Каква е възрастта на душата ви според дата на раждане

Каква е възрастта на душата ви според дата на раждане
Интересно

Каква е възрастта на душата ви според дата на раждане

 

Концепцията за езотерика предполага, че умираме и се раждаме няколко пъти. Напускането на живота е просто преход към ново ниво. Нищо чудно, че половината свят отбелязва това събитие като празник. Душата си тръгва, за да се прероди отново: ако е на същото ниво, то е за да премине отново изпитанията си; ако е на ново ниво, многократно по-трудно.

Каква е възрастта на душата ви според дата на раждане

Душата ще се преражда, докато не премине всичките си уроци със 100% възвръщаемост.

С всяко въплъщение душата натрупва опит, узрява и се доближава до най-високото духовно развитие. Съответно се появява такова понятие като епохата на душата.

Защо няма случайни неща? И защо Вселената ни изпраща точно определени хора?

Законите на живота действат, дори ако не вярвате в тях

Трите основни закона на Вселената, които винаги работят

Днес ще определим възрастта на душата по датата на раждане.

 

Тук всичко е просто. Сумираме всички цифри на датата на раждане. Пример: 27.05.2021 г. = 2 + 7 + 0 + 5 + 2 + 0 + 2 + 1 = 19.

1-19 – Това е по-младата възраст на душата. Човек се интересува от дома, семейството, живота, работата. Търсенето на по-младите души е просто, обикновено им се прощават грешките в живота.

20 – 29 – Средна душевна възраст. Това са опитни души, които вече многократно са се въплъщавали на Земята, знаят всичко, но на повърхността. Следователно те все още са в процес на учене. Те са любопитни изследователи.

30 – 39- Това е стара душа, която е преминала през множество прераждания в различни епохи. Опитът, натрупан в минали прераждания, е просто колосален. Някои неща излизат от човек, сякаш цял живот го е правил. Често това се проявява в уникален талант, който човек успешно прилага в настоящия живот.

40 – 49 са древни, много мъдри души. Освен това, те са мъдри над годините си от ранно детство. Те не се интересуват от научаване на нищо, но е важно да споделят знанията си с други хора. Това са учители, ментори, които са родени да работят за масите, да отговарят не само за себе си, но и за другите хора. Рядко попадат в обикновената сфера, повече ги влече езотериката, философията, религията, изкуството. На по-възрастната душа се дават големи възможности и това води до голяма отговорност.

Можете да поръчате тук: „Белязана истина“ и “Сатенена заплаха” романи, автор Даниела Кирилова

Може да поръчате тук: „СВЕТИЯТ ГРААЛ – СЪКРОВИЩЕТО НА БОГОМИЛИТЕ БУГРИ“, автор Светослав ПИНТЕВ

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged ,
на горе