„Не те обичам вече!“ – Най-страшните думи за всяка жена
Любов и партньорство

„Не те обичам вече!“ – Най-страшните думи за всяка жена

Не те харесва вече. Не те обичаш вече. Сякаш пред него стои жена, която му е толкова безразлична. И не изпитва дори капка желание да я докосне. Целуне. Прегърне. Да я обича както преди го правеше. Всеки час. Всяка минута. Кога си отива любовта? И защо тя напуска нашия живот понякога? Как е възможно чувствата да се изпарят толкова неусетно. Неочаквано. И да не остане нито следа от тях.

А се кълнеше в любов. И вярност. И обеща, че ще е „завинаги тук“. С нея. Но уви – животът има други планове за теб. За нея. За вас. И е време всеки да тръгне по своя път.

Но как е възможно да спреш да обичаш някого, просто ей така. От нищото? За всяко нещо си има причина. Особено в любовта.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание 

Ето кога спираш да обичаш твоя партньор

 

Когато тя е досадна и критична

Една от най-големите причини, поради които той може да спре да те обича е, когато се превърнеш в прекалено досадна и критична. Може мъжете да са тихи и търпеливи, но подобно поведение би подразнило дори и най-търпеливия мъж на света.

Всяко нещо, което той прави го намираш за грешно. Никога не харесваш и не одобряваш неговите действие. Винаги го критикуваш, дори и да се справя добре.

Добре е от време на време да се поставяме на мястото на нашия партньор и да се замислим, дали ако той се държи с нас по начина, по който ние го правиш, ще ни бъде ли приятно. Пробвай.

ТОП 5 имена, чиито носители привличат късмет

Как да определите кой сте били в минал живот по дата на раждане

Трите грешки, които един Лъв прави във връзка

Когато тя го кара да се чувства ужасно със себе си

Още една причина, която е и напълно оправдана е, когато жената кара мъжа да се чувства ужасно в кожата си. Как става така? Това обикновено се случва, когато постоянно тя му втълпява, че не е достатъчно добър в това, което прави. Тогава, когато тя не спира да му повтаря, че той не е достоен за нея и че иска мъж с положение, например. Тогава, когато тя го кара да се чувства като жалък и не спира да го унижава. Да, и жените са способни на това. Понякога.

Как да прекъснете енергийна връзка с човека, който ви е напуснал

Четирите зодии, които са шантави и забавни в леглото

Когато не изпитва никакво физическо привличане

Интимността поддържа любовта жива. И не трябва да се пренебрегва, нито подценява нейната роля във връзката. Много често липсата на интимност води до проблеми в отношенията, отчуждаване един от друг и съответно раздяла.

Една от най-честите причини, поради които той може да иска да скъса с теб е, защото вече не го привличаш физически. И тук не става въпрос само за промяна във външния вид, но и много други предпоставки, които влияят на отношенията ви и желанието за интимност.

Може би нещо в поведението ти го е отблъснало от теб. Особено ако постоянно го критикуваш и обвиняваш за всичко. С времето, колкото и да е силна любовта му, тя просто си отива от него. И е напълно нормално.

Топ 4 на най-състрадателните хора в зодиака

Четирите зодии с най-чисти сърца

Класация на топ алфа мъжкарите, според зодията

Липса на емоционално привличане

Емоционалното привличане е също толкова важно, колкото и физическото. Но поради една или друга причина отново се подценява, а последиците от това са пагубни за една връзка. Емоционалното привличане трябва да бъде част от всяка връзка и то задължително. Няма значение дали с половинката ти сте големи романтици или не.

Когато за първи път се срещнахте, той те е намерил за вълнуваща: твоят смях, интелектът ти и начина, по който виждаше света са го омагьосали. Но не и днес

Ти го правиш толкова нещастен с поведението си, а дори не осъзнаваш това. Но дори и да се опиташ да се промениш, това не означава, че чувствата му ще се върнат. Когато любовта си отиде веднъж, трудно може да се върне и да е същата, нали?

Винаги този, който слага край на една връзка е лошия герой

Приятелство с бившия може да съществува единствено, когато чувствата са си отишли напълно

Когато тя му говори зад гърба

Изключително неприятен момент е, когато разбереш, че твоята половинка е говорила лоши неща зад гърба ти. Да, може да го понесеш ако става въпрос за някой твой познат, дори и приятел. Пак е неприятно, но да чуеш, че жената, в която си влюбен говори по твой адрес е болезнено и неочаквано. И това е сериозна причина, поради която той да се отдръпне от нея и повече никога да не иска да я погледне.

Парите не могат да купят истински важните неща в живота

Там, където любовта не е взаимна има болка, огорчение и тъга

Обвинения за изневяра

Липсата на доверие унищожава бавно и връзката и любовта. И да, липсата на доверие води до раздяла. Ако постоянно го обвиняваш в изневяра, но обвиненията ти не са подкрепени с факти и доказателства, това още повече го отблъсква от теб. Несигурността в самата теб те прави уязвима и те кара да изглеждаш тъпо в неговите очи. Бъди по-уверена в себе си и имай повече доверие на партньора си. И помни, че въображението е най-големият враг на човек.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , ,
на горе