Зодия Везни-хороскоп за 2024
Астрология

ВЕЗНИ – Хороскоп за АВГУСТ 2022

ВЕЗНИ – Хороскоп за Август 2022: Звездите вещаят за евентуален негатив, който ще бъде свързан с познати ви конкуренти или завистливи хора. Но не се притеснявайте, всички действия ще бъдат прозрачни и ще ви бъдат разкрити предварително. Чувствайте се свободни да действате! Някои ситуации трябва да бъдат разрешени веднъж завинаги, за да не се повторят повече. Опитайте се да постигнете всяка поставена цел по дипломатичен начин.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg 

Хороскоп за АВГУСТ 2022

Любовен хороскоп АВГУСТ 2022

ОВЕН – Хороскоп за АВГУСТ 2022 

ТЕЛЕЦ – Хороскоп за АВГУСТ 2022 

БЛИЗНАЦИ – Хороскоп за АВГУСТ 2022 

РАК – Хороскоп за АВГУСТ 2022 

ЛЪВ – Хороскоп за АВГУСТ 2022 

ДЕВА – Хороскоп за АВГУСТ 2022 

СКОРПИОН – Хороскоп за АВГУСТ 2022

СТРЕЛЕЦ – ХОРОСКОП за АВГУСТ 2022 

КОЗИРОГ – ХОРОСКОП за АВГУСТ 2022 

ВОДОЛЕЙ – ХОРОСКОП за АВГУСТ 2022 

РИБИ – ХОРОСКОП за АВГУСТ 2022

ВЕЗНИ – Хороскоп за месец АВГУСТ 2022

везни - хороскоп за август 2022

Везни – хороскоп за първото десетдневие на август 2022.

Първите 10 дни от август за Везните ще бъдат интересни, преди всичко свързани с необичайни срещи. Ако са свързани с необвързаните представители на знака, то някои от тези срещи могат да бъдат важни, а не просто забавни или любопитни. За да се развие ситуацията, както трябва, е необходимо да сте достатъчно настоятелни. Напълно възможно е да се наложи да се борите за внимание. За семейните Везни се очертава разнообразен период. От една страна, ще получите повече от обикновеното., а от друга, вие ще искате повече. Най-вероятно всичко ще се разреши от само себе си и то положително и непредвидимо. За кариерата началото на месеца е чудесно време за самоусъвършенстване, но не и за смяна на работното място.

Везни – хороскоп за второ десетдневие на август 2022.

Вторите десет дни ще бъдат особено динамични за зодия Везни. Ако имате собствен бизнес, тогава много може да се промени, но не по ваша инициатива. Борете се с новите тенденции или се присъединете към тях. Вие избирате. Тук няма да има грешен избор. Ако работите във фирма или организация, промените ще бъдат значими, но и важни. И тук вече е по-добре да яхнете вълната. Добрата комуникация ще ви помогне. Като цяло, звездите съветват да излизате по-често на общи събития. По отношение на личните дела, миналите тенденции ще продължат. Вашите небесни покровители ви съветват да не пренебрегвате мнението на онези, за които сте важни. Обърнете внимание, че не е задължително това да са същите хора, които имат значение за вас.

Везни – хороскоп за трето десетдневие на август 2022.

Последните десет дни от месеца, също ще са интересни. За семейните Везни е важно веднага да внесат пълна яснота в отношенията, ако има влияние отвън. Свободните представители ще се фокусират върху ежедневието и това ще бъде правилното решение, но не забравяйте за почивката. За тези, които имат собствен бизнес, звездите предричат ​​увеличение на доходите и нови перспективи, но всичко това ще стане възможно, само ако установите правилните контакти. Възможностите ще бъдат няколко, а не една. Почти в краят на месеца емоциите могат да завземат връх, но сега вече не си струва да вземате жизненоважни решения, това е трябвало да бъде направено преди. Сега просто се наслаждавайте на това, което имате, живейте спокойно, не форсирайте нещата. Все още имате нужда от сила и умения.

Tagged , , , , , , , , , , , ,
на горе