не е за теб и в никакъв случай не искаш да си част от отворена връзка и то в ролята на любовницата. Ти заслужаваш много повече. Заслужаваш истински мъж и връзка, която да ти донесе много щастие.

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , ,
на горе