7 неща, които никога не трябва да изисквате от мъжа

не трябва да изисквате от мъжа
Любов и партньорство Психология

7 неща, които никога не трябва да изисквате от мъжа

 

Какво не трябва да изисквате от мъжа? Вредните стереотипи за „мъжки“ и „женски“ отговорности излагат на риск щастливата връзка. Преди да изисквате нещо от любимия човек, помислете дали това няма да се обърне срещу вас и връзката ви.

Почти всяка жена вярва, че нейният мъж й е длъжен с нещо. И това е стереотипно мислене. Помнете, че никой не е длъжен на никого. Това важи и за двойките.

Трите основни закона на Вселената, които винаги работят

Четирите зодии с най-чисти сърца

 

Ако искате връзката ви с партньора ви да е дълга и силна, никога не трябва да изисквате от мъжа си следните неща:

 

  1. Да ви издържа

Никога не изисквайте от мъжа да плаща за вашите развлечения, пазаруване, нови дрехи, козметика, ваканции или ходене по ресторанти. Честно казано, мъжът е длъжен да издържа само децата си, но не и жена си. Всеки човек трябва да бъде самодостатъчен, както мъжът, така и жената. Ако вашият партньор иска, той ще ви подкрепи без принуда, но не е длъжен да го прави.

Приятелство с бившия може да съществува единствено, когато чувствата са си отишли напълно

Четири неща, които всяка двойка трябва да направи поне веднъж

  1. Да се откаже от нещо

Друго нещо, за което никога не трябва да принуждавате мъжа си, е да се откаже от нещо, което обича. Независимо дали е работа или хоби, или дори лош навик. Ако човек сметне за необходимо, той сам ще откаже нещо, но да го принудиш да го направи означава да направиш една крачка към раздялата. И това не е шега.

Парите не могат да купят истински важните неща в живота

Там, където любовта не е взаимна има болка, огорчение и тъга

 

  1. Забрана да общувате с близките

В никакъв случай не поставяйте мъжа си пред избор: или вие, или неговите роднини (приятели). Забраната за общуване с тях само ще отблъсне партньора ви от вас.

  1. Да настоявате да се вълнува от същите неща като вас

Без значение колко интересни са вашите хобита, не насилвайте партньора си да ги харесва. Всичко е наред, ако интересите ви не съвпадат и дори се различават значително. В крайна сметка противоположностите се привличат. И няма нищо лошо във факта, че вашият мъж не споделя вашите хобита с вас.

Новото модерно: Защо зрелите жени харесват млади момчета

Истинската любов се доказва с действия, а не със сладникави думи

  1. Принудителна промяна

Отново, колкото и да не харесвате нещо в партньора си, принуждаването му да го промени е сигурен начин за раздяла. Ако той иска, ще се промени, но, уви, вие няма да повлияете на това по никакъв начин. И дори да можете да го направите, по-късно определено ще съжалявате. По-добре приемете партньора си такъв, какъвто е.

Трите грешки, които един Лъв прави във връзка

Как да прекъснете енергийна връзка с човека, който ви е напуснал

  1. Забрана да гледа други жени

Да, не е хубаво, когато мъжът ви се взира в друга. Но може би това е просто невинен поглед? Все пак не можеш да му завържеш очите и цял живот да го криеш от другите жени. И това е съвсем нормално, ако мъжът понякога гледа други представителки на женски пол. И това изобщо не означава, че той вече не ви обича и иска да отиде при друга.

Ето как разваляте връзките си в зависимост от зодията ви

6 зодиакални двойки, които ще продължат завинаги и 6, които определено ще се разделят

  1. Недоверие

Една мъдра жена никога няма да си позволи да се усъмни в своя мъж. И ако нямате основателни причини за недоверие, тогава не трябва да го обвинявате в лъжа, предателство и други лоши дела. Можете да поговорите с него, но опитайте се да представите своите мисли и чувства възможно най-меко.

Тези прости неща ще ви помогнат да избегнете неприятни ситуации и напълно ненужни кавги с любимия мъж. Опитайте се винаги да ги помните и не бъдете твърде взискателни към партньора си. В крайна сметка той ви обича и се опитва да ви направи истински щастлива.

Вижте още⤵️

Четирите най-неорганизирани зодии

Четирите зодии, които правят фалшиви признания в любов, за да съблазнят

Зодиите, които се запалват много лесно в леглото

Като старо вино: тези 3 зодии стават все по-красиви с възрастта

Мъжете от тези четири зодии се страхуват от жените си

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , ,
на горе