Най-щастливият ден на всеки зодиакален знак през месец април 2022 г

Най-щастливият ден на всеки зодиакален знак през месец април 2022 г
Астрология

Най-щастливият ден на всеки зодиакален знак през месец април 2022 г

 

Когато започва новият месец, от самото начало е ясно, че сте напътствани да започнете да създавате бъдещето, за което сте мечтали. И въз основа на астрологията има конкретен ден през април 2022 г., който е особено щастлив за всяка зодия.

Има невероятна аура на промяна, но и уникални възможности, които да ви помогнат да станете катализатор за промяната, която искате да създадете в живота си. Независимо дали това е монументална промяна в живота или задълбочаване на творческо начинание, този месец съдържа всички възможности, за които сте мечтали.

Най-важното нещо, което трябва да запомните този месец, е, че докато Вселената ви предоставя възможността за невероятна промяна, вие все пак ще избирате в коя посока да се движите. Може би сте чакали това начало, но и ваша отговорност е да го вземете.

 

Ето кой ден ще е най-щастливият ви през Април

 

Овен

(21 март – 19 април)

 

Най-щастливиятден:събота, 16 април

Въпреки че имате годишното си новолуние в началото на месеца, пълнолунието ще ви осигури способността да говорите за себе си, за да създадете повече баланс в живота си.

През това време Слънцето все още ще бъде във вашия знак, представляващ изборите, които правите, докато луната ще бъде във вашия противоположен знак Везни, което ви дава баланс и шанс да действате от сърце.

 

 

Телец

(20 април – 20 май)

Най-щастливият ден: вторник, 19 април

19 април е началото на сезона на Телец. Въпреки че връзката с Юпитер Нептун се случва няколко дни преди това, тя е активна през целия месец, което означава, че сега можете да се възползвате от предимствата.

Северният възел във вашия знак също се пресича с Юпитер този месец, което също означава, че е време да повярвате в себе си, в противен случай може да базирате възможното на вярванията на другите, вместо на това, което смятате за истина.

 

Близнаци

(21 май – 20 юни)

Най-щастливият ден: петък, 29 април

Меркурий преминава във вашия знак в петък, 28 април, което ви позволява да изразите по-добре мислите и чувствата си. Не само комуникацията се подобрява с другите, особено във взаимоотношенията, но и вие ще почувствате по-голям мир в себе си.

Това ви позволява да разрешите някои дългогодишни пропуски между вас и някой важен в живота ви, осъзнавайки, че никога не сте били толкова далеч един от друг.

 

Рак

(21 юни – 22 юли)

Най-щастливият ден: сряда, 20 април

 

Уверете се, че не се раздавате за хора, които не го заслужават днес и не се задоволявайте с нещо, което не запалва сърцето ви. Бихте могли да имате връзката на мечтите си, ако не се откажете от нея.

 

Лъв

(23 юли – 22 август)

Най-щастливият ден: сряда, 6 април

Освободете се от съмненията днес или от всяка продължителна рана, която все още ви напомня уроците, които сте преработвали.

Юпитер се свързва със Сатурн този ден, което ви позволява да излезете от сюжетната линия, в която смятате, че трябва да живеете, и вместо това да прегърнете всичко, което някога сте мечтали за себе си и живота си.

 

Дева

(23 август – 22 септември)

Най-щастливият ден: вторник, 5 април

Това е един феноменален енергиен ден за вас. Енергията на Риби винаги поставя фокус върху вашите романтични отношения и с преминаването на Венера в Риби, тя се усилва от силата на планетата на любовта. Дори ако напоследък сте били фокусирани върху други области от живота си, възползвайте се от шанса в този ден да си позволите да изследвате личния си живот.

Бъдете на разположение за тези, които носят радост, любов в живота ви и признайте, че често именно тази енергия добавя гориво към всички други области.

 

Везни

(23 септември – 22 октомври)

Най-щастливият ден: събота, 2 април

Датата ви носи много необходим огън, за да внесете повече баланс в живота си, но също така ще ви помогне да прегърнете най-автентичното си аз.

Въпреки че научавате, че не можете да запазите мир за сметка на вашата истина, този ден е шанс за вас да признаете, че онези, които наистина са предназначени да бъдат част от живота ви, ще ви подкрепят в това.

 

Скорпион

(23 октомври – 21 ноември)

 

Най-щастливият ден: събота, 30 април

Вие сте един от знаците този месец, който ще види най-неочакваните събития и промени в живота ви, благодарение на затъмненията, които се преместват във вашия знак и Телец за тази година.

В последния ден от месеца има второ новолуние, известно като черна луна в Телец, това е и първото затъмнение за годината. Това осветява сектора на взаимоотношенията в живота ви и започва съдбовна поредица от събития.

 

Стрелец

(22 ноември – 21 декември)

 

Най-щастливият ден: вторник, 12 април

Юпитер е един от най-големите влияния на астрологията този месец и цялата тази година. Това е отличен ден да помислите какво особено много искате да постигнете, да набележите план за действие и да започнете да работите по реализитане на мечтите ви.

 

Козирог

(22 декември – 19 януари)

 

Най-щастливият ден: неделя, 10 април

Планетата, която управлява комуникацията, Меркурий, ще се премести в Телец на този ден. Това трябва да ви помогне да се почувствате най-заземени и умиротворени. Когато се научите по-често да изразявате мислите и чувствата си, това ще донесе само положителни промени за вас и живота ви.

Използвайте този ден, за да разберете върху какво все още искате да се съсредоточите и след това използвайте силата на думите си, за да преместите планини.

 

Водолей

(20 януари – 18 февруари)

 

Най-щастливият ден: петък, 15 април

Тъй като и Марс, и Венера вече са извън вашия знак и енергията на Пълнолунието на Везни идва, на 15-ти ще се почувствате облекчени. Животът започва да се чувства по-лесен от този момент нататък.

В този ден няма натиск за нищо голямо, вместо това става дума за почивка и приоритизиране на времето, отредено да се наслаждавате на живота. Точно това е изцелението, от което се нуждаете след миналия месец.

 

Риби

(19 февруари – 20 март)

Най-щастливият ден: вторник, 12 април

Въпреки че е известно, че Нептун е вашата управляваща планета, Юпитер също е една от вашите управляващи планети. Избухва творческата ви енергия, повишава се духовната ви сила и дори се появява магическа доза любов. Всичко е възможно в този щастлив ден и най-хубавото е, че това е само началото.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , ,
на горе