Ще се върне ли при теб отново? Нима това е краят на двама души, които се обичаха?

Ще се върне ли при теб отново? Нима това е краят на двама души, които се обичаха?
Любов и партньорство

Ще се върне ли при теб отново? Нима това е краят на двама души, които се обичаха?

Да, раздялата боли. И дори тази болка да я определят като „пречистваща“, понякога имаме чувството, че не бихме издържали на нея. Имаме чувството, че умираме. Дори и още да дишаме. Душата ни. Сърцето ни. Умират…

Когато на двама души им е писано да бъдат заедно – те ще намерят път един към друг. И дори след месеци или години, отново ще се съберат. Но този път ще е различно. По-истинско. И по-силно. И разбира се ще се ценят повече един друг, защото знаят колко е трудно да живеят далече един от друг. И колко празни са, когато не са заедно.

Ето знаците, които показват, че той ще се върне отново при теб

 

 

Той ти казва, че съжалява за раздялата

Основният знак, че той ще се върне е, че ти казва, че съжалява за раздялата. В някои случаи той може да не го каже директно на теб, но неговото поведение и страдание ще покажат, че той наистина съжалява за всичко, което се случи между вас. Ако той казва, че се чувства зле от раздялата… И съжалява или иска да се е случило по различен начин… Тогава определено има шанс той да се върне.

От друга страна, ако той не се е свързал с теб след раздялата и изглежда изобщо не съжалява, тогава шансовете той да се върне отново са много малки.

Минали сте по този път преди с него

Един от другите показатели за това дали той ще се върне отново е дали това се случва за първи път или не. Ако сте минавали по този път преди и той в крайна сметка се е върнал отново при теб, тогава има солиден шанс да се окажете отново заедно. Ако той е скъсал за първи път с теб или ти си бил инициатора на тази раздяла, това е различна история. Когато в миналото има модел на включване-отново-изключване, тогава има тенденция той да преосмисля нещата и да се връща.

Ако няма такъв модел в миналото, тогава тенденцията е по-вероятно да се наклони към това той изобщо да не се върне при теб. Но времето ще покаже.

Приятелите му ти казват, че му липсваш

Никога не подценявайте силата на човешките взаимоотношения от уста на уста. Ако приятелите му ти кажат, че му липсваш, това означава, че има голяма вероятност той да бъде готов да види дали можеш да дадеш още един шанс.

Ако споделяте общи приятели, виж какво имат да кажат. Ако са прекалено неясни или уклончиви, опитай се да използваш интуицията си, за да разбереш истината. А тя е само една. Дали наистина липсваш на бившия си и това означава ли, че ще се върне при теб отново? Любов като на филм. Сюжетът? Драма.

 Раздялата беше спонтанна и внезапна

Как беше раздялата? Още по това може да познаеш за това дали той ще се върне отново. Имаше ли спорове, недоразумения и разочарования, довели до това? Или се появи от нищото и преобърна живота ти на 180 градуса?

Ако от месеци наред нещо в отношенията ви е куцало и постоянно сте се карали, напълно нормално е да стигнете до раздялата. Но ако всичко е било наред между вас, тогава откъде ви хрумна да се разделите? Не сте деца.

Може би сте допуснали и двамата грешка с подобно решение. Опитай се да си поговориш открито с него и не се страхувай от този разговор. Вече се е случило най-лошото – разделили сте се. От тук насетне, не може да влошиш нещата, а само да ги поправиш.

Той поддържа връзка с близките ти

Ето още едно нещо, което един мъж прави, когато иска да стои настрана завинаги: Той прекъсва контакта. Завинаги.

Това включва контакт с твоите приятели и семейство, онлайн контакт, личен контакт, телефонен контакт и всякакъв друг вид, като например групи, от които и двамата сте част.

Може дори да се разшири до неговото географско отдалечаване от мястото, където живееш, за да не иска нищо да му напомня за теб и да стои колкото се може по-далече. Има още нещо, което един мъж почти никога не прави, ако наистина е приключил с теб: Да поддържа връзка с близките ти.

Ако той все още разговаря с майка ти и вечеря с брат ти в четвъртък след работа, това е поведението на мъж, който все още не е готов да се отпусне напълно.

Връзката ви имаше повече добри, отколкото лоши моменти

Погледни назад към връзката си и си задай следното: Имаше ли повече добри моменти, отколкото лоши? Наистина ли бях щастлива или просто се страхувах от самотата, затова и не исках да се разделям с него? Ако имаше повече добри, отколкото лоши моменти, тогава умът и сърцето му ще бъдат изпълнени с приятни спомени.

Това от своя страна е много по-вероятно да доведе до неговия копнеж за връщане към по-приятните моменти в миналото и вашата споделена интимност. Не е лесно да намериш и споделиш любов в този свят. И ако и двамата сте намерили любовта, той ще си помисли за това и ще се върне отново при теб. Защото те обича.

Той все още поддържа връзка с теб

Ако бившият ти все още поддържа връзка с теб, това е един от най-силните признаци, че ще го видиш отново. Както казах, едно от първите неща, които един мъж прави, когато е добре и наистина е приключил с връзката си, е прекъсването на контакта.

Ако той все още е във връзка с теб по някакъв начин, това е много добър знак. Дори ако това са само харесвания в социалните мрежи или съобщения от време на време.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , ,
на горе