Там, където любовта не е взаимна има болка, огорчение и тъга

Там, където любовта не е взаимна има болка, огорчение и тъга
Любов и партньорство

Там, където любовта не е взаимна има болка, огорчение и тъга

Любовта е сложна. Не, не! Любовта е толкова проста. Толкова красива. Толкова нужна. Това, което я прави сложна сме ние, хората. Нашата гордост, его, инат не ни позволяват да я изпитаме и да ѝ се насладим. А любовта не иска много – само искреност, отдаденост, доверие. Любовта е тази, която може да ни направи най-щастливите на света, а в следващия момент да искаме да спрем да живеем.

Когато някой не отвърне на нашите чувства. Когато някой ни отритне или замени, като използвана и вече ненужна вещ. Но животът е такъв, какъвто е. Точка. Подобни разочарования са част от всеки един от нас. Едва ли има човек на света, който да не е изпитал любовната, пронизваща сърцето болка. Да, не може да се защитим от това да не бъдем наранени, но може да преодолеем всяко любовно разочарование, стига да имаме желанието да го направим.

И не заради него, нея или някой друг, а заради нас самите. Заслужаваме да бъдем щастливи, въпреки всичко. И любовта, колкото и болезнена да е тя, когато е несподелена – рано или късно сърцето се отваря отново и е готово да обича. Стига да го позволим. Стига да си позволим. Щастие и любов.

Новото модерно: Защо зрелите жени харесват млади момчета

Истинската любов се доказва с действия, а не със сладникави думи

Ето какво да направиш, когато той е влюбен в друга

Не прибързвай със заключенията

Когато става въпрос за въпроси от типа дали твоята половинка е влюбена в някой друг, определено ще те заболи още преди да си задала въпроса.  И понякога без да искаме се превръщаме в параноични партньори, които още повече отблъскват човека до себе си с поведението си.

Трябва да признаем, че жените сме изключително бдителни и търсим „проблеми“. Можем дори да си измислим неща в нашето съзнание, които не съществуват в реалността.

Умът може да ни изиграе, а ние не искаме това да се случи. Така че първото нещо е да не предполагаш нищо, което не знаеш, че е така със сигурност. Нужни са доказателства, защото съмненията, още повече смесени с чувства, могат да предизвикат раздяла и при най-влюбената двойка.

Запази спокойствие и не позволявай на въображението ти да ти внушава, че сцените в главата ти са част от реалността.

Визуален тест: Какво ви очаква в следващите 3 дни?

Ако не искате да сте болни, не живейте живота си тъжни

Откъде знаеш, че той е влюбен или харесва друга?

Трябва много добре да се замислиш откъде знаеш, че партньорът ти е влюбен в друга жена. Нима той ти е намекнал нещо или е бил директен с теб? А може би това са просто съмнения, породени от неговото странно държание? Не бързай със заключенията и не предприемай нищо, докато не се увериш, че имаш доказателства за това, което твърдиш.

Защото има голяма разлика от истината и това, което си мислиш, че е. И вероятно това ще определи какво ще правиш по-нататък с тази връзка.

Ако той ти е казал, че е влюбен в друга, значи това е истината, защото го знаеш от първо лице. Но ако той не е имал тази смелост да си признае, все още не може да определиш дали наистина е така. Не предполагай, че знаеш какво се случва в главата му. Понякога истината се оказва твърде различна от тази, която си представяме, че е.

 

 

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , , , , , , ,
на горе