Истинският мъж прави и невъзможното, за да задържи жената, която обича

Истинският мъж прави и невъзможното, за да задържи жената, която обича
Любов и партньорство

Истинският мъж прави и невъзможното, за да задържи жената, която обича

Истинският мъж е този, който ще хване здраво ръката ти и никога няма да я пусне. Истинският мъж е този, който няма да говори напразни обещания и сладникави лъжи, които си свикнала цял живот да чуваш. Той ще ти показва чрез действията и поведението си, че ти за него си единствена на този свят. И да, мила, в началото няма да му вярваш.

Няма да му вярваш, когато ти казва, че си красива. Няма да му вярваш, когато изразява възхищението, което изпитва към теб. Нито ще повярваш на влюбените очи, гледайки те толкова мило, нито на нежните докосвания. Защото ще си твърде уморена от играчи. Твърде наранена от мъже, които са се възползвали от теб, от тялото ти, от сърцето ти.

Парите не могат да купят истински важните неща в живота

Там, където любовта не е взаимна има болка, огорчение и тъга

Признаци, че те обича истински и държи на теб

Извинява се за грешките си

Без значение кой от двама ви е виновен, той не се срамува и не позволява на егото и гордостта му да попречат на вашата любов. Винаги се извинява за своите грешки, както и за всичко, което си мисли, че ще те нарани. Дори и да не е виновен, дори и да сте се скарали за глупост или сте имали незначителен спор, той няма да чака ти да му се молиш или да признаеш вината си.

По най-бързия начин ще прекрати вашите пререкания и ще ти се извини. Защото държи на теб и не иска да пропилява времето ви заедно в скандали. И ти си много по-важна за него от това дали той е прав. А това, мила, е знак на истинска любов.

Той проявява голям интерес към теб и живота ти

От малките до големите неща, когато наистина ни е грижа за някого и го искаме в живота си, ние проявяваме очевиден интерес. Ако иска да те задържи определено ще си проличи. Това включва прекарване на качествено време с теб, изслушване на проблемите ти и оказване на подкрепа, независимо от ситуацията.

Това също означава да проявява истинска загриженост за твоето мнение, като задаваш въпроси и слуша внимателно, както и ще обръща внимание на всичко, което те притеснява. Ще иска да ти осигури максимален комфорт и спокойствие. Защото така правят истинските мъже.

Ясният му интерес към теб би трябвало да те накара да се почувстваш специална и обичана.  Не трябва да го поставяш под въпрос, защото той трябва да го показва. И ще го прави без съмнение.

Поема отговорност за действията си

Поемането на отговорност е повече от просто извинение (поради което е отделна точка в списъка). Всеки може да се извини, но наистина да признаеш грешките си е различно.

Ако той най-накрая е осъзнал, че може да те загуби, той ще поеме пълната отговорност за всички грешки, които е направил и не само ще ти обещае, че повече не би ги повторил, но също така и ще ти докаже, че твърдо стои зад думите си и държи на обещанията си.

Той ти купува подаръци без повод

Подаръците са страхотни, но очевидно не са необходими. Ако човек наистина се страхува да не те загуби, той ще ти прави постоянни подаръци, за да те накара да се почувстваш специална и красива. Разбира се всеки прави такива подаръци, които възможността му позволява, но никога не забравяйте, че е важен жеста, а не цената.

Може да са цветя, шоколад, бижута, билети за концерт или нещо друго, което те прави щастлива. Ако той го прави, защото знае, че е объркал нещо по някакъв начин, това може да не реши проблемите ви, но е хубав жест.

Той иска да ти покаже, че ти си важна за него и иска да вижда постоянно усмивката на лицето ти, защото когато ти си щастлива и той е щастлив. А това, мила, е абсолютно доказателство за истинска любов, на която са способни само и единствено мъжете с главно „М“.

Знай, че ще дойде ден, в който ти сама ще искаш да се довериш на този мъж и въпреки че ще пристъпваш към него плахо и със страх, недоверие и съмнение, ще ти се иска не само да дадеш шанс на него, но и на себе си. Да бъдеш отново щастлива, влюбена и удовлетворена. Защото истинският мъж прави и невъзможното, за да задържи жената, която обича. И тази жена си ти. Време е. За щастие. И любов.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , , , , , ,
на горе