Как да определите кой сте били в минал живот по дата на раждане

в минал живот
Астрология Интересно

Как да определите кой сте били в минал живот по дата на раждане

 

Нумеролозите разкриха как да разберете кой сте били в минал живот по дата на раждане.

Звездни експерти могат да ви разкажат за живота ви, да предскажат бъдещето и дори да повдигнат воала на миналото. Достатъчно е да знаете датата на раждане, да направите малко математическо изчисление и да получите отговора, който ви интересува, на интригуващия въпрос кой сте били в минал живот. Такива знания ще ви помогнат да разберете по-добре себе си и да коригирате настоящето, ако е необходимо.

Взимаме датата, месеца и годината на раждане, събираме всички числа, получаваме стойността. Трябва да е едноцифрено от един до девет.

Например 17 септември 1975г. Сумираме всички числа, получаваме 39. Събираме отново, получаваме 12. 1+2=3.

След това погледнете стойността на получената цифра:

Едно

В минал живот вие сте били много талантлив човек, намерили сте своето призвание в изкуството. Поет, писател, музикант, художник… или може би сте извайвали скулптури. Вие успешно сте се занимавали с приложни науки, пътували сте с удоволствие, завладявайки неизследвани земи.

Две

Подчинение и контрол – това е вашето призвание на минал живот. Дипломати, политици, държавници – в тази роля вие сте били най-силни. Винаги сте се стремили да промените живота си към по-добро, понякога сбъдвайки нереалистичните мечти. За това човек трябваше да прави жертви и подвизи. Една от вероятностните линии на развитие също е била животът на сцената, може би като актьор или режисьор.

 

Три

В предишния живот вие сте били родени говорители. Отлични адвокати, учители, свещеници – хора, които не се свенят пред многобройна публика. Всичко тайно ви е било разкрито: религията, изцелението на душите и езотериката бяха любими занимания.

Четири

В минал живот сте се занимавали с пари и точно изчисление – това е за „четворките“. Вие сте предпочитали точните науки. Парите винаги са били в ръцете ви. Често сте свързвали вашите хобита и професионалните си дейности с финанси, затова от сте били отличен счетоводител или касиер. Положителни емоции изпълваха живота ви.

Пет

Пет показва желание за търсене на справедливост. Такива хора са привърженици на стриктното спазване на закона.Вашата дейност в предишното превъплъщение е била тясно свързана със закона, например адвокат или съдия. В същото време никога не пропуснали да помогнате на унизените и обидените.

Шест

Духовното развитие и желанието да се познае същността на човешката душа са основните характеристики на „шестицата“. Занимавайки се с благотворителност и безкористно помагайки на нуждаещите се. Възможно е да сте били църковен служител, свещеник или дори лекар. Получавали сте добри пари, повечето от които са отивали за дарения.

Седем

„Седем“ е човек на науката. Като учен, най-вероятно сте посветил целия си минал живот на работа и научни изследвания. Ясно е, че такава сериозна страст не е допринесла за създаването на семейство.

Осем

„Осем“ редовно тласкаха към подвизи. Самочувствието, активният и жив начин на мислене ви помогнаха да постигнете успех в почти всички въпроси, особено успешни бяха отношенията с недвижими имоти и тяхната продажба.

Девет

През минал живот най-вероятно сте били Колекционер, привлечен от всичко красиво, така че домът ви винаги е бил изпълнен с редки и елегантни малки неща. Поради склонността си към изкуството, през свободното си време сте се занимавали с различни видове творчество.

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged ,
на горе