Открий истинската причина защо още сънуваш бившия си

Открий истинската причина защо още сънуваш бившия си
Любов и партньорство Психология

Открий истинската причина защо още сънуваш бившия си

Не всички връзки продължават дълго и щастливо и често много време след раздялата не можеш да спреш да сънуваш бившия си. Има някои раздели, които са с ужасен край. Няма значение дали става дума за едностранно решение или за взаимна част от отношенията. Много често има дълбоко вкоренена болка и агония, след като хората прекратят връзка.

В много случаи единият или и двамата са склонни да се придържат към неразрешени проблеми от времето, прекарано заедно. Понякога това става на подсъзнателно ниво. Ако това е и твоят случай, следващите редове ще са ти полезни.

Трите основни закона на Вселената, които винаги работят

Зодиите, които изтощават емоционално партньора си

Ето и някои причини защо все още сънуваш бившия си:

Имаш остатъчни чувства към него.

Едва ли си изненадана, че наличието на чувства към бившия след раздялата е най-честата причина да го сънуваш. Може да не си признаваш, но понякога не може да контролираш това, което изпитваш, колкото и да ти се иска. Връзките често са дълбоко вкопани вътре в сърцата ни. Логиката може да изисква да прекратите връзка, за да започнете нова. Но често на сърцето ви може да отнеме много повече време, за да обработи тази информация и да действа според нея. Следователно е естествено да се държиш на остатъчни чувства, които те карат да мечтаеш за бившия си подсъзнателно. Най-добрият път напред е да поговориш с него за всичко, което ви тревожи. Ако има нещо неизяснено, то трябва да се обсъди. Така съзнателно ще можеш да оставиш всичко зад гърба си, за да си помогнеш да продължиш необременена.

Топ 4 на най-състрадателните хора в зодиака

Четирите зодии с най-чисти сърца

Може да си го сънувала, защото търсиш окончателен край.

Има различни видове сънища. Някои са безобидни, като това да си на среща на кафе с бившия си. Ако обаче си се видяла да се жениш за него в съня си, нещата може да са по-сериозни. И въпреки това, не се страхувай от тези сънища. Те не означават непременно, че искаш да се върнеш при него. Може би сте се разделили внезапно, без той да ти даде време да обсъдите основната причина за раздялата. Или може би решението е твое, но пак не сте си казали всичко. Това просто означава, че вероятно търсиш приключване и сънуваш бившия си, защото се напрягаш, че още не можеш напълно да затвориш страницата.

Класация на топ алфа мъжкарите, според зодията

Зодиите, които заплашват с раздяла, за да създадат драма във връзката

Просто съвпадение.

И накрая, може да се окаже, че всичко е едно просто съвпадение и не трябва да се тревожиш излишно. Може би напоследък си го видяла случайно и си се замислила за него отново, което го е „довело“ и в съня ти. Или пък просто си попаднала на някаква вещ, която ти е напомнила за него. Среща със стар общ приятел, който познава и двама ви, също може да е причина да сънуваш бившия си. И това е напълно нормално, така че не се притеснявайте.

Не забравяйте, че макар сънищата са не са за пренебрегване, понякога не е нужно да търсите голям смисъл в тях. По-важното е съзнателно да изберете своя път напред с някого, на когото наистина можете да се доверите. Едва когато се освободите от оковите на миналото, ще сте готови да изживеете нова и страстна любов. А кой знае, може този човек да е по-близо, отколкото очаквате. Просто си дайте шанс да го срещнете.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе