хороскоп за октомври 2022 риби
Астрология

РИБИ – ХОРОСКОП за АВГУСТ 2022

РИБИ – Хороскоп за Август 2022: За вас се очертават постепенни, но значителни промени. Нито една ситуация няма да бъде излишна, въпреки че често обстоятелствата ще се опитват да ви убедят в това. Но в средата на периода някак си ще стигнете до правилните изводи и ще знаете какво да правите. В сферата на работата бъдете внимателни, особено по отношение на новите възможности, не пренебрегвайте безопасността и не преследвайте печалбата. Ще имате много съюзници, така че действайте.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg 

Хороскоп за АВГУСТ 2022

Любовен хороскоп АВГУСТ 2022

ОВЕН – Хороскоп за АВГУСТ 2022 

ТЕЛЕЦ – Хороскоп за АВГУСТ 2022 

БЛИЗНАЦИ – Хороскоп за АВГУСТ 2022 

РАК – Хороскоп за АВГУСТ 2022 

ЛЪВ – Хороскоп за АВГУСТ 2022 

ДЕВА – Хороскоп за АВГУСТ 2022 

ВЕЗНИ – Хороскоп за АВГУСТ 2022 

СКОРПИОН – Хороскоп за АВГУСТ 2022

СТРЕЛЕЦ – ХОРОСКОП за АВГУСТ 2022 

КОЗИРОГ – ХОРОСКОП за АВГУСТ 2022 

ВОДОЛЕЙ – ХОРОСКОП за АВГУСТ 2022 

РИБИ – Хороскоп за месец АВГУСТ 2022

риби - хороскоп за август 2022

Риби – хороскоп за първото десетдневие на август 2022.

Прогнозата за първото десетдневие на август 2022 г. за представителите на зодия Риби вещае за необходимостта от преразглеждане на някои житейски ситуации. В рамките на семейното огнище бъдете внимателни към ежедневните задължения и не забравяйте да вземете под внимание мнението на другите хора, дори и да ви се струва неоснователно. Понякога е достатъчно да проявите внимание, а не да правите каквото ви се иска само на вас. Необвързаните представители не трябва да разчитат само на собствената си визия в специална ситуация. Като цяло излизайте по-често от къщи и дишайте чист въздух. Консерватизмът е непрепоръчителен, особено като се има предвид, че именно в сферата на личните отношения сега ще настъпят най-съществените промени. От професионална гледна точка не харчете повече, отколкото можете да си позволите.

Риби – хороскоп за второто десетдневие на август 2022.

Втората декада ще бъде най-балансираният период от месеца за Рибите. Свободните могат да срещнат нови приятели и много неща в живота ще се променят. Но не е нужно да следвате общите тенденции, вашият собствен път също ще доведе до победа. Семейните трябва да продължат да се фокусират върху проблемите на домакинството, а не върху себе си. Ако имате бизнес, опитайте се да намерите нови хора или да заздравите отношенията с настоящите. Ако сте заети по трудов договор, сега е чудесен момент за смяна на работата, смяна на длъжността, преквалификация и всякакви други значителни промени, свързани пряко с професионалните ви дейности. Все повече и повече важни събития ще се случват в тази област, така че променяйте посоката си постепенно. Но не очаквайте това да е постоянна тенденция.

Риби – хороскоп за третото десетдневие на август 2022.

Очертават се много събития в сферата на професионалната дейност, но това не означава, че работното натоварване върху вас ще е високо. Точно обратното. Използвайте този уникален момент за лични цели. За тези, които имат собствен бизнес, звездите препоръчват да обърнат повишено внимание на техническата страна на въпроса, а за тези, които работят в екип, личните отношения с колеги и ръководство ще бъдат по-важни. Последният период от месеца не е много подходящ за рискове, но ако видите шанс, опитайте се да го използвате. Представителите на вашата зодия, които не са във връзка, не трябва да пренебрегват мимолетните възможности, а семейните Риби ще могат бързо да решават всички най-важни задачи наведнъж. Това ще изисква постоянство и самоконтрол. Важен спомен от миналото ще ви тласне в правилната посока.

Tagged , , , , , , , , , , , ,
на горе