Неудобен въпрос: Как да го накараш да плаче от удоволствие в леглото

Неудобен въпрос: Как да го накараш да плаче от удоволствие в леглото
Любов и партньорство

Неудобен въпрос: Как да го накараш да плаче от удоволствие в леглото

Темата, която ще обсъждаме днес не е за хора със слаби сърца, нито пък за крайно консервативни представителки на нежния пол, а най-малко за моралисти, които не знаят как да си доставят удоволствието, което може да направи живота им по-пълноценен, а тях самите – по-щастливи и усмихнати.

Е, скъпа, едва ли има мъж на света, който да не обича да води полов живот. Сигурни сме, че и на теб ти е едно от най-приятните неща, които може да правиш някога. А какво по-хубаво от това и двамата да си доставите взаимно удоволствие? Знаете, че сексуалните отношения помагат за намаляването на стреса и се грижат за здравето на човек. Подобряват настроението и премахват досадните депресии.

Та няма нищо срамно, нито нередно в това да правиш по-често любов и най-важното да искаш да доставиш удоволствие на партньора си. А знаеш ли, че може да го накараш да плаче от кеф? Ако го направиш, то със сигурност този мъж ще полудее по теб.

Трите основни закона на Вселената, които винаги работят

Открий истинската причина защо още сънуваш бившия си

Как да го накараш да плаче от удоволствие в леглото

Ерогенните зони са важни

Имайте предвид, че всеки е различен. Когато става дума за сексуални действия, повечето от нас обобщават и не вземат под внимание този аспект. Така че, ако говорим за ерогенни зони, не забравяйте, че те могат да бъдат различни за всеки човек. Какво имаме предвид?

Някои мъже може да се наслаждават на звуците, които една жена издава в леглото, докато други предпочитат партньорките им да ги целуват по определени начини. Други може да се възбудят с по-дълга любовна игра. Както и да е, ние знаем едно нещо със сигурност. Вашият мъж има ерогенни зони и ако ги познавате и ги използвате в своя полза, можете да го накарате да плаче в леглото

Зодиите, които изтощават емоционално партньора си

Топ 4 на най-състрадателните хора в зодиака

Четирите зодии с най-чисти сърца

Комплиментите работят във ваша полза

Миризмата на другия е важен фактор, когато става въпрос за привличане. За мнозина ароматът на техния партньор върху възглавниците или дрехите им е възбуждащ. Можете да се възползвате от това, като му кажете, че това ви кара още повече да го желаете. Направете комплимент за тялото му, движенията му и за страстните целувки, с които ви обсипва. Така още повече ще го накарате да ви желае.

Винаги този, който слага край на една връзка е лошия герой

Приятелство с бившия може да съществува единствено, когато чувствата са си отишли напълно

Целуването на врата е чудесна идея

Мъжете полудяват, когато жената ги целува бавно и нежно по врата. Особено след мокрите целувки в ушите. Можете да си поиграете малко повече около врата, редувайки хапане и целувки.  Добрите действия, доставящи удоволствие в спалнята са свързани с натрупването на усещания. И колкото повече го карате да се чувства така, сякаш всеки момент ще избухне като бомба, толкова повече трупате точки във ваша полза. И определено това ще го накара да се разплаче от кеф.

Четири неща, които всяка двойка трябва да направи поне веднъж

Парите не могат да купят истински важните неща в живота

Доминирането е гарантирано забавление

Да, определено и ние се изненадахме, но има много мъже, които биха искали да бъдат доминирани от жена. Както обикновено, първо говорете за това, но ако той се интересува от това… защо не опитате? Може просто да откриеш, че той обича ти да си тази, която да води играта. Също така, това е сигурен начин да го накараш да плаче в спалнята, защото всичко е в твоите ръце, а ти най-добре знаеш как да го побъркаш от кеф.

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , ,
на горе