Когато жената е влюбена вижда и най-големия негодник като Мистър Съвършен

Когато жената е влюбена вижда и най-големия негодник като Мистър Съвършен
Любов и партньорство

Когато жената е влюбена вижда и най-големия негодник като Мистър Съвършен

Любовта е нужна. Да се чувстваме живи, щастливи, красиви, желани. Любовта е онова чувство, което не може да опишем, но знаем колко хубаво е то. Всяка една жена на този свят иска да бъде обичана. Всяка една жена мечтае да срещне истинската любов. Но разочарованията, които изпитва по време на дългото пътуване към любовта я принуждават да се откаже. Дори и да е почти до нея. Дори и да е близо до любовта.

Приятелство с бившия може да съществува единствено, когато чувствата са си отишли напълно

Четири неща, които всяка двойка трябва да направи поне веднъж

Жената може много да понесе. Тя може да изтърпи множество обиди и унижения и премълчавайки всичко просто да се усмихва и да се преструва така, сякаш нищо не се е случило. Но в един момент на нея просто ѝ писва да се държат с нея като с боклук и тя си тръгва. Да, жената е способна да си тръгне от мъжа, който обича с цялото си сърце и да, тя ще го направи. Въпреки че ще боли много, тя е достатъчно силна, за да понесе и това. Достатъчно умна, за да знае, че той няма да се промени. И достатъчно мъдра, за да осъзнае, че животът с такъв мъж е истинско мъчение, а тя далеч не е мазохист.

Парите не могат да купят истински важните неща в живота

Там, където любовта не е взаимна има болка, огорчение и тъга

Мили дами, когато един мъж ви третира като домашни прислужници и омаловажава вашето съществуване, виждайки във вас само и единствено обикновени домакини, които нямат право на мнение, на личен живот и щастие, то напуснете незабавно този мъж.

Нуждаете се от мъж, който ще ви вдъхновява. Мъж, който ще ви подкрепя. Мъж, който ще се отнася с вас с уважение и за него ще сте равни. Понякога е добре да се вслушваме по-често в ума, отколкото в сърцето. Защото, когато обичаме сме твърде глупави, твърде заблудени. И най-големият боклук го виждаме като принц Чаровен, който е съвършен от глава до пети за нас. Но дали наистина е така?

Новото модерно: Защо зрелите жени харесват млади момчета

Истинската любов се доказва с действия, а не със сладникави думи

Любовта често замъглява съзнанието ти и ние оправдаваме гадното и неуважително поведение на нашите партньори. Питам се до кога? Помнете, че трябва да обичате себе си първо и да се грижите за себе си повече, отколкото за всеки друг.

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , ,
на горе