Можете да поръчате тук: „Белязана истина“ и “Сатенена заплаха” романи, автор Даниела Кирилова

Белязана истина и Сатенена заплаха
Партньорски статии

Можете да поръчате тук: „Белязана истина“ и “Сатенена заплаха” романи, автор Даниела Кирилова

„Белязана истина“ и “Сатенена заплаха” – два романа със загадъчен сюжет, в които автора много ярко е съчетал любовта, страстта, драмата, опасността в един общо действие. „Белязана истина“ и “Сатенена заплаха” са истинско преживяване, пренасящо ни в света на книгите, там където ограниченията на живота и ума не съществуват. Там където всеки читател по свой собствен начин може да почувства контрастите на живота!

„Белязана истина“ и „Сатенена заплаха“ от автор Даниела Кирилова, са два романа, в които любовните трепети и напрежението държат вниманието на читателя от първата до последната страница.

Сатенена заплаха роман
Изображение от: Даниела Кирилова

Описание на двата романа „Белязана истина“ и “Сатенена заплаха”:

Двата романа, написани от Даниела Кирилова, са издадени през 2022 година.

Белязана истина
Изображение от Даниела Кирилова

Веднъж разгърнали страниците на “Белязана истина” трудно ще останете безразлични към този шедьовър. Неусетно ще почувствате съпричастност към съдбите на героите в романа. Всеки един от тях се отличава с ярката си личност и със своята си “белязана” житейска история.

Тази книга излъчва някакъв необясним заряд, запечатала необикновена магия между кориците си. Сякаш притежава уникална и неповторима душевност.

Разгръщайки страниците на “Сатенена заплаха” няма как да останете безразлични към съдбата на главната героиня и Любовта, която спасява живота й. Много силна, завладяваща и въздействаща история. Разгръщаш страница след страница, чувствата се преплитат – какво следва страстна любовна нощ или напротив, опасността чака зад ъгъла…?

Сюжетите и на двата романа са толкова необикновени, запечатали своята магична уникалност между кориците си. Всеки може да открие по нещичко за себе си. Защото, колкото и да сме различни по характер, колкото и твърди да сме понякога, има едно единствено нещо на този свят, което кара сърцата ни да бият, което кара кръвта да се движи по вените ни, което ни кара да дишаме, да чувстваме, да мечтаем… Нарича се ЛЮБОВ!

Сатенена заплаха роман
Изображение от: Даниела Кирилова

Къде се развива действието и каква е основната тема в романте „Белязана истина“ и “Сатенена заплаха”?

За „Белязана истина“:

Действието на книгата се развива в живописното градче Ез, намиращо се във френската област Прованс. Героинята Кристин е енергична жена, която природата щедро е дарила с красота. Тя работи в музей в алпийското градче Анси.

Още с пристигането си Кристин се запознава с жена, която има огромен белег на лицето си. Макар и различна, тя й помага да се адаптира в новата среда на живот. Загадки, лъжи и необичайно държание събуждат съмнения в Кристин и започва да се интересува от живота на мистериозната жена, която в романа е наречена от автора – Марго.

Една открадната целувка от този мъж събужда в нея скрити и потиснати копнежи. Кой е той и защо е толкова силно привлечена от него, е втората сюжетна линия, която се преплита в романа „Белязана истина“.

За „Сатенена заплаха“:

Действието в романа се развива в малкото китно градче Майори, разположено на невероятно красивото Амалфийско крайбрежие, Италия.

Главната героиня в романа “Сатенена заплаха”, Анна, е запечатала дълбоко в съзнанието си кошмарния спомен от злополучна катастрофа, в която губи своя възлюбен. Почти всяка нощ споменът оживява в сънищата й.

Изненадващо една сутрин получава анонимен и мистериозен сатенен подарък…

Анна решава, че човекът, към когото може да се обърне за помощ, е нейният приятел от миналото, който работи в местната полиция. Стига се до извършване на тежко престъпление и играта още повече загрубява. Така Анна и Марио, въпреки трудностите и изпитанията, се изправят срещу мафията.

Сатенена заплаха роман
Изображение от: Даниела Кирилова

За автора на двата романа „Белязана истина“ и “Сатенена заплаха”:

Авторът на произведенията “Белязана истина” и „Сатенена заплаха“, Даниела Кирилова, е родена в Благоевград. По професия икономист, а по Душа – Творец.

Началото на 2023 стартира повече от чудесно, както за нея, така и за творческата й дейност. Двата романа попадат в класацията ТОП 10 на най-четената книга в Читалищната библиотека на родния й град.

* “Белязана истина” се издигна до 2-рото място.

* “Сатенена заплаха” – 10-то място.

Какво е основното вдъхновение на Даниела Кирилова? Самата тя споделя, че се чувства силно вдъхновена, когато напусне границите на собствения си кръгозор. Когато в себе си се освобождава от рамките на ежедневието, рутината, битовизмите, въобще от обичайните задължения.

В книгите си тя обича да преживява емоциите и впечатленията, заедно със своите любими читатели.

Сатенена заплаха роман
Изображение от: Даниела Кирилова

Цитати от романа “Белязана истина”:

* “Изненадах се, когато го видях, и то подпрян на вратата на женската тоалетна. Препречи пътя ми с тялото си и застана срещу мен. … Беше твърде близо.”

* “- Защо ме наблюдаваш цяла вечер?

– Защото си необикновена.”

* “- Убийствено секси, харизматична, умна и осъзната – каза и се облегна на стола. – Какво ще добавиш?

– Целенасочена – усмихна се игриво.

– Мисли на глас – подканих го.

– Не ме бива много по нежните комплименти и клиширани изрази, с които мога да сваля звезди – наведе се напред. – Бих те качил при тях обаче.

* “Колкото и да бях обидена и пренебрегвана, не исках да разрушавам връзката помежду ни. Да, имаше дистанция, не бяхме приятелки, но я обичах. Тя ме беше родила и отгледала. Длъжни бяхме да даваме една на друга любовта си. Защо бяха тези трудни отношения? Исках да намеря ключа отново към сърцето й…”

* “Замислих се за моята майка. Обичах я, уважавах я, но привързаност отдавна не изпитвах. Защо беше толкова студена и горделива?”

* “Сега белегът вече го приема като част от нея, дори е казвала, че е нещо, което я е направило по-мъдра.

*“Какво ме чака в бъдеще, не знам, но с всеки изминал ден се стремя да живея така, че да давам повече добрина, усмивки и радост.”

Цитати от романа “Сатенена заплаха”:

* “Черна роза, сатен, аромат на любимия ми парфюм. Кой би я сложил точно под вратата на терасата на спалнята ми и най-вече защо? Толкова много случайности не съществуват.”

* “Кога, по дяволите, ще измислят емотикон, който да топли? Душата…”

* “Розата си стоеше точно там, където я бях оставила.“

* “Не, това не може да е истина… Розите бяха две. По дяволите, как, кой?”

* “Погледите ни се срещнаха. Нежният вятър разпиляваше косите ми върху лицето, за миг дори усетих дъха му.”

* “В него имаше нещо магнетично и мистично, което залепваше погледа ми.”

* “- Ще те пусна в някой друг живот. В този… никога повече!”

* “Колко ли пъти исках да се гушна до нея след поредния неуспешен опит да бъда щастлив с друга.”

* “- Кажи ми, Федерико, Анна в опасност ли е?”

Романите „Белязана истина“ и “Сатенена заплаха” са със загадъчен сюжет. Още първите страници възбуждат любопитството на читателя, като динамиката на ситуациите в сюжета и интересните герои го държат в напрежение до края. И двете произведения се четат на един дъх! Веднага след появата си на “Бял свят” се “радват” на широк читателски интерес и множество позитивни коментари!

Book Trailer: Белязана истина

 

Можете да поръчате тук: "Белязана истина" и “Сатенена заплаха” романи, автор Даниела КириловаМожете да поръчате тук: "Белязана истина" и “Сатенена заплаха” романи, автор Даниела КириловаМожете да поръчате тук: "Белязана истина" и “Сатенена заплаха” романи, автор Даниела Кирилова

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , , , ,
на горе