Едно е да обичаш някой, а съвсем различно е да си влюбен в него – Втора част

Едно е да обичаш някой, а съвсем различно е да си влюбен в него – Втора част
Любов и партньорство

Едно е да обичаш някой, а съвсем различно е да си влюбен в него – Втора част

Напълно нормално е в дългосрочната връзка, чувствата ви да се развиват и да прерастват в нещо по-дълбоко и истинско.

В първата част ти представихме знаците, които показват какво изпитваш, когато си влюбена в него. А сега дойде време и да ти покажем и тези, които символизират обичта, която се появява на по-късен етап от връзката ви.

Сигурна си в неговата обич

Когато си влюбена, не само идеализираш твоя партньор, но искаш и ти самата да бъдеш перфектна в неговите очи. Това те кара и постоянно да се грижиш за външния си вид. Превръщаш се в суетно момиче, което дори на моменти прекалява с изискванията към себе си. Започваш да спортуваш, внимаваш с храната, която консумираш, и все по-често посещаваш разкрасителни процедури.

С времето, влюбването се превръща в обич. И ти все повече започваш да се доверяваш на твоя партньор и да си сигурна в неговите чувства. Това те кара да се отпуснеш малко и да се държиш по-естествено. Погледът ти се изяснява и започваш да виждаш, че нито той, нито ти сте перфектни. Но това не пречи по никакъв начин на връзката и обичта ви. Дори ви прави още по-сплотени.

Знаеш, че твоите недостатъци няма да го отблъснат, защото те обича, въпреки тях. Както и ти него.

Може да бъдеш себе си

В началото на връзката ви, ти си се притеснявала да бъдеш себе си и да изразяваш свободно мнението си. Винаги си се страхувала, че може да го засегнеш по някакъв начин или може да се откаже от теб, ако мненията и възгледите ви не съвпадат. Но с времето сте се обикнали и сте се разкрили един пред друг. Сега си по-уверена от всякога. И в него. И в себе си. Казваш това, което мислиш, дори и да е различно от това, което мисли той. Защото не бихте допуснали различията да ви разделят.

Интимността се променя

Докато си влюбен в някой, искаш да бъдеш интимен с него всеки ден. Не искаш да ставате от леглото и да се наслаждаваш на всяка една част от тялото му. Целувки, прегръдки, милувки и всичко останало. С времето, нещата се променят.

Отношенията ви се стабилизират и имате силна връзка между вас. Сексуалността се променя, и може би вече не изпитвате неконтролируемо привличане един към друг. Това ви позволява да се наслаждавате повече на моментите, в които правите любов. И да цените всеки един миг, прекаран заедно.

Повече грижа за връзката

Когато страстта, привличането и влюбването се превърнат в обич и загриженост, тогава трябва да полагате повече грижи за вашата връзка. Време е за компромиси, дълбоки и откровени разговори и разбирателство.

Вече сте на друг етап от вашите отношения и трябва да се стараете повече. Ако преди си зарязвала всичко, заради него, с времето си осъзнала, че това е било безразсъдно и сега намираш баланс между твоята работа и вас. Той отново е твой приоритет, но не забравяш и за себе си.

Усещаш дълбока връзка с него

Изпитваш силна привързаност към него и му имаш пълно доверие. Усещаш, че това е двустранно и нямаш никакви опасения, че той може да не чувства същото. Сигурна си в него и чувствата му към теб на сто процента. Без притеснение правиш планове за бъдещето, в които е включен и той.

Познаваш го повече от добре. Знаеш всичко за него и дори не са ви нужни думи, за да се разбирате. Имате дълбока емоционална връзка, която прави отношенията ви още по-здрави и неразрушими.

Да си привързана към партньора си и да го обичаш е прекрасно. Поставяш неговите нужди пред своите. Щастието му е по-важно от твоето собствено. Когато него го боли, теб те боли много повече. Страдаш, когато е тъжен и си щастлива, когато е добре.

Обичаш го въпреки всичко. И с времето, обичта, която изпитвате един към друг става все по-силна и истинска. Но пазете тръпката и искрата помежду ви. Защото ако те изчезнат, много по-трудно ще успеете да останете влюбени един в друг.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , , , ,
на горе