Любовта е най-прекрасното чувство на този свят. И пожелавам на всеки да я изпита

Любовта е най-прекрасното чувство на този свят. И пожелавам на всеки да я изпита
Любов и партньорство

Любовта е най-прекрасното чувство на този свят. И пожелавам на всеки да я изпита

Aко имаш привилегията да си влюбен споделено – пази тази любов като живота си. Защото тя е безценна. Любовта е най-прекрасното чувство на този свят. И пожелавам на всеки да я изпита.

Любовта е красива. Споделеност. Грижа. Внимание. Доверие. Обич. Любовта е щастие. Любовта е онова чувство, което прави чудеса с нас. Любовта може да преобрази дори и най-лошия човек в добър. Любовта е единственото чувство, което може да ни накара да повярваме. В красивото. В доброто. В хората.

Любовта е тази, която ни показва колко сила се крие вътре в нас. И благодарение на нея, ние я използваме правилно. Любовта е горивото, от което всички се нуждаем. Магията, до която всеки заслужава да се докосне и да бъде омагьосан. Любовта е блян. Любовта е като сбъдната мечта – прави те безрезервно щастлив. И вярващ. Че животът може да бъде и красив за теб. Любовта те кара да живееш истински по особено фин и приятен начин.

Ето знаците, които показват, че ти си влюбена в този мъж.

 

Първата ти мисъл сутрин

Този мъж е първото нещо, за което си мислиш, когато сутрин отвориш очи. Все още си толкова сънена и дори не знаеш кой ден е днес, но пък мисълта за него бързо зае целия ти ум. Този мъж не излиза от мислите ти. Независимо какво правиш, с кого излизаш или колко ангажименти имаш. Дори не ти позволява да си вървиш нормално задачи за деня, защото мисълта за него те разсейва. Е, разбира се това е много приятно чувство и няма за какво да се притесняваш. Просто си влюбена, скъпа. Честито!

Нямаш търпение да му споделиш всичко

Още един от знаците, които ясно ти показват, че си влюбена в този мъж е, когато нямаш търпение да му споделиш всичко, което ти се случва. Независимо дали е лошо или добро, той е първия човек, на когото звъниш и на когото споделяш. Защо ли споменах думата „първи“, като ти едва ли се сещаш за някой друг. Толкова си влюбена в него, че останалите хора просто не съществуват за теб. И няма никакво значение това. Важен е само той. Ах, скъпа, толкова си сладка!

Искаш да знаеш всичко за него

Ти не го харесваш. Ти не флиртуваш с него от скука или за разнообразие. Ти наистина си влюбена в него. И така силно искаш да го опознаеш. Желаеш да разбереш всичко за него – мечтите му, страховете му, целите му, живота му. Искаш да научиш за всички бивши жени, с които е бил. Как са го наранили и защо са го напуснали. И не искаш това, защото си любопитна, а за да знаеш какво да НЕ правиш, за да не го нараниш. Мисълта, че той може да страда те плаши. Когато той е тъжен, ти също тъгуваш. Скъпа, любовта ти е толкова невинна и истинска. Дано го оцени.

Искаш да споделиш всеки миг с него

Винаги си била сама. Е, имала си връзки, но те са били краткотрайни и не чак толкова важни. Никога не си се чувствала обичана, нито пък си била влюбена. Обичала си себе си повече от всички твои бивши партньори и винаги си избирала себе си пред тях. До мига, в който не го срещна. Влюби се така силно и неочаквано в него, че чак те боли. Искаш да споделиш всеки един миг с този мъж. Искаш да прекарваш колкото се може повече време с него. Да споделиш всеки залез с него, всяка усмивка и всеки мил разговор. Искаш той да е спътника в живота ти. И нищо друго няма значение.

Искаш да бъде щастлив

Не си от най-отдадените и мили хора. Не си и лоша, но просто чуждото щастие някак си никога не те е вълнувало. До днес. До момента, в който не се появи той и не преобърна живота ти. До момента, в който не изпита и първите пеперуди в стомаха си. И онази усмивка, която се появява на лицето ти всеки път, когато той е наоколо. О, скъпа, твоето най-голямо желание е той да бъде щастлив.

И винаги се опитваш да го накараш да се почувства такъв. За теб това е най-важното. И ако щастието му означава да бъде с друга жена, то ти си готова да отстъпиш и да го пуснеш да отиде при нея. Да, ти си готова да жертваш собственото си щастие за неговото. А това е истинска любов.

 

Tagged , , , , , , , ,
на горе