Зодиите, които използват сарказъм, за да прикрият истинските си чувства

Зодиите, които използват сарказъм, за да прикрият истинските си чувства
Астрология Психология

Зодиите, които използват сарказъм, за да прикрият истинските си чувства

Сарказмът е често срещан способ от много хора, за да прикрият истинските си чувства. Това е нещо като защитна реакция за тях, която обаче е по-прикрита и не директна.

Една хубава дума би била достатъчна някой да покаже добро отношение към човек, когото срещне. Това очаквате от вашите приятели, колеги или роднини. В действителност обаче понякога те правят нещо по-различно. Някои от тях са склонни да ви се подиграват или да ви хвърлят сянка върху това, което сте постигнали.

В такива случаи някои звездни знаци реагират с бързи размени на реплики, които могат да доведат до сериозни разправии. В такива моменти сарказмът може да бъде приет зле от някои хора. Необходими са сериозни качества и чувство за самоирония, за да не се почувствате наранени. Но има някои, които се борят да изразят емоциите си толкова ясно. Тяхната идея е да подхождат с шега, когато някой ги критикува и да преминат по-леко през този момент.

Четирите зодии с най-чисти сърца

Класация на топ алфа мъжкарите, според зодията

Вижте кои са зодиите, които използват сарказъм, за да прикрият истинските си чувства, особено когато са наранени:

Рак

Този мрачен лунен знак може да се почувства доста емоционален в определен момент. Раците лесно се нараняват от това, което хората казват по техен адрес, защото са изключително чувствителни. Това важи, дори когато тези думи са под формата на шега. Те изпитват нужда да отвръщат на всеки, който е пуснал някоя едва доловима подигравка или клевета по техен адрес. В подобни случаи те са готови да използват хаплив хумор и саркастични забележки. По този начин те искат да прикрият истинските си чувствата и това, че са наранени. Тези хора се притесняват да покажат, че са обидени от казаното и искат колкото се може по-бързо да излязат от ситуацията. Хората от тази зодия трудно разбират от шега. Могат да приемат нещо казано за тях по начин, коренно различен от самата тема.

Зодиите, които заплашват с раздяла, за да създадат драма във връзката

7 неща, които никога не трябва да изисквате от мъжа

Приятелство с бившия може да съществува единствено, когато чувствата са си отишли напълно

Дева

Има нещо, което Девите наистина мрази в живота. И то е да позволяват на хората да ги виждат, когато са ядосани или уплашени. Те обичат да изглеждат като непобедими и не им е по вкуса да показват на другите своята уязвимост. Това е и причината да използват сарказъм, за да прикрият чувствата на презрение, гняв или страх. Иронията е инструмент в техния арсенал. Те го използват, за да правят тънко прикрити подигравки с хора, за които не им пука. Девата има високо мнение за себе си. Тя е склонна да гледа отвисоко на другите, които смята за по-малко интелигентни от себе си. Ето защо родените под този знак използват сарказъм всеки ден. Тези хора не биха позволили на някого, който ги е накарал да се чувства зле, да се отърве без да получи доза сарказъм.

Четири неща, които всяка двойка трябва да направи поне веднъж

Парите не могат да купят истински важните неща в живота

Там, където любовта не е взаимна има болка, огорчение и тъга

Водолей

Някои зодии като Водолей не могат да се отпуснат пред околните и да си позволят да се чувстват обидени. За тях това е проява на слабост и те всячески се стремят да прикрият истинските си чувства. Така че всеки път, когато видят някой да им се подиграва, те веднага отвръщат със сарказъм. Това е тяхното защитно оръжие. Те използват остроумието и хумора си, за да уведомят другия, че не е добре да наранява чувствата им. Но го правят, без да признаят колко наистина са били засегнати от случилото се. Независимо дали става дума за работното им място или сватбата на роднина, Водолеите винаги идват въоръжени със сарказъм. Те са много умни и мисълта им тече изключително бързо. Така че ако чуят нещо за себе си на каквато и да е тема, те са готови да отговорят. Никога няма да се отървете, ако тръгнете на война с Водолей, така че по-добре не го правете. Накрая ще има един губещ и повярвайте, това няма да са представителите на тази зодия.

Вижте още⤵️

Новото модерно: Защо зрелите жени харесват млади момчета

Истинската любов се доказва с действия, а не със сладникави думи

Визуален тест: Какво ви очаква в следващите 3 дни?

Ако не искате да сте болни, не живейте живота си тъжни

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , ,
на горе