Внимавай да не загубиш най-хубавото нещо – нея, само защото не си сигурен

Внимавай да не загубиш най-хубавото нещо - нея, само защото не си сигурен
Любов и партньорство

Внимавай да не загубиш най-хубавото нещо – нея, само защото не си сигурен

Трудно се преживява фактът, че си изгубил най-хубавото нещо, което си имал, заради своята несигурност. Разбитото сърце се възстановява бавно… и понякога дори не може да бъде същото, както преди.

Може би си се изплашил, когато си видял, че нещата с нея стават сериозни. Въпреки че си изпитвал симпатии към нея, не си имал смелостта да предприемеш следваща стъпка, защото си се притеснил от това да си във връзка. Неподготвеността може да доведе до това да сте емоционално нуждаещи се, незрели или да не виждате какво е точно пред вас.

Но когато това момиче си тръгне от теб, с времето тя започва неочаквано да ти липсва. Всяко нещо ти напомня за нея и с всеки изминал ден осъзнаваш какво си направил. Как си допуснал момиче като нея да си отиде? Такава жена идва веднъж в живота ти, приятелю. И ако си достатъчно умен – ще я задържиш. Ако ли не – успех след това. Ще ти е необходим.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание HappyWoman.bg 

Съвети как да преодолееш разочарованието и да си я върнеш отново

Разбери недостатъците си във връзката

Първата стъпка в преодоляването на раздялата е да разбереш къде си се провалил като партньор и с какво си я разочаровал. Не позволявай на твоите емоции или его да замъглят обективната ти самопреценка. Просто се вгледай внимателно в себе си и идентифицирай областите, които може да подобриш, за да станеш по-добра версия на себе си.

Всеки прави грешки, но има значение как се учиш от тях и се променяш, за да станеш по-добър. Осъзнаването, че имаш проблем е първата стъпка към разрешаването му. Дали ще си я върнеш обратно – няма как да знаем. Но едно е сигурно – да осъзнаеш грешките си и да се извиниш за тях те превръща в добър човек, а тя няма как да не забележи положителната промяна.

5 зодии, на които е лесно да бъдат щастливи (и тези, на които не е)

ТОП 5 имена, чиито носители привличат късмет

 

Съсредоточи се върху израстването като личност, за да станеш по-зрял

Незрелостта често е причината, поради която не си бил готов за сериозна връзка и си я загубил. Може да си продължил да играеш емоционална игри с нея и си ѝ давал смесени сигнали, въпреки че тя е всичко, от което се нуждаеш в живота.

Чувството за вина, че си объркал нещо, което е можело да бъде красиво, като дори не си му дал шанс да прерасне в нещо повече, може да те убие. Вместо мрачно да мислиш за раздялата, трябва да се съсредоточиш върху израстването като личност и да станеш по-зрял и уравновесен. Поеми допълнителна отговорност в живота си и бъди отговорен за своите действия.

Как да определите кой сте били в минал живот по дата на раждане

Трите грешки, които един Лъв прави във връзка

Възстанови приятелството си с нея и се извини за начина, по който си се държал в миналото

Най-добре е да възобновиш приятелството си с нея, преди да изградиш своя път към помирението. Увери се, че се извиняваш искрено за начина, по който си се отнасял с нея в миналото, без да оправдаваш нито една твоя дума или действия. Не се притеснявай, а сподели на нея колко ти е липсвала компания ѝ и говори за хубавите моменти, които сте прекарали заедно. Накарай я да си спомни миналото с теб, това е сигурен знак да възвърнеш стари чувства и емоции.

Вижте още⤵️

Как да прекъснете енергийна връзка с човека, който ви е напуснал 

Четирите зодии, които са шантави и забавни в леглото

Четирите зодии, чието мислене все още е от старата школа

Зодиите, които издигат стени пред себе си и са трудни за обичане

Ето как разваляте връзките си в зависимост от зодията ви

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , ,
на горе