3-те зодиакални знака, които имат най-добрите хороскопи в събота, 2 април 2022 г.

3-те зодиакални знака, които имат най-добрите хороскопи в събота, 2 април 2022 г.
Астрология

3-те зодиакални знака, които имат най-добрите хороскопи в събота, 2 април 2022 г.

Имате късмет, ако сте един от тези три зодиакални знака, чиито хороскопи на 2 април 2022 г. са сред най-добрите астрологични прогнози за деня.

Енергиите на новолунието в Овен продължават и днес, това носи отрезвяващо осъзнаване, че няма бърз път по пътя на промяната.

Като първият зодиакален знак в астрологията, Овенът представлява ново начало.

Бъдете отворени и честни относно това, което може да се случи, независимо дали сами разсъждавате върху нещата или водите разговор с някого.

Търпението е от ключово значение в момента и ще ви позволи да се възползвате от ползите от тази силно енергична Луна, но също така ще можете да видите, че това не е кратък път от тук до мястото, където искате да бъдете, и може напълно да се възползвате от шестмесечния лунен цикъл до октомври, за да видите наистина впечатляващи резултати.

 

  1. Овен

(21 март – 19 април)

 

Отделете малко време днес и помислете какво искате най-много в живота си. Има нещо, за което сте мислили или мечтали да започнете.

Въпреки че може да са били предприети няколко стъпки, включително да признаете истината пред себе си, в по-голямата си част не е имало много действия. Известни сте с това, че сте по-импулсивни, защото след като решите нещо, тръгвате с пълна скорост.

Възрастта и опитът обаче често смекчават това, което не е лошо, ако се свежда до планиране, а не до страх.

Нищо в живота никога няма да се случи така, както сте планирали и често е така, защото може да бъде много по-удивително, но именно моментите, в които сте наранени, ви засягат.

Днешната Луна ви дава сила. Сила, за да можете да гледате критично на ситуацията в план, времева линия и да можете да разпознаете къде е необходимо търпение.

Струва си да живеете живот, който обичате, но той винаги ще изисква работа, а това е и пътуването до всичко, от което се нуждаете, за да станете човекът, за когото знаете, че е вътре във вас.

 

 

  1. Водолей

(20 януари – 18 февруари)

 

Помислете как балансът е изиграл роля в живота ви напоследък, особено по линия на изцелението срещу нараняването. Винаги се стремите да станете по-добри, да се учите, да растете и да се лекувате.

Но често можете да бъдете толкова увлечени във вихъра на красивия живот, че забравяте какво всъщност е свързано със създаването му.

Не можете да имате тази невероятна любов, кариера или чувство на удовлетвореност, без да преминете през части, които са предизвикателни, без да положите труд, необходим за автентичност и истина.

Бъдете готови да бъдете по-уязвими днес, бъдете търпеливи със себе си в процеса и си позволете да видите, че за да станете различни, първо ще трябва да подхождате по различен начин.

Това е балансът да останете достатъчно присъстващи, за да създадете живота, който търсите, като си дадете достатъчно време.

 

 

  1. Везни

(23 септември – 22 октомври)

 

Пригответе се да видите какво ще се случи, когато най-накрая позволите на Вселената да работи във ваша полза. Вие честно разгледахте историята на вашите взаимоотношения, хората, в които сте инвестирали, и решихте, че вече не участвате в нереципрочни връзки.

Това беше катализаторът за няколко дълбоки шест месеца на размишления и изцеление.

Имали сте шанс да погледнете честно защо сте допускали това, което сте правили толкова дълго, и след това да започнете да каните точните хора в живота си.

Всичко това е процес, който щом започнете, никога не свършвате, а само продължавате непрекъснато по-дълбоко.

Тази луна обаче ви предлага някаква награда. Тъй като зоната на вашата връзка и любов са осветени по най-вълнуващия начин, очаквайте да срещнете някой нов по това време.

Ако сте започнали връзка от началото на годината, тогава е време да изведете нещата на следващото ниво. Това е всичко за любовта, която заслужавате, която, разбира се, в крайна сметка е тази, която ви заслужава.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе