На първа среща: Няма втори шанс за първо впечатление
Любов и партньорство

На първа среща: Няма втори шанс за първо впечатление

Срещите са нещо полезно. Те ни позволяват да опознаваме съвсем нови светове. Защото ние хората сме различни светове. Всеки си има своите принципи, виждания за живота, интереси, хобита, предпочитания. Хората сме като книжарница пълна с най-различни книги – от романи до научна фантастика.

Не се обвинявай, когато човекът, с когото излизаш на среща не се окаже твой тип. Съвсем нормално е. Това, че той не е бил този, който си търсила, не означава, че трябва да се откажеш напълно да излизаш с други мъже. Твърдо не. Излизай. Срещай се с нови мъже. Опознавай ги. Представа си нямаш колко много помагат срещите на теб самата. По този начин ти постепенно опознаваш собственото си аз, и си даваш представа какъв човек би искала да имаш до себе си.

Защо е добре да мажете вечер петите си с йод – лесна и полезна за здравето практика

Как да се държиш на първа среща

Бъди разговорлива, но не прекалено

Трудно е да откриеш правилния начин, по който да се държиш на първа среща. Още повече, когато излизаш с мъж, към когото изпитваш симпатии и искаш да те хареса. Но един съвет от мен и моя скромен опит: не бъди прекалено разговорлива. Да, комуникацията е отлично доказателство за това дали двама души ще си съвпаднат, но все пак трябва да умееш да спазваш някаква граница, която след време ще ти е от полза.

Хубаво е мъжът отсреща да види, че обичаш да разговаряш, че може да се общува спокойно с теб, но ако през цялото време ти си единствената, която говори и той не може да вземе думата от теб, може и да не го впечатлиш особено много по този начин.

Шансът за изневяра е по-голям при връзката от разстояние, която е истинско изпитание за любовта

Бъди мистериозна

Нали не искаш това да ви е първата и последна среща? Та така, един изпитан съвет: не споделяй всичко за себе си още от първото ви виждане. Да, няма нищо лошо в това да споделиш какво харесваш, която е любимата ти храна, филм, книга, но не и повече. Не откривай себе си още от самото начало. Не разкривай душата си. По този начин ще му задържиш интереса към теб. Бъди леко мистериозна.

Любовта е по-силна от омразата! Тя преобразява човек по особено красив начин

Покажи класа

Класата на жената се разпознава по нейните обноски и начин на поведение. Ти искаш да си харесана от този мъж и още повече искаш да продължиш да се виждаш с него. Тогава покажи коя си. Покажи, че не си като останалите жени. Покажи, че имаш принципи, морал и съвест. Покажи, че си истинска дама, а не поредната материалистка или празноглавка. Нека разбере, че с теб има за какво да се говори. И какво да научи от теб.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Внимавай да не загубиш най-хубавото нещо – нея, само защото не си сигурен

Жените обичаме мъже, които остават верни докрай, а изневярата е твърде непонятна за тях

Семейството е най-важното нещо на този свят – то е всичко

Tagged , , , , , , , ,
на горе