„Ти си единствената на този свят за мен“- думите, които всяка жена мечтае да чуе

„Ти си единствената на този свят за мен“- думите, които всяка жена мечтае да чуе
Любов и партньорство

„Ти си единствената на този свят за мен“- думите, които всяка жена мечтае да чуе

Ти си единствена за него, скъпа. Стига колебания. Стига съмнения. Този мъж те обича. Уважава. Цени. И да, той е от онази порода мъже, които знаят колко важно е женското присъствие.

Той те кара да се чувстваш красива, желана и щастлива. Истинска жена. Той не само ти говори мили думи, но и ти доказва чрез действията си колко  много означаваш за него. За никого не е тайна, че всяка жена мечтае за мъж в живота, за когото тя да е единствената на този свят. За съжаление не на всички ни е писано да бъдем щастливи в любовта. И да познаем красивата страна на отношенията.

Но ако ти си срещнала този мъж – пази го. И бъди малко повече уверена в себе си. Защото го заслужаваш.

Знаци, които показват, че си единствена за него

Той никога не се уморява да говори с теб отново и отново

Един от основните ранни признаци, които показват, че държи на теб е, когато всеки път разговорите ти с него са изключително приятни, дори и да осъзнаваш, че напоследък единствено се оплакваш от живота си. Не, той никога няма да се умори да слуша драмите ти отново и отново, защото ти означаваш много за него.

Освен това е ласкателно да знаеш, че някой те намира за толкова важна, че не се уморява да говори с теб постоянно. Може би ти самата ще се подразниш от разговорите ви, но това не представлява проблем за него. Той ще изчака, когато си готова и отново ще бъде най-внимателният слушател.

Неговите шантави, влюбени усмивки се появяват с твоето присъствие

Всички сме щастливи, когато сме с някого, който ни привлича доста. Но когато става дума повече за физическото или просто за временно привличане, тези усмивки обикновено са съвсем нормални и никому правещи впечатление. И с времето това привличане е избледняло, а човекът – отдавна забравен.

Но когато това е истинска любов и той наистина те иска отвъд моментното, усмивката не избледнява. Никога.

Той те прави приоритет винаги и независимо обстоятелствата

Един от най-важните ранни признаци, които ясно показват, че ти си единствената жена на този свят за него, е, че винаги те прави приоритет, независимо обстоятелствата.

Той пренарежда графика си, когато е възможно, за да бъде с теб. Той никога не забравя важна дата и никога не пропуска да отбележите рождения ти ден или друг важен за теб повод. Постоянно си мисли за теб и с нетърпение очаква срещите ви.

Винаги е насреща, когато имаш нужда от помощ. Дори не чака ти да го потърсиш, защото се интересува какво става с теб и живота ти и когато усети, че нещо не е наред, се появява като принц на бял кон, готов да помогне на своята принцеса.

Той влага мисъл в това, което ти пише

Друг един от най-важните ранни признаци, които показват, че си единствена за него, е, че той влага мисъл в това, което ти пише. Тук не става въпрос за нещо обсебващо или педантично.

Но неговите текстове и по-дълги имейли, които ти пише, показват, че той наистина се интересува от теб, грижа го е и иска да те накара да се чувстваш по-добре и защитена.

Да, скъпа. Мъжът, който държи на теб няма да чака ти да го потърсиш първа. За него егото и гордостта не съществуват. Или поне не са по-важни от теб. Ако той иска да е с теб – ще бъде. И ще те търси всеки ден, дори и с най-глупавото оправдание. Той показва, че е сериозен към теб. А ти помисли добре, защо не му дадеш шанс?

 Той те кара да се чувстваш повече като себе си

Едно от най-хубавите неща, които биха могли да ни се случат на нас жените е да срещнем мъж, с когото няма да ни се налага да играем роли, далеч от нашия истински образ. Да бъдем себе си и те да ни приемат такива, каквито сме е мечта за всички нас.

Това, което си ти, е точно това, което той търси и точно това, което търсиш. Това е така, защото той извежда най-доброто от теб и ти влияе изключително благоприятно. Истината е, че повечето от нас пренебрегват един изключително важен елемент в живота си: Връзката, която имаме със себе си.

Той обхваща някои от основните грешки, които повечето от нас допускат във взаимоотношенията си, като навици на съзависимост и нездравословни очаквания. Повечето от нас допускат грешки, без дори да го осъзнават.

Той се облича за теб и се интересува как го виждаш

Да, скъпа! Този мъж определено е хлътнал здраво по теб. Ако ти не означаваш нищо за него и си просто поредното момиче, с което флиртува, не би отделял толкова време и внимание за външния си вид. Нови дрехи, нов парфюм, фитнес карта, смяна на прическата… Да, мирише на любов.

Той поема отговорност за грешките, които допуска

Друг един от големите признаци, че той иска сериозна връзка с теб, е, че той поема отговорност за всички грешки, които допуска. Дори и да ги прави умишлено, винаги постъпва като истински мъж.

Нека бъдем честни:

Нещата ще се объркат във всяка връзка, дори такава, която се основава на наистина силни чувства. И когато това се случи, този човек те гледа право в лицето и не се плаши от истината. Той е готов да бъде мъж и да поеме отговорност за действията си.

Когато един мъж се чувства уважаван, полезен и необходим, е по-вероятно да се влюби и да мисли за теб като единствената жена на този свят. Защото наистина си.

Tagged , , , , , ,
на горе