И мъжете са способни на чувства и емоции! И те имат нужда от любов и подкрепа

И мъжете са способни на чувства и емоции! И те имат нужда от любов и подкрепа
Любов и партньорство

И мъжете са способни на чувства и емоции! И те имат нужда от любов и подкрепа

Нормално е да се мисли, че мъжете желаят само физическите им нужди да бъдат задоволени във връзка. Но има определени емоционални нужди, които те имат и като знаете какви са те, можете по-добре да опознаете вашия мъж и какъв е неговия начин на мислене.

Независимо дали изпитвате трудности във връзката или просто искате да я укрепите, трябва да запомните, че и мъжете са способни на чувства. Въпреки че не го показват или ако го направят ще е много рядко. Мъжете имат нужда от любов и подкрепа също като жените.

Винаги е добре да инвестирате във вашата връзка, а инвестирането означава да опознаете по-добре партньора си и да осъзнаете, че съвършенството никога няма да бъде постигнато. Ако очакваме съвършенство от нещо в живота си, най-вероятно трябва да се подготвим за огромно разочарование.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

От какво се нуждае мъжът в една връзка 

Трябва да знае, че вие се гордеете с него 

Нека бъдем честни: винаги критикуваме нашите партньори, дори и за най-малката тяхна грешка, но никога не правим обратното. Никога не признаваме техните успехи. Но редно ли е?

Ако ви е навик постоянно да критикувате вашите партньори, с течение на времето те може просто да се откажат да се опитват да ви угодят, мислейки, че никога не можете да бъдете доволни – защото според тях те са направили всичко възможно, за да спечелят уважението ви.

Знаем, че за някои от вас не можете да се сетите за нито едно нещо, което партньорът ви прави правилно. Ако случаят е такъв, първото нещо, което трябва да направите, е да се задълбочите и да разберете дали тези неудовлетворени очаквания са резултат от това, че имате твърде високи стандарти, или всъщност те никога не успяват.

Жените сме устроени така че да се фокусираме върху нещата, които не може да имаме, а не върху тези, които вече имаме. И винаги ни се струва всичко недостатъчно. Разпознаването на доброто в живота ви не само ще промени мислите ви от негативни към положителни, но също така ще ви накара да видите вашия партньор в различна светлина – вашето удовлетворение ще стимулира вашето щастие.

Да изневериш на жената, която те обича е подла и долна постъпка, но всичко се връща

Игнорирането е най-доброто отмъщение в любовта, което влудява мъжете

Той не е отговорен за вашето щастие

Трябва да знаете, че не е работа на вашия партньор да ви прави щастливи. Популярно е схващането, че връзките трябва да са за вашето лично щастие и очакванията да бъдат изпълнени. Но какво ще стане, ако нашите очаквания никога не могат да бъдат изпълнени? Какво ще стане, ако сами си причиняваме нещастието, като задаваме нереалистични очаквания и стандарти за другите и когато те не бъдат изпълнени се чувстваме така, сякаш е дошъл краят на света?

Проблем ли е изневярата преди брака? Прости, забрави и продължи напред

Знаеш ли кое е по-болезнено от омразата и токсичния партньор? Безразличието!

Оценявайте малките неща, които той прави за вас

Благодарете му и му кажете, че се гордеете с него. Това е едно от най-важните неща, които можете да направите за вашия партньор – също толкова важно, колкото и нуждата ви да ви каже, че сте красива и достойна за неговата любов.

След като той разбере, че среща вашето одобрение, той ще бъде мотивиран, а не обезсърчен от постоянните провали. Той ще се почувства така, сякаш се гордеете с него. В замяна той ще иска да ви накара да се гордеете. И така вашата връзка ще се крепи на уважение, доверието, подкрепата и любовта.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Смисълът на любовта се крие в подкрепата и разбирателството

Истинската любов – надеждата, от която се нуждаем

Всяка болка е урок. Не плачи, а слушай. И не се страхувай от любовта

Tagged , , , , , , , , , ,
на горе