Любовта е по-силна от омразата! Тя преобразява човек по особено красив начин

Любовта е по-силна от омразата! Тя преобразява човек по особено красив начин
Любов и партньорство

Любовта е по-силна от омразата! Тя преобразява човек по особено красив начин

Колко от вас са се влюбвали истински някога? Да вдигнат ръце онези, които са имали щастието да изпитат това необяснимо и красиво чувство, което те прави щастлив. Колко от вас са опознали красивата страна на любовта? Онази любов без завист, без омраза, без задни мисли и лъжи. Любов без гордост, без его и без егоизъм.

Любов, в която присъстват уважението, доверието, споделеността. Любов, в която поставяш нуждите на отсрещния пред твоите. Любов, в която искаш да даваш, но въпреки че го правиш безусловно, в тази любов получаваш това, което си дал. Това, което заслужаваш.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Любовта, онази истинска красива и споделена любов я има все още. Тя е тук, сред нас. Но забързани в сивото ежедневие, уморени от проблемите, които животът ни сервира и отчаяни, разочаровани от света, в който днес живеем, ние пропускаме да я видим. Любовта понякога се крие в някои мили думички, като „Как си“, „Гладен ли си“, „Облечи се, навън е студено“. Но ние не успяваме да осъзнаем навреме, че това е любовта. Че тя идва преобразена, за да може да ни изпита.

Да може да разбере колко силно ние я искаме и още повече колко силно ние вярваме в нея. Разбира се тези от нас, които са твърде уморени да я чакат, твърде наранени от всички срещи с фалшивата ѝ двойничка, много трудно биха я видели. И понякога от инат и липса на вяра, те я пропускат. Пропускат шанса да я срещнат, да я изпитат.

Любими любовни стихотворения на български поети

Да, любовта е тук сред нас. И трябва да бъдем по-внимателни и по-мили. Трябва да се научим да се радваме на малките неща в този живот, който и без това е толкова неусетно кратък.

Няма значение, че са ни наранили. Ние сме хора и трябва да изпитаме и опитаме от възможно всички чувства и емоции, които животът ни предоставя. Трябва да се научим да плачем и да се смеем. Трябва да запомним, че след всяка буря изгрява слънце. А колкото по-силна и опустошителна е била тя, толкова по-ярко грее слънцето след нея.

Да, мила. Има и любов за теб. Изпепеляваща, вълнуваща, превземаща всичко. Любов, чиста като сълза. Любов, която не иска нищо в замяна.

Едно е да обичаш някой, а съвсем различно е да си влюбен в него – Първа част

Едно е да обичаш някой, а съвсем различно е да си влюбен в него – Втора част

Такава любов ти пожелавам да изпиташ. Тя ще промени съзнанието ти. Ще промени живота ти. И ще ти покаже, че преди нея ти не си живяла. Преди нея ти просто си съществувала.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

„Ти си единствената на този свят за мен“- думите, които всяка жена мечтае да чуе

Истински проблем е, когато мъжът не докосва жената до себе си – интимността е важна

„Не те обичам вече!“ – Най-страшните думи за всяка жена

 

Tagged , , , , , , , , , ,
на горе