Винаги този, който слага край на една връзка е лошия герой
Любов и партньорство

Винаги този, който слага край на една връзка е лошия герой

Любовта е непредсказуема. И както превзема тялото и душата ти без нищо да подозираш, така и може да си отиде от теб съвсем неочаквано. Връзките, за да са успешни и пълноценни, трябва да бъдат изпълнени с любов, уважение, разбирателство. Но изброените неща сами по себе си не са достатъчни, за да ви направят щастливи.

Тоест ако имаш връзка, в която изпитваш само и единствено уважение към партньора си, но не и любов или обратното, няма как да бъдете щастливи и да се чувствате удовлетворени.

Чувствата не могат да бъдат насилвани. Когато спреш да обичаш партньора си и не гледаш на него по начина, по който преди си го гледала и затваряйки очи, докато го целуваш не изпитваш нищо, то най-доброто решение е да споделиш своите чувства с него.

Не е нужно да играеш ролята на доброто момиче, преструвайки се на друга и обичайки насила. Защото по този начин, ако продължиш да бъдеш с човек, към когото не изпитваш нищо не правиш услуга нито на него, нито пък на себе си. Ситуацията става все по-сложна и объркана с времето, а ти все по-нещастна.

И когато сложиш край на този фалш, ти постъпваш правилно и не, не се превръщаш в лош човек. А в искрен, който решава, че е по-добре да каже истината в очите, отколкото да продължава да лъже и себе си и партньора си.

Зодиите, които заплашват с раздяла, за да създадат драма във връзката

7 неща, които никога не трябва да изисквате от мъжа

Лош човек ли си, когато скъсаш с приятеля си

Лошите хора са склонни да не се тревожат дали са такива

Добрите хора са тези, които се тревожат за последствията от действията си. Само добрите хора се тревожат за чувствата на другите. Лошите хора са твърде заети, без да им пука. Така че фактът, че се притеснявате, че раздялата с някого може да ви направи лош човек, означава, че сте внимателни към другите и как вашето поведение им влияе. Това са признаците на добър човек, а не на лош.

Приятелство с бившия може да съществува единствено, когато чувствата са си отишли напълно

Четири неща, които всяка двойка трябва да направи поне веднъж

Уважително е

Ако не искате да бъдете с някого, тъжен факт от живота е, че често трябва да бъдем жестоки, за да бъдем мили. Което означава, че в краткосрочен план това е болезнено, но в дългосрочен план е за добро. Ако не искате да бъдете с някого, тогава е много по-уважително и състрадателно да го оставите да си отиде. Подло е, когато лъжеш един човек за чувствата си, дори и това да е от страх. Истината е най-добрия приятел на човек.

Парите не могат да купят истински важните неща в живота

Там, където любовта не е взаимна има болка, огорчение и тъга

Да останеш с някой, с когото не искаш да бъдеш, не е проява на доброта, а проява на слабост

Понякога си мислим (или си казваме), че искаме да пощадим чувствата на някой друг, като ги задържим наоколо, когато дълбоко в себе си не искаме повече да сме с тях. Но това всъщност не е всичко, което се случва.

Наистина не искаме да се чувстваме така, сякаш нараняваме някого. Не харесваме неудобните емоции, които идват към нас. Не искаме да се чувстваме лоши хора. Не искаме да ни се сърдят. Така че мълчанието, когато в сърцето си знаеш, че всичко е свършило, понякога е свързано повече с теб и твоите чувства, отколкото с тях и техните чувства.

Неудобно и объркано е да им кажете как наистина се чувствате, така че е много изкушаващо да избягвате да го правите.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , , , ,
на горе