Игнорирането е най-доброто отмъщение в любовта, което влудява мъжете

Игнорирането е най-доброто отмъщение в любовта, което влудява мъжете
Любов и партньорство

Игнорирането е най-доброто отмъщение в любовта, което влудява мъжете

Най-накрая разбрахте, че просто няма смисъл да бъдете приятелски настроени към човека, който е разбил сърцето ви. Може да очаквате, че бившият ви ще бъде безразличен с тази промяна – в края на краищата вече всичко между вас е свършило – но не, той няма да го направи, дори ако той е този, който е прекратил връзката.

7 неща, които никога не трябва да изисквате от мъжа

Винаги този, който слага край на една връзка е лошия герой

 

Как се чувства бившият ви, когато го игнорирате

Той ще се почувства отхвърлен

Вашият бивш ще се почувства нежелан, дори ако той е този, който ви е зарязал! Не е ли просто смешно?! Възможно е той да е самовлюбен или може би това е черта на човешката природа, която все още не сме определили, но има някои от нас, които просто не понасят да се чувстват нежелани.

Ако вашият бивш е един от тези хора, тогава игнорирането му определено ще има този ефект. Това е особено вероятно ако, когато все още сте били заедно, той се е доказал като човек, който иска внимание през цялото време. Но дори „обикновените“ момчета пак ще открият, че самочувствието им е пренебрегнато.

Нещата, които той ще почувства – това да бъде нежелан и необичан – няма да са толкова различни от това, което сте чувствали, когато ви е отхвърлил.

Приятелство с бившия може да съществува единствено, когато чувствата са си отишли напълно

Четири неща, които всяка двойка трябва да направи поне веднъж

Това ще го накара да се почувства като престъпник

Друго нещо, с което бившият ви ще се бори, е тази вина, особено ако раздялата ви е заради нещо, което той е направил. Може да не изглежда рационално, но емоциите са такива. Ако го игнорирате, ще му напомните за моментите, когато ви е накарал да се почувствате зле и ще го накарате да се почувства по същия начин, сякаш е най-големият престъпник на света.

И той ще бъде принуден да анализира връзката ви и да се запита какво се е объркало. Нещата, с които ще трябва да се сблъска, ще го накарат да осъзнае всичко, което ти е причинил. По-важното е, че ще го накара да се замисли за себе си… за това какъв човек е той и дали е добър. Той ще се запита „Наистина ли съм лош човек?“, „Ще намеря ли някога друго момиче, което да ме обича като нея?“, „Заслужавам ли истинска любов?

Парите не могат да купят истински важните неща в живота

Там, където любовта не е взаимна има болка, огорчение и тъга

Той ще си помисли, че най-накрая сте осъзнали стойността си

Ти го заряза, той те заряза…няма значение. В момента, в който спрете да отговаряте на обажданията му или спрете да блестите с приятелските му усмивки, когато се засечете, бившият ви ще започне да мисли, че може би, просто най-накрая сте осъзнали стойността си. Виждате ли, това е само основна психология. Да, в началото мъжете преследват жената, която са си харесали, смятайки я за най-красивата на този свят, но в момента, в който я получат те я приемат за своя даденост.

И сега, когато сте разделени – и че бурята от емоции у вас е преминала – част от него остава да се чуди дали не е направил грешна, когато е позволил да си отидеш от него. Това е добра идея да го накараш не само да се почувства зле след като те е заразял, но и да се вземе поука от всички негови безотговорни действия, които са те наранили.

Вижте още⤵️

Когато жената е влюбена вижда и най-големия негодник като Мистър Съвършен

Новото модерно: Защо зрелите жени харесват млади момчета

Истинската любов се доказва с действия, а не със сладникави думи

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , ,
на горе