ДЕВА - Хороскоп за АВГУСТ 2022 - Щастливите жени - HappyWoman.bg

ДЕВА – Хороскоп за АВГУСТ 2022

хороскоп за октомври 2022 дева
Астрология

ДЕВА – Хороскоп за АВГУСТ 2022

ДЕВА – Хороскоп за Август 2022: Хороскопът предсказва стабилно и много по-спокойно време за Девите, в сравнение с повечето други знаци. Ако попаднете в трудна ситуация, знайте, че обстоятелствата са на ваша страна. Сега няма нужда да доказвате нищо на никого, ще бъдете прави и това е достатъчно. Месецът може да бъде важен по отношение на възстановяване на емоционалните и психологически ресурси, възможни са промени в областта на личните отношения.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg 

Хороскоп за АВГУСТ 2022

Любовен хороскоп АВГУСТ 2022

ОВЕН – Хороскоп за АВГУСТ 2022 

ТЕЛЕЦ – Хороскоп за АВГУСТ 2022 

БЛИЗНАЦИ – Хороскоп за АВГУСТ 2022 

РАК – Хороскоп за АВГУСТ 2022 

ЛЪВ – Хороскоп за АВГУСТ 2022 

ВЕЗНИ – Хороскоп за АВГУСТ 2022 

СКОРПИОН – Хороскоп за АВГУСТ 2022

СТРЕЛЕЦ – ХОРОСКОП за АВГУСТ 2022 

КОЗИРОГ – ХОРОСКОП за АВГУСТ 2022 

ВОДОЛЕЙ – ХОРОСКОП за АВГУСТ 2022 

РИБИ – ХОРОСКОП за АВГУСТ 2022

ДЕВА – Хороскоп за месец АВГУСТ 2022

дева - хороскоп за август 2022

Дева – хороскоп за първото десетдневие на август 2022.

Първата третина ще бъде важна за вас, от гледна точка на потенциалните възможности, които вече сте реализирали и които ще имате възможност да можете да реализирате. Това е важно за Девите, които имат собствен бизнес. На този етап трябва да разберете кои пътища сте блокирали пред себе си и защо. Това е необходимо за планиране на бъдещи постижения. Ако работите във фирма или институция, тогава всичко може да се промени, но промените няма да бъдат концептуални. Във всеки случай ще трябва да се адаптирате към новите обстоятелства. Затова смело си сътрудничете и постигайте целите си. По отношение на личните отношения, просто имайте контрол. В противен случай всичко може да се окаже съвсем различно от начина, по който сте си го представяли.

Дева – хороскоп за второ десетдневие на август 2022.

За родените под знакът на Дева ще става още по-интересно. Семейните представители внезапно ще разкрият някоя малка тайна. Внимавайте с новите неща, които научавате! Звездите съветват да не се опитвате да манипулирате други хора, а да отговаряте на всякакви атаки във ваша посока по подходящ начин. В сферата на професионалната дейност, около средата на месеца, всякакви пренареждания ще бъдат естествени и предвидими. Ще имате възможност да намерите алтернативен източник на доходи и да подобрите уменията си. Ако ви предложат приключение – внимавайте. Не самото приключение е рисковано, а този, който го е предложил.

Дева – хороскоп за трето десетдневие на август 2022.

Третата част от месеца ще бъде най-хармоничният период. На този етап необвързаните представители на знака могат да пренебрегнат очевидни факти, ако пожелаят връзка с дадена личност. Семейните Деви ще се нуждаят от концентрация в началото, но след това ситуацията ще се разреши и ще могат да се отпуснат. Тези, които имате собствен бизнес, се съветват да не спирате дотук, а ако работите в организация, форсирайте текущите проекти. Може да се появи добра възможност, но ще са необходими свободни ръце. Не по-малко важно е да се действа своевременно – не по-рано и не по-късно. Ако чувствате, че пропускате нещо, опитайте да говорите с някой, на който имате доверие. Това едва ли ще е сериозен проблем, но един прост разговор ще ви помогне да се отървете от ненужните притеснения.

0 Shares
Tagged , , , , , , , , , , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица