летен хороскоп козирог
Астрология

ЛЕТЕН хороскоп 2022 г. – КОЗИРОГ

Летен хороскоп за лято 2022 г. за зодия Козирог. През юни 2022 г. необвързаните Козирози ще имат всички шансове на разположение, за да срещнат своята сродна душа. Що се отнася до работата, тя ще стане основният „нашественик“ на силите. Много спешни задачи, проблеми, поправки на чужди грешки ще нарушат градивното ви настроение и ще провокират претенции в търсене на виновни за това.

До 20 юни 2022 г. е по-добре да отложите някои планове и да държите емоциите си под контрол. Очертават се добри шансове да получите бонуси от ръководството, което не обича скандалите и цени професионализма. В края на месеца работохолиците са изложени на риск да станат жертва на хронична умора и апатия.

Свързани статии:  ЛЕТЕН хороскоп 2022 г. – ОВЕН 

ЛЕТЕН хороскоп 2022 г. – ТЕЛЕЦ 

ЛЕТЕН хороскоп 2022 г. – БЛИЗНАЦИ 

ЛЕТЕН хороскоп 2022 г. – РАК 

ЛЕТЕН хороскоп 2022 г. – ЛЪВ 

ЛЕТЕН хороскоп 2022 г. – ДЕВА 

ЛЕТЕН хороскоп 2022 г. – ВЕЗНИ 

ЛЕТЕН хороскоп 2022 г. – СКОРПИОН 

ЛЕТЕН хороскоп 2022 г. – СТРЕЛЕЦ 

ЛЕТЕН хороскоп 2022 г. – ВОДОЛЕЙ 

ЛЕТЕН хороскоп 2022 г. – РИБИ

ЛЕТЕН хороскоп 2022 г. – за зодия КОЗИРОГ

През юли 2022 г. прагматичните Козирози ще искат да похарчат част от непланираните си финанси за външния си вид – и няма да съжаляват за това! Нов образ, нова прическа, нов цвят на косата ще доставят удоволствие на Козирозите и ще бъдат оценени положително от заобикалящите ги.

Необвързаните Козирози ще имат възможността да намерят онази половинка, за която отдавна са мечтали. Решителната нагласата за промяна на живота се трансформира в същото решително действие на романтичния фронт. В края на юли Козирозите тепърва ще намират време за забавления и светски живот, което може да бъде повод за претенции от близките. Защото някои от Козирозите ще предпочетат да се забавляват без тяхно участие.

Що се отнася до личните планове за август, по-добре е да ги реализирате през първата половина на месеца. След 15 август Козирозите най-вероятно няма да имат време за тях. Ще трябва да се справите с финанси, проблеми на роднини, колеги и приятели. Отпуснете се и се поглезите.

Август 2022 г. не е най-доброто време за професионална дейност и генериране на идеи. Оптимално за Козирозите ще бъде стриктното спазване на предварително планираните графици и планове. Родителите Козирози ще се нуждаят от непланирана финансова помощ за децата, и морален също.

Пълнолунието на 12 август може да провокира спонтанна покупка на електроника или оборудване.

Важни новини, свързани с кариерата или работата, може да се очакват след 26 август, когато Меркурий преминава във вашият знак.

Tagged , , , , , , , , , , , ,
на горе