Приятелство с бившия може да съществува единствено, когато чувствата са си отишли напълно

Приятелство с бившия може да съществува единствено, когато чувствата са си отишли напълно
Любов и партньорство

Приятелство с бившия може да съществува единствено, когато чувствата са си отишли напълно

Няма нищо нередно в поддържането на добри отношения с твоя бивш, но ако не искаш пак да страдаш и да останеш разочарована, трябва да знаеш, че спазването на някои граници и правила е доста добра идея. Щом ти е вече бивш и връзката ви е приключила, значи така е трябвало да стане. Независимо кой от двамата е бил привърженик на идеята за раздяла първи или кой е бил причината, веднъж прочетена, книгата няма да промени своя край.

Четири неща, които всяка двойка трябва да направи поне веднъж

Парите не могат да купят истински важните неща в живота

Граници, които трябва да спазваш

Без преследване във Facebook и Instagram

Активността в социалните медии е част от ежедневието на повечето хора. Въпреки това, когато се опитваш да бъдеш приятел с бившия си, важно е да устоиш на желанието да преследваш акаунтите му в социални медии като Facebook и Instagram. Питаш се защо? Е, от една страна, това може да те накара да се почувстваш по-зле.

Може да видиш бившия си партньор да прави неща, които никога не е правил с теб, или да излиза с хора, които не познаваш. Това може да доведе до чувство на ревност и негодувание. Също така е важно да запомниш, че това, което повечето хора публикуват в социалните медии, често не е точно представяне на реалността.

Така че, мила, не си прави изводи и прибързани заключения от незначителни публикации в социалните мрежи. Е, освен ако не е снимка с настоящата му партньорка, тогава вече истината е очевидна.

Там, където любовта не е взаимна има болка, огорчение и тъга

Новото модерно: Защо зрелите жени харесват млади момчета

Без опити „Да се съберем отново“

Истината е, че отнема значително време и усилия, за да се изгради приятелство с бившия. Ако постоянно мислиш за идеята да се събереш отново с него, ще бъде наистина трудно да постигнеш някакъв напредък в изграждането на приятелските ви отношения.

Изводът е, че трябва да сте честни и двамата относно намеренията си от самото начало.

На първо място, важно е да си дадеш време да се излекуваш след раздялата. Не може просто да си приятелка с него от мига, в който се разделите. Точно тогава ще изпитваш смесени чувства, сред които тъга, огорчение, гняв… И едва ли ще искаш да виждаш повече този човек, особено когато той те е изоставил.

Но след време, когато се успокоиш и започнеш да гледаш трезво на нещата всичко ще си дойде на мястото. И ще може да бъдеш приятел с бившия, освен ако не изпитваш още чувства към него, защото тогава, мила, подобно нещо би било изключително болезнено за теб.

Да, истината е, че някои двойки се разбират доста повече като просто приятели, отколкото като двойка. Та, няма нищо лошо в това, мила. Само че винаги трябва да си имаш едно на ум и да очакваш неочакваното.

Защото, докато ти виждаш само и единствено приятелство в неговите очи без скрити намерения, той може да крои тайни планове как да те върне или в най-лошия случай как отново да спи с теб.

Бъди предпазлива, а с тези граници, които ще ти покажем няма начин да попаднеш отново в капана му. Все пак сте бивши с причина и такива е редно да си останете. Е, ако не искаш отново да му дадеш шанс – тогава границите са напълно безсмислени, но този избор е изцяло твой.

Вижте още⤵️

Истинската любов се доказва с действия, а не със сладникави думи

Визуален тест: Какво ви очаква в следващите 3 дни?

Ако не искате да сте болни, не живейте живота си тъжни

УСПЕХ и ЩАСТИЕ през следващата седмица за 4 зодии

Четирите зодии, които изглеждат истински, но са най-големите предатели

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , , , , ,
на горе