Трите основни закона на Вселената, които винаги работят

Трите основни закона на Вселената, които винаги работят
Интересно

Трите основни закона на Вселената, които винаги работят

Ние ви казваме кои закона на Вселената ще направят живота ви по-изобилен и ще ви помогнат да сбъднете мечтите си.

Как да прекъснете енергийната връзка с човека, който ви е напуснал

Как да определите кой сте били в минал живот по дата на раждане

 

Законите на обмена на Вселената, които включват основните правила за съществуването на всички живи същества, винаги действат активно. Този, който разбира това, винаги ще създава нещо в полза на другите хора, като по този начин разширява възможностите им за просперитет и изобилие.

Изобилието, към което повечето от нас се стремят, не е целта или дори начинът да забогатеят. Важно е да разберете, че парите са средство за размяна, те отразяват стойността на определени услуги и има изобилие там, където има активност и полза от вашия продукт (или услуга) за други хора. Където няма полза, няма да има изобилие.

Трябва да се откажем от идеята, че си по-добър от другите по някакъв начин и затова се нуждаеш от повече – очакването на повече се развива в егоцентричност и нарцисизъм, отравяйки живота и ни отдалечавайки от крайната цел. Всеки от нас е „батерия“ в електрическата верига, която има минус и плюс. С други думи, точно толкова идва при нас, колкото ни оставя – балансът на обмена винаги се възстановява. Няма нужда да мислите, че имате някаква ексклузивност, която може да ви даде предимства или отстъпки . Изобилието в живота е резултат от вашите мисли и вярвания и всеки човек трябва да осъзнае, че има на разположение не само ум и определени способности, но и енергия, която може да бъде умножена чрез спазване на законите на Вселената за обмена.

Трите закона на Вселената, които винаги работят

 

Закон на Вселената №1

Първият закон на Вселената за обмена: ако някой те накара да изминеш една миля с него, извърви две мили с него. Следвайки това правило, няма да останете без награда, която, между другото, може да дойде съвсем неочаквано. Прави впечатление, че този закон работи и в двете посоки – причинената от вас вреда ще се върне при вас. За да живеете в хармония със себе си, трябва да помните справедливата награда, както и престъплението и наказанието, които тя включва.

Закона на Вселената  №2

Вторият закон на реципрочността е да създаваш, а не да се опитваш да заобиколиш другите. Основната цел на живота не може да бъде конкуренцията – ние не извличаме полза, ако действаме само по отношение на другите. Трябва да се стремим да създадем нещо ново (било то произведение на изкуството, научна теория или просто работно място). Всеки човек в системата на изобилието е източник на творчество. Ние непрекъснато създаваме нещо с нашите мисли, чувства и това се случва всяка секунда – основното е да се концентрираме върху нашите постижения и успехи.

Закон на  Вселената №3

Третият закон на обмена: трябва да разгърнете пълния си потенциал. Всеки от нас разполага с огромни ресурси, които понякога напълно игнорираме, което води до разбиране за безсмислието на съществуването и липсата на материално богатство . Нашата работа е да правим това, което ни вдъхновява. Само тогава можем да получим вътрешна сила за по-нататъшни постижения и да достигнем безпрецедентни висоти.

Въпреки това, познаването на законите на теория все още не гарантира тяхното спазване и следователно, за да „включите изобилието“ и да настроите по правилния начин, трябва да се опитате да изпълните упражнението „бъдеще на ресурсите“:

Представете си, че са минали 10 години и сте постигнали сериозен успех и материално благополучие. Сега сте богати и успешни, всичките ви мечти са се сбъднали. Изживейте деня си в това бъдеще, представете си какво правите, кой ви заобикаля, за какво мислите в този момент.

Сега, имайки предвид образа от бъдещето, върнете се в настоящето и погледнете живота си с други очи – погледът на успешен и богат човек. Прекарайте деня в разглеждане на действията, обкръжението и мислите си от гледна точка на новия си начин на мислене, като същевременно имате предвид трите закона на реципрочността.

След 24 часа проучване на настоящия си живот с очите на богат човек, напишете си писмо. Дайте си разумни съвети и насоки, които ще ви помогнат да постигнете изобилието, което виждате в вероятното си бъдеще.

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе