Внимание, господа! Думите, които мечтае да чуе всяка жена: доказано ще се влюби във вас

Внимание, господа! Думите, които мечтае да чуе всяка жена: доказано ще се влюби във вас
Любов и партньорство

Внимание, господа! Думите, които мечтае да чуе всяка жена: доказано ще се влюби във вас

Да, понякога не е толкова лесно, колкото звучи – особено, когато и двамата се притеснявате и се опитвате да намерите обща тема на разговор. Но истината е, че жените обожават и се разтапят от милите думи и комплименти, които не всички мъже обичат да правят. Понякога може би егото е твърде голямо, за да кажеш нещо мило на жената, която стои срещу теб. Но, скъпи мъже, това е печелившият билет към сърцето на жената. Правилното отношение и уважение.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Думите, които всяка жена мечтае да чуе на първа среща

 

„Тази рокля стои страхотно на теб“

Ако усещате химията, важно е незабавно да уведомите жената до вас, че сте привлечени от нея. „Не само жените искат да се чувстват сексуално привлечени от своя партньор, но също така искат да чувстват, че и мъжът, с когото са на среща е сексуално привлечен от тях“, обяснява Ронда Милрад, LCSW, основател и главен съветник по връзките на приложението RelationUp. „Всъщност, усещайки последното, жените са по-склонни да се почувстват привлечени. Затова правете комплименти.“

„Не се притеснявай. Ще им се обадя по-късно.“

Използването на мобилен телефон е основна пречка за много хора, които се срещат, според проучва. Изследователите установили, че 75 процента от жените се обиждат, когато отговорите на обаждане, докато сте с тях. Нещо повече, 66 процента не обичат срещата им да бъде прекъсната, дори и за по-малко от минута, докато се отговори на едно съобщение. 41 процента смятат, че телефонът ви на масата с екран нагоре е грубо и неуважително.

Добра идея е да сложите телефона си в якето си и да се преструвате, че го няма през цялата вечер. Още едно проучване установява също, че жените са с 92 процента по-склонни да ви оценят негативно за това, че имате остарял или по-стар модел мобилен телефон.

 „Знам какво имаш предвид. Това ми напомня за времето, когато…“

Гореспоменатото проучване на Станфорд установи, че жените особено чувстват връзка с мъжете, които ги прекъсват – но вероятно не по начина, по който си представяте.

За да бъде ясно: отрязването на някого, за да доминира в разговора, не е привлекателно. Но според това изследване успешните срещи включват разговори, при които мъжът умело прекъсва жената, за да каже нещо, което показва, че са имали споделено преживяване.

„Определено искам деца.“ или „Бракът е важен за мен“

Да знаеш какво искаш определено е привлекателно качество. Същото е и да знаете кой сте и какво преследвате. „Не се колебайте да посочите за какво се стремите“, съветва Милрад.

Ако търсите нещо небрежно, тя може да го хареса. Ако се надявате на сериозна връзка, не се страхувайте да споделите това с нея. Без значение каква е крайната ви цел, струва си да я споделите, за да създадете по-дълбока връзка и да сте сигурни, че и двамата сте на една страница от живота. Както посочва Милрад, като сте ясни и директни в началото, спестявате време и енергия в дългосрочен план.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Бракът е отговорност, за която трябва да си готова. Не поредната прищявка

Истината е, че когато мъжът изневерява предава себе си и собствения си избор, а не жената до него

Любовта е по-силна от омразата! Тя преобразява човек по особено красив начин

 

 

Tagged , , , , , , , ,
на горе