летен хороскоп 2022 - близнаци
Астрология

ЛЕТЕН хороскоп 2022 г. – БЛИЗНАЦИ

Летен хороскоп за лято 2022 г. за зодия Близнаци. През юни за Близнаците е препоръчително да изключат алкохолните напитки от диетата си и да пият повече филтрирана изворна вода. Особено внимание трябва да се обърне на устната кухина – проведете необходимата дентална профилактика.

Юни е време за експерименти с външния вид, но не с работното място и не с връзките. Краят на месеца е подходящ момент за полезни контакти с влиятелни личности, които могат да изиграят важна роля в живота ви. 22 и 25 юни са енергийно трудни дни, в които е по-добре да се държите незабележимо, да откажете да посещавате публични събития или важни срещи.

Свързани статии:  ЛЕТЕН хороскоп 2022 г. – ОВЕН 

ЛЕТЕН хороскоп 2022 г. – ТЕЛЕЦ 

ЛЕТЕН хороскоп 2022 г. – РАК 

ЛЕТЕН хороскоп 2022 г. – ЛЪВ 

ЛЕТЕН хороскоп 2022 г. – ДЕВА 

ЛЕТЕН хороскоп 2022 г. – ВЕЗНИ 

ЛЕТЕН хороскоп 2022 г. – СКОРПИОН 

ЛЕТЕН хороскоп 2022 г. – СТРЕЛЕЦ 

ЛЕТЕН хороскоп 2022 г. – КОЗИРОГ 

ЛЕТЕН хороскоп 2022 г. – ВОДОЛЕЙ 

ЛЕТЕН хороскоп 2022 г. – РИБИ

ЛЕТЕН хороскоп 2022 г. – за зодия БЛИЗНАЦИ

През първите десет дни на юли 2022 г. за Близнаците е благоприятно време за продължаване на експериментите с външния вид. Но от 8 юли се препоръчва да се намали активността в тази насока и да се премине към по-традиционни и доказани методи за повишаване на самочувствието.

Добри съвети или помощ не се очакват, а изтичането на информация може да изиграе номер на Близнаците. Но в областта на романтиката и отношенията с противоположния пол, Близнаците ще бъдат във вихъра си! Нови обещаващи срещи, достигане на следващото ниво в съществуващите взаимоотношения – всичко това е благоприятното влияние на Венера в знака Близнаци.

Много от този знак ще бъдат толкова заети с домакински задължения през август, че грижата за себе си може да изчезне на заден план. Затова в началото на месеца, когато тревогите все още не са влезли в активната фаза, се препоръчва да си вземете кратка ваканция. Между другото, пътуванията през първите десет дни на август могат да донесат романтични запознанства на необвързаните Близнаци.

През последните десет дни на август съществува риск от напрежение между вас и любимите ви хора, но това няма да е за дълго.

Кариерното развитие ще ви зарадва, но ще изисква повече усилия и време от обикновеното.

След 26 август 2022 г. финансите също ще „наваксат“ и то до такава степен, че дори печалбите от лотарията ще бъдат реални.

Tagged , , , , , , , , , , , ,
на горе