СТРЕЛЕЦ - Хороскоп за АВГУСТ 2022 - Щастливите жени - HappyWoman.bg

СТРЕЛЕЦ – Хороскоп за АВГУСТ 2022

хороскоп за октомври 2022 стрелец
Астрология

СТРЕЛЕЦ – Хороскоп за АВГУСТ 2022

СТРЕЛЕЦ – Хороскоп за Август 2022: Този месец ще ви донесе дългоочаквани резултати. Това може да засегне конкретна област от живота ви или всички заедно. Поради силната позиция на планетата, отговорна за вашият знак, сега ще бъде възможно да преследвате и да уцелите два заека наведнъж. Въпреки това, щастливата комбинация от обстоятелства и подкрепата на звездните покровители не отричат ​​вниманието и добре премислените решения. Месецът е подходящ за големи инвестиции.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg 

Хороскоп за АВГУСТ 2022

Любовен хороскоп АВГУСТ 2022

ОВЕН – Хороскоп за АВГУСТ 2022 

ТЕЛЕЦ – Хороскоп за АВГУСТ 2022 

БЛИЗНАЦИ – Хороскоп за АВГУСТ 2022 

РАК – Хороскоп за АВГУСТ 2022 

ЛЪВ – Хороскоп за АВГУСТ 2022 

ДЕВА – Хороскоп за АВГУСТ 2022 

ВЕЗНИ – Хороскоп за АВГУСТ 2022 

СКОРПИОН – Хороскоп за АВГУСТ 2022

КОЗИРОГ – ХОРОСКОП за АВГУСТ 2022 

ВОДОЛЕЙ – ХОРОСКОП за АВГУСТ 2022 

РИБИ – ХОРОСКОП за АВГУСТ 2022

СТРЕЛЕЦ – ХОРОСКОП за месец АВГУСТ 2022

стрелец - хороскоп за август 2022

Стрелец – хороскоп за първото десетдневие на август 2022.

Първата десетдневка на август 2022 г. ще ви донесе много положителни тенденции, но не бързайте. В областта на професионалната дейност някои моменти могат да предизвикат съмнения у вас, които са съвсем основателни. Не правете крачка напред, докато не стигнете до дъното на истината. Това важи особено за новите съюзници и неочаквани предложения. Не отказвайте бонуси, но не поемайте на другите работата. Стрелците, които имат собствен бизнес, се съветват от звездите да обърнат повишено внимание на кадровата политика. Може да имате нужда от повишения или съкращения, бъдете обективни и решителни в това. Останете себе си, дори и да сте под напрежение. Не забравяйте, че всичко може да се промени.

Стрелец – хороскоп за второто десетдневие на август 2022.

Може би това е момент за преоценка на ценностите или принципите. В личните отношения, колкото по-трудни са някои метаморфози, толкова по-ярък и положителен ще бъде резултатът. Тези, които не са във връзка, не трябва да се страхуват от трудности в общуването. Не се страхувайте, ако останете неразбрани. Но се опитайте да бъдете обективни, розовите очила могат да ви попречат да постигнете целта си. За семейните – е жизненоважно да постигнат признанието на близките. С какво ще е свързано, това е трудно да се каже, но настоявайте сами, ако имате сериозни въпроси и съмнения.

Стрелец – хороскоп за третото десетдневие на август 2022.

Очаква се най-стабилният и спокоен период от месеца за родените в съзвездието Стрелец. Това е добре, защото в суматохата от задачи и обстоятелства, можете напълно да реализирате уменията си и дори да откриете нови таланти. Свободните представители на вашият знак в този момент ще стигнат до някои заключения и със сигурност ще трябва да ги приложите до края на месеца. Семейството може да отложи някои мащабни събития, сега е по-важно да не загубите статуса и авторитета си. В сферата на професионалната дейност краят на месеца е подходящ за мощно прогресивно развитие. Звездите ви съветват да опитате нещо нетрадиционно, само така ще получите шанс за супер печалби или нова позиция, ако работите в организация. Интелектуалната дейност трябва да преобладава над физическата, така че разумно давайте приоритет.

0 Shares
Tagged , , , , , , , , , , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица