летен хороскоп стрелец
Астрология

ЛЕТЕН хороскоп 2022 г. – СТРЕЛЕЦ

Летен хороскоп за лято 2022 г. за зодия Стрелец. Юни 2022 г. е чудесно време за Стрелците да се отърват от лошите навици. Важно е да изключите кофеина от диетата – той особено ще провокира раздразнителността и безсънието.

До 16 юни е важно да разширите кръгът от познанства, да установите нови връзки – приятелски и делови. По това време вашият висок авторитет ще зарадва околните, а съветите ще бъдат възприети много положително.

Свързани статии:  ЛЕТЕН хороскоп 2022 г. – ОВЕН 

ЛЕТЕН хороскоп 2022 г. – ТЕЛЕЦ 

ЛЕТЕН хороскоп 2022 г. – БЛИЗНАЦИ 

ЛЕТЕН хороскоп 2022 г. – РАК 

ЛЕТЕН хороскоп 2022 г. – ЛЪВ 

ЛЕТЕН хороскоп 2022 г. – ДЕВА 

ЛЕТЕН хороскоп 2022 г. – ВЕЗНИ 

ЛЕТЕН хороскоп 2022 г. – СКОРПИОН 

ЛЕТЕН хороскоп 2022 г. – КОЗИРОГ 

ЛЕТЕН хороскоп 2022 г. – ВОДОЛЕЙ 

ЛЕТЕН хороскоп 2022 г. – РИБИ

ЛЕТЕН хороскоп 2022 г. – за зодия СТРЕЛЕЦ

След 16 юни 2022 г. Стрелците ще трябва да се концентрират върху важното, тъй като тенденциите да пилеят усилията си и да отвличат вниманието от приоритетните задачи ще се засилят. Леко влошаване на благосъстоянието може да провокира новолунието, което се очаква на 29 и 30 юни.

През юли 2022 г. Стрелците ще трябва да коригират диетата си. Мазните храни са забранени, в противен случай кожата и стомашно-чревния тракт могат да реагират не особено приятно. Много рутинни задачи ще се появят преди 15 юли и е по-добре да ги завършите преди посочената дата.

През юли Стрелците трябва да обърнат специално внимание на финансите, тъй като ще има усещане, че парите „изливат през пръстите ви“. И всичко това поради факта, че ще започнете да компенсирате влошаващото се емоционално настроение.

Агресивният за Стрелец Марс през август ще подложи на изпитание вашите сили. Но също така ще донесе повишаване на енергията, оптимизма, нови възможности, популярност и високи постижения.

Някои Стрелци ще трябва да работят интензивно върху отношенията и е по-добре да правят това заедно с партньора си. От 1 до 10 август ще усетите повишено внимание от страна на противоположния пол. През този период необвързаните ще имат всички шансове да влязат в обещаваща връзка.

Грандиозните проекти и планове, родени през август, трябва да бъдат отложени за октомври. Октомври ще бъде най-добрият период за тяхното успешно изпълнение.

Финансовите приходи ще бъдат осезаеми и ще зарадват Стрелците повече от веднъж през месец август 2022 г.

Tagged , , , , , , , , , , , ,
на горе